| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
Noble Heleroheline päike

|
Postitatud: Esm Sept 18, 2006 11:06 pm Teema: |
|
|
Avatud teadvus-ajad päris mõistlikku juttu.
Aga jah lusikas võib olla illusioon, aga kuidas siis teda painduma panna?
Mõtled et sul on käes lusikas mis paindub ja sa oled osa sellest.
Kõik on mõtte vili. _________________ Tee mida sina tahad iga päev ja sa oled hea inimene või siis mitte. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Avatud teadvus Kollane päike

|
Postitatud: Teis Sept 19, 2006 12:14 pm Teema: |
|
|
Kahjuks ei valda ka ma ise telekineesi. Usun, et ehk avaldub selline võime peale aastatepikkust meditatsiooni. Praegu ma kahjuks mediteerin väga harva ja saan seetõttu rääkida ainult enda ja teiste mõtetest telekineesi teemal. Mis minu räägitu tõesusse puutub, siis on kõigil vaba valik uskuda või mitte. _________________ You got to use your mind! Don't let your mind be used! |
|
| Tagasi üles |
|
 |
asjatundja Valge päike

|
Postitatud: Esm Okt 09, 2006 9:24 pm Teema: |
|
|
ma harjutan telekineesi. olen saavutanud niipalju et suudan mõttejõuga hambatikku liigutada.  _________________ maagia pole nii kerge kui te arvate |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Noble Heleroheline päike

|
Postitatud: Esm Okt 16, 2006 7:31 pm Teema: |
|
|
kuule asjatundija ega sa siin nalja ei tee? _________________ Tee mida sina tahad iga päev ja sa oled hea inimene või siis mitte. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Noble Heleroheline päike

|
Postitatud: Teis Okt 24, 2006 7:15 pm Teema: |
|
|
Kurat küll miks siin teema alguses kirutakse põhimõtteliselt telekineesi.
MInu arvates on see väga vajalik asi sest seda harjutades tõestab see seda et sa arened ja suudad juba paremini oma keskendusvõimet suunata jne, miks üritatakse teema alguses seda maha teha, sest tegemist on skeptikutega, telekinees on väga huvitav ja kasulik. _________________ Tee mida sina tahad iga päev ja sa oled hea inimene või siis mitte. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Noble Heleroheline päike

|
Postitatud: Teis Okt 24, 2006 7:16 pm Teema: |
|
|
Ja see pole võime vaid täiesti tavaline osa meist kõigist ja selleks on lihtsalt vaja harjutada... _________________ Tee mida sina tahad iga päev ja sa oled hea inimene või siis mitte. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
DarkGirl

|
Postitatud: Nelj Nov 02, 2006 9:07 pm Teema: |
|
|
ma nagu juba silmadega liigutan aga vot see asi ei liigu
aga noh alla ma ei anna, võtku see aega kui palju tahes, loodan et lõpuks ka midagi muutub. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Noble Heleroheline päike

|
Postitatud: Laup Nov 04, 2006 12:22 am Teema: |
|
|
Mis mõttes silmadega liigud, aga asi ei liigu??
Mul juba muide pinwheel liigub päris kenasti  _________________ Tee mida sina tahad iga päev ja sa oled hea inimene või siis mitte. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
DarkGirl

|
Postitatud: Püh Nov 05, 2006 9:07 pm Teema: |
|
|
| ma juba näen ette et ma seda liigutan aga see asi ei liigu |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Noble Heleroheline päike

|
Postitatud: Teis Nov 07, 2006 3:53 pm Teema: |
|
|
No ma ka vahel visualiseerin seda ja see aitabki.
Proovi aga proovi.
Harjutamine teeb meistriks-100% see pole tõsi aga sel juhul küll.  _________________ Tee mida sina tahad iga päev ja sa oled hea inimene või siis mitte. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
refill Tumeroheline päike

|
Postitatud: Reede Nov 10, 2006 1:05 am Teema: |
|
|
igal inimesel on siin foorumis aga kindlasti yks v6ime - k6iki teisi naeruv22ristada... ja seda kasutavad pea k6ik!!
miks mitte, et v6i keegi tegeleda telekineesiga, on see siis vajalik v6i mitte, pealegi, las ta ise otsustab, kas ta seda tahab v6i mitte, ma oleks ka kuueteistkymnendal sajandil mobiiliga ussim2ngu m2nginud, kuimuust jamast igavus peale oleks tulnud... _________________ Kui inimene näeb unes, et ta on liblikas, võib ta ärgates arvata, et praegu näeb liblikas unes, et ta on inimene. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Noble Heleroheline päike

|
Postitatud: Reede Nov 10, 2006 1:09 am Teema: |
|
|
| refill kirjutas: | | igal inimesel on siin foorumis aga kindlasti yks v6ime - k6iki teisi naeruv22ristada... ja seda kasutavad pea k6ik!! |
Keda sa selle all mõtled täpsemalt siin teemas? _________________ Tee mida sina tahad iga päev ja sa oled hea inimene või siis mitte. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
andriask
|
Postitatud: Reede Nov 24, 2006 8:46 pm Teema: telekness |
|
|
äri vä ?
Viimati muutis seda andriask (Laup Jan 01, 2011 8:39 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Noble Heleroheline päike

|
Postitatud: Nelj Nov 30, 2006 6:02 pm Teema: Re: telekness |
|
|
| andriask kirjutas: | | Ma tegin esimesel päeval juba teleknessi ja õnnestus , nii et see pole võimatu ainult vaja nätuke õppida.Mina õppisin siit www.psipog.com |
Kui oled nõus paljastama seda, siis mis sul ka õnnestus? _________________ Tee mida sina tahad iga päev ja sa oled hea inimene või siis mitte. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
andriask
|
Postitatud: Nelj Dets 28, 2006 10:12 am Teema: :S |
|
|
jaja
Viimati muutis seda andriask (Laup Jan 01, 2011 8:39 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
| Tagasi üles |
|
 |
DarkGirl

|
Postitatud: Nelj Dets 28, 2006 5:50 pm Teema: |
|
|
mul ei tule püramiidi keerutaminegi välja nii kurb. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
haldjanool Arengumaag

Liitunud: 17 Märts 2005 Postitusi: 5797 Asukoht: goriolisi tuules
|
Postitatud: Nelj Dets 28, 2006 9:54 pm Teema: |
|
|
tegelikult vajab telekineesi praktikasse viimine teatavat taset. see on ju mateeria liigutamine. st tuleb muuta selles kohas koordinaatidega x;y asuvat asja nii, et selles kohas seda enam ei oleks ja see oleks hoopis kohas koordinaatidega n;m.
st sisuliselt on vaja asi ühes kohas ära kaotada ja teises kohas tekitada. (isegi kui nende kohtade vahe on ainult 0,5 mm).
ehk mateeria tuleb muuta energiaks ja siis uuesti tagasi mateeriaks. täpselt samasuguses korrastatuses. muidu on nii, et alguses oli tibupoeg ja pärast on tikutoos.
ja nüüd küsimus:
milline peab olema potentsiaalne tase, et seda teha?
ehk millisel arengutasemel on selline tegutsemine võimalik?
ja mis on tegelikult see, mida peetakse telekineesiks tavaliselt? _________________ just before the darkness... |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Naima Indigo päike.

|
Postitatud: Kolm Jan 09, 2008 10:43 pm Teema: |
|
|
...
Viimati muutis seda Naima (Püh Jan 24, 2010 11:12 am). Kokku muudetud 1 kord |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Metsamees ----------------------------

|
Postitatud: Kolm Jan 30, 2008 11:18 am Teema: |
|
|
| haldjanool kirjutas: | tegelikult vajab telekineesi praktikasse viimine teatavat taset. see on ju mateeria liigutamine. st tuleb muuta selles kohas koordinaatidega x;y asuvat asja nii, et selles kohas seda enam ei oleks ja see oleks hoopis kohas koordinaatidega n;m.
st sisuliselt on vaja asi ühes kohas ära kaotada ja teises kohas tekitada. (isegi kui nende kohtade vahe on ainult 0,5 mm).
ehk mateeria tuleb muuta energiaks ja siis uuesti tagasi mateeriaks. täpselt samasuguses korrastatuses. muidu on nii, et alguses oli tibupoeg ja pärast on tikutoos.
ja nüüd küsimus:
milline peab olema potentsiaalne tase, et seda teha?
ehk millisel arengutasemel on selline tegutsemine võimalik?
ja mis on tegelikult see, mida peetakse telekineesiks tavaliselt? |
Kui nii moodu mateeriaks muuta, milleks siis kogu objektiga vaeva näha votta keskkonnast miskit teha mateeriaks ja seda kasutades lukata .... jubinat selle materiaga.
Ise ma arvan et see telekinees rohkem nagu asja manipuleerimine vaimu energiaga(mis tuuakse fuusilisse maailma,
voi siis vastava objekti mojutamine vaimsesmaailmas), voi miskit sinna suunda. _________________ Teistele nõjatumine on nõrkus tugevatele ja tugevus nõrkadele. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
dmi Valge päike

|
Postitatud: Reede Veeb 01, 2008 12:38 am Teema: |
|
|
Kas keegi on midagi ka jäädvustanud. Keegi rääkis hambaorgi liigutamisest. Tahaks näha.
Ma olen kah omamoodi harjutanud. Panin lehe suu ette, et tuul ei segaks. Siis panin käed ümber wheeli ning pöörleski sinnapoole, kuhu tahtsin. Seisatasin, keerutasin jne. Aga see kõik muutus siis, kui panin purgi ümber wheeli. Enam ei juhtunud midagi. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|