| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
Naima Indigo päike.

|
Postitatud: Laup Märts 24, 2007 9:29 pm Teema: |
|
|
| akk kirjutas: | | aegajalt nad käivad inimeste seas |
aga mis kujul nad käivad inimeste seas?
kas Sa oled teadlikult suhelnud nendega? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
akk Indigo päike.

|
Postitatud: Laup Märts 24, 2007 11:48 pm Teema: |
|
|
| mind ei ole need küsimused huvitanud. ei ole spetsialist. suhelnud olen |
|
| Tagasi üles |
|
 |
mel Arengumaag

|
Postitatud: Püh Märts 25, 2007 1:15 am Teema: |
|
|
sinu jaoks muutusid nad hirmuäratavateks?mina küll ei karda ühtegi cc nõida
kui üldse neid nõiaks saab nimetada....see kogu süsteem on välja mõeldud vabamüürlaste poolt vastukaaluks venemaale....nagu külm sõda....sortsid ja cc vennad.Nad mõlemad on aga lumelitsi käe pikendused.Täna saigi mulle sellgeks ,et miks cc nõiadkristlust kaitsevad.....lihtne vabamüürlaste värk |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Faxaros Parasiit

|
Postitatud: Püh Märts 25, 2007 4:26 am Teema: |
|
|
Castaneda nõidade tipptegijad (kriipsu kujulise kookoniga), olid vastavalt kirja pandud tekstidele kaotanud igasuguse inimlikkuse, mistõttu nad ei suhelnud enam teiste inimestega. Ja ka teised ei suutnud nendega enam normaalset kontakteeruda. Vaat nii ebainimlikud tegelased olid.
Tekib küsimus, et kuna kõrgemal on alati võime laskuda madalamale, et teistele endast mõista anda, siis miks indiaani nõiad seda enam ei suutnud. Kas nende elutöö, tulemuseks oli areng ülespoole (mis muutub hetkel loogikavastaseks väiteks) või oli kogutulemuseks hoopis igakülgne enese hävitamine? Vaadake lähemalt, pooled castaneda tehnikatest panevad tegelikult ennast hävitama.
Järgnevalt toon ära mõningad castanedanlaste tehnikad kirjeldatud nende raamatutes -
* Ego destruktureerimine - igasugust mina pole olemas
* Isikliku mineviku kustutamine - eesmärk on hävitada oma minevik nii tugevalt, et inimene ise ei tea enam kes ta on.
* Taimede võtmine endast võrdsena
* Ise endale valetamine, nii et ise jääd kah uskuma.
* enesealandamine
Järgnevana toon ära harjutuse ühest raamatust, kus kirjeldatakse kuidas ego hävitada selle meetodiga, et teha tegevust, mis atraktiivsust ei paku.
"Õelda enne magamajäämist padjale head ööd"
"Kõndida enne sisenemist kord ümber maja"
"Viia kööginõud kord nädalas autoga lõbusõidule"
"Kaevake maa seest välja suur känd asetage see siis tagasi."
list oli tegelikult pikem aga saite pihta küll, et CC järgijatel on raske elu. _________________ Nii jumal kui ka ateism on kõik üks mõtlemise keeld. Keeld mõtelda etteantust ja saavutatust üle ja kaugemale.
Ignorantsus, kus usuvastasus on endistviisi kristlik, ning objektiivne, erapooletu tõlgendus loomult nihilistlik. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
akk Indigo päike.

|
Postitatud: Püh Märts 25, 2007 9:13 am Teema: |
|
|
| Nad on inimlikkue kaotanud, sest nad peavad võitlema Veereva Jõu vastu. Kõik need tehnikad on nagu sõjaväeõppused. Veereva Jõu vastu jõuga ei saa, saab ainult kavalusega. Ja kuskil oli kirjutatud, et neid aetakse koguaeg taga. Inimestega on sellepärast raske kohtuda, et kui inimesega kohtuda siis inimene võib ära surra hirmust. Hirmu tõttu jäävad paljud kontaktid ära. Mitte sellepärast et nad oleks nii madalale laskunud , et enam tõusta ei jõua inimese tasemele |
|
| Tagasi üles |
|
 |
akk Indigo päike.

|
Postitatud: Püh Märts 25, 2007 9:29 am Teema: |
|
|
Kui CC küsis , kas Jumal on olemas. Siis DJ vastas, mingit Jumalat ei ole olemas. Kontrollitud narruses võis CCne käia kirikus või palvetamas, aga kui lugeda siis see oli suitsukate, tegelikult nad tegelesid seal hoopis muude asjadega. DJ ütles, et nemad ei tegele ideaalide, vaid praktiliste asjadega. Sellepärast neil on palju vaenlasi - Veerev Jõud, Lendaja jne.
Kuna neil on tehnikad nende vastu, siis neil ei ole ilmselt vajadust ühtegi Jumalat kummardada. CC raamatutes paganaid mainitud e i ole, aga need kuuluvad ilmselt nende alla, kellele meeldis kõik ära seletada hirmu tõttu. Paganaid on kiusatud taga ajaloos ja selletõttu nad on hirmust haiged. Ja nad arvavad et kui suudavad rohkem teada siis saavad oma hirmust üle, aga vaba energia on neil ka Lendaja teenimiseks. Kuna see on nagu nokk kinni sama lahti olukord, siis on paganad vabadusest ka väga kaugel. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tomas Gardenas Pruun päike

|
Postitatud: Püh Märts 25, 2007 10:44 am Teema: |
|
|
| Faxaros kirjutas: |
* Isikliku mineviku kustutamine - eesmärk on hävitada oma minevik nii tugevalt, et inimene ise ei tea enam kes ta on.
* enesealandamine
Järgnevana toon ära harjutuse ühest raamatust, kus kirjeldatakse kuidas ego hävitada selle meetodiga, et teha tegevust, mis atraktiivsust ei paku.
list oli tegelikult pikem aga saite pihta küll, et CC järgijatel on raske elu. |
see kõik on vajalik distsipliini saavutamiseks. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Naima Indigo päike.

|
Postitatud: Püh Märts 25, 2007 11:33 am Teema: |
|
|
| Tomas Gardenas kirjutas: | | Faxaros kirjutas: |
* enesealandamine
list oli tegelikult pikem aga saite pihta küll, et CC järgijatel on raske elu. |
see kõik on vajalik distsipliini saavutamiseks. |
jah, ma saan ka nii aru, et sõltub mis kohaga Sa seda loed.
Näiteks olles häälestunud kui järgija, siis on päris hull lugu ja tagajärg...
kuid piisavalt väike, et tõenäoliselt see järgija järgmiste Raamatuteni ei jõua ning globaalsemad krahhid jäävad ehk olemata
Kuigi ma pole väga kursis CC teooritega, pigem oli see vastus Faxaros selle põhjal, mis Sa välja tõid,
igatahes olen ma seda meelt, et Mina on Olemas ja pigem tuleb teda toita kui destruktueerida! |
|
| Tagasi üles |
|
 |
mel Arengumaag

|
Postitatud: Püh Märts 25, 2007 12:04 pm Teema: |
|
|
| cc on puhas jama.....kas sa ei sa aru akk?nad ei ole nõiad.......Eks nad tegelikult olegi sihukesed foorumi jutumehed.......kaugemale nad küll ei jõua....krt nad peatavad ju arengu....loodus neid ei toeta...ja sa aru looduse vastu nad ei saa.... |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tomas Gardenas Pruun päike

|
Postitatud: Püh Märts 25, 2007 12:09 pm Teema: |
|
|
| mel kirjutas: | | nad ei ole nõiad....... |
ühes on sul vähemalt õigus
nimetus "nõid" ei olegi õige öelda, aga kuidagi peab neid nimetama. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Elvis Sitaseenlane

|
Postitatud: Püh Märts 25, 2007 12:13 pm Teema: |
|
|
cc nõiad olid olemas juba mitukümmend tuhat aastat ennem kristlust ja vabamüürlased sadu tuhandeid aastaid e.Kr
Nii et seos sortside, KGB jne on olematu.
Maa ei toeta midagi mis rajaneb usul, hierarhial, õpetamisel ja tasul. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
mel Arengumaag

|
Postitatud: Püh Märts 25, 2007 12:16 pm Teema: |
|
|
| akk vaata kogu maakera energeetiliselt.....kõige suurema teadmist/energiaga inimesed elavad Eestimaal......see on näha ,et särab punaselt......nüüd jah sa võid leida veel üksikuid kohti kus ka natukene särab..... nüüd mine neile lähemale ja võrlde paganaid ja neid....nad ei ulatu meile põlvedenigi.........kellele annab loodus toetuse?Meiele sest parem ja tugevam võidab....nüüd saate aru ka kes need (meie) on.... |
|
| Tagasi üles |
|
 |
mel Arengumaag

|
Postitatud: Püh Märts 25, 2007 12:19 pm Teema: |
|
|
| Elvis kirjutas: | cc nõiad olid olemas juba mitukümmend tuhat aastat ennem kristlust ja vabamüürlased sadu tuhandeid aastaid e.Kr
Nii et seos sortside, KGB jne on olematu.
Maa ei toeta midagi mis rajaneb usul, hierarhial, õpetamisel ja tasul. | ''
kled vaadake see see teie lendaja teadime ongi mis tuli siia universumi.....näete kui nõrk lihtsalt laguneb välja.Vaata nüüd edasi kes juhib sortse ja kes vabamüürlasi.. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Elvis Sitaseenlane

|
Postitatud: Püh Märts 25, 2007 12:40 pm Teema: |
|
|
Sortse ja vabamüürlasi ei juhi keegi. Keegi muu kui tavalised inimesed, kes end vägevateks peavad.
Lendaja teadmine on ju väga tugev, isegi Toki jagab seda universaalse tõe pähe raktobleeri seaduste näol. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
mel Arengumaag

|
Postitatud: Püh Märts 25, 2007 1:23 pm Teema: |
|
|
kas siis cc mehed ise ka ei tea kes lendaja on?
Viimati muutis seda mel (Püh Märts 25, 2007 2:39 pm). Kokku muudetud 2 korda |
|
| Tagasi üles |
|
 |
murjam Külaline
|
Postitatud: Püh Märts 25, 2007 2:15 pm Teema: |
|
|
| mel kirjutas: | | .....nad ei ole nõiad.......Eks nad tegelikult olegi sihukesed foorumi jutumehed.......kaugemale nad küll ei jõua....krt nad peatavad ju arengu.......ja looduse vastu nad ei saa.... |
kui sa paneksin sõna "nad" asemele nüüd mina ehk mel, siis saad väga tõese pildi  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
.Raul. Külaline
|
Postitatud: Püh Märts 25, 2007 8:41 pm Teema: |
|
|
mel
miks sa nii pooluses oled???  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
akk Indigo päike.

|
Postitatud: Püh Märts 25, 2007 8:42 pm Teema: |
|
|
Ma siis täna käisin oma suguvõsa haual, kuhu arvatavasti ka mind maetakse. No vaatasin seda vaba platsi ja kujutasin siis end ette seal maa all lamamas. Ja siis vaatasin neid ümbruses, kes juba on sellises seisus, mädanedes maa all.
Selleni viibki moraalilugejate filosoofia, raktooblerid jms rämps. elatakse targana ja surrakse ikka lollina, kuid cc õpetus on nüüd olemas ja kõik saavad seda kasutada, kes tahavad.
Mina ei näe eestis midagi erilist. Ehk kolp lõhnab ikka ühtemoodi , ükskõik mis rahvusest keegi on |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Elleth Arengumaag

|
Postitatud: Püh Märts 25, 2007 8:51 pm Teema: |
|
|
| akk kirjutas: | Ma siis täna käisin oma suguvõsa haual, kuhu arvatavasti ka mind maetakse. No vaatasin seda vaba platsi ja kujutasin siis end ette seal maa all lamamas. Ja siis vaatasin neid ümbruses, kes juba on sellises seisus, mädanedes maa all.
Selleni viibki moraalilugejate filosoofia, raktooblerid jms rämps. elatakse targana ja surrakse ikka lollina, kuid cc õpetus on nüüd olemas ja kõik saavad seda kasutada, kes tahavad.
Mina ei näe eestis midagi erilist. Ehk kolp lõhnab ikka ühtemoodi , ükskõik mis rahvusest keegi on |
Mis see su CC päästab sind füüsilisest surmast või? kristlased juba ammu lubasid igavest elu, aga ikka PEALE surma Lepi sellega, sa sured ära, sind maetakse ja siis sa mädaned uskudes keda iganes! Muidugi matmisele on olemas ka alternatiive(tuhastamine nt)
akk, kuhu sa siis kolida tahaksid, kui Eestis enam midagi erilist pole? Pilet juba ostetud? _________________ I do not play with dice and I don't believe in coincidences. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
akk Indigo päike.

|
Postitatud: Püh Märts 25, 2007 8:58 pm Teema: |
|
|
praegu pole kavas kuskile minna. See pole üldse tähtis . Kuid
CC teooria hakkab surmale vastu muidugi. Nad on surma alistanud.
Mina igatahes teen panuse CC teooriale! Ja ei kavatse maa all mädaneda.
Mul oli täna aega seda filosoofiat mõelda. Torkoda teile igavest elu ei paku ,kuna ta on Lendaja ori. Mul on allergia moraalijüngrite suhtes, kirjutab mingeid seadusi, taipamatta et teeb ennast nii naeruväärseks ainult |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
© 2001, 2005 phpBB Group
|