| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
Elleth Arengumaag

|
Postitatud: Püh Märts 25, 2007 9:04 pm Teema: |
|
|
| akk kirjutas: | praegu pole kavas kuskile minna. See pole üldse tähtis . Kuid
CC teooria hakkab surmale vastu muidugi. Nad on surma alistanud.
Mina igatahes teen panuse CC teooriale! Ja ei kavatse maa all mƤdaneda.
Mul oli tƤna aega seda filosoofiat mƵelda. Torkoda teile igavest elu ei paku ,kuna ta on Lendaja ori |
ma ei taha igavest elu, aga samas ma ei pea sellepƤrast ka maa all mƤdanema, on teisigi vƵimalusi! Kuid miks sa arvad, et ma just Tokroda pƤrast raktobleeridesse panuse teen? _________________ I do not play with dice and I don't believe in coincidences. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Elvis Sitaseenlane

|
Postitatud: Püh Märts 25, 2007 9:11 pm Teema: |
|
|
| Vb sellepƤrast, et raktobleerid "realiseeruvad" ainult toki pildi/maailmas. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
mel Arengumaag

|
Postitatud: Püh Märts 25, 2007 9:13 pm Teema: |
|
|
| me oleme juba surematud.....ma ei sa aru kes te sellised olete kes on ainult ühe elu elanud?putukad?... |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Elleth Arengumaag

|
Postitatud: Püh Märts 25, 2007 9:16 pm Teema: |
|
|
| mel kirjutas: | | me oleme juba surematud.....ma ei sa aru kes te sellised olete kes on ainult ühe elu elanud?putukad?... |
mina rääkisin füüsilisest kehast, see ikka sureb, hing elab edasi. _________________ I do not play with dice and I don't believe in coincidences. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
mel Arengumaag

|
Postitatud: Püh Märts 25, 2007 9:17 pm Teema: |
|
|
| ma rƤƤkisin akkile mitte sinule |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Elleth Arengumaag

|
Postitatud: Püh Märts 25, 2007 9:18 pm Teema: |
|
|
| mel kirjutas: | | ma rƤƤkisin akkile mitte sinule |
sa rƤƤkisid mitmuses... vabandust  _________________ I do not play with dice and I don't believe in coincidences. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
akk Indigo pƤike.

|
Postitatud: Püh Märts 25, 2007 9:24 pm Teema: |
|
|
| Tsiteerin:: | | me oleme juba surematud.....ma ei sa aru kes te sellised olete kes on ainult ühe elu elanud?putukad?... |
ma ei tea keda sa esindad, igatahes mitte mitte ennast. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tomas Gardenas Pruun pƤike

|
Postitatud: Püh Märts 25, 2007 9:26 pm Teema: |
|
|
| mel kirjutas: | | me oleme juba surematud.....ma ei sa aru kes te sellised olete kes on ainult ühe elu elanud?putukad?... |
meil on ainult üks elu siin Maa peal.
Vahe on selles, et CC nƵiad jƤtavad teadvuse alles pƤrast surma. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
.Raul. Külaline
|
Postitatud: Püh Märts 25, 2007 9:33 pm Teema: |
|
|
| mel kirjutas: | | ma ei sa aru kes te sellised olete kes on ainult ühe elu elanud?putukad?... | Kes sind hammustas?
Kust sinul jƤrsku tulid lausete .... vahele punktid?
Miks sa oled nii tugevasti pooluses?
Miks sa teed maha seda millest sa midagi ei tea?
Pesas istuja jaoks oled sa liiga agresiivne .... |
|
| Tagasi üles |
|
 |
akk Indigo pƤike.

|
Postitatud: Püh Märts 25, 2007 9:52 pm Teema: |
|
|
| sa oled lihtsalt enda teadvuse egregorile maha müünud. see siis liigutab sinu teadvust ühest kohast teise. Ehk CC laste mõistes, oled ennast Lendajale maha müünud, sest mingeid egregore pole olemas. (kui ise oma aju nendega ei risusta) |
|
| Tagasi üles |
|
 |
viplala Arengumaag

|
Postitatud: Püh Märts 25, 2007 9:58 pm Teema: |
|
|
| akk kirjutas: |
CC teooria hakkab surmale vastu muidugi. Nad on surma alistanud.
Mina igatahes teen panuse CC teooriale! |
Misasi see CC teooria niisugune on? See on ilukirjandus, ühe mehe lugu ja toimib ühtlasi nagu pikk reklaamikampaania indiaani nõidadele.
CC kirjeldab sündmusi ja elamusi, seletusi ja selgitusi on teised hiljem kirjutanud.
akk, sa paned segast, alles pƵlastasid teooriaid. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Elleth Arengumaag

|
Postitatud: Püh Märts 25, 2007 10:01 pm Teema: |
|
|
tegeliklult, akk, on ju nii kena, et sa meile vabavaliku jƤtad, kas jƤrgida CC Ƶpetusi vƵi mitte. Et siis sina vƵiksid oma CC liivakasti mƤngima minna, siis saame meie oma liivakastis siin ka rahulikult mƤngida. Ćra muretse, kui meile siin enam ei meeldi, küllap me leiame siis ka tee CC liivakasti ilma sinu abita. _________________ I do not play with dice and I don't believe in coincidences. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Naima Indigo pƤike.

|
Postitatud: Püh Märts 25, 2007 10:20 pm Teema: |
|
|
| haldjapiiga kirjutas: | | tegeliklult, akk, on ju nii kena, et sa meile vabavaliku jƤtad, kas jƤrgida CC Ƶpetusi vƵi mitte. Et siis sina vƵiksid oma CC liivakasti mƤngima minna, siis saame meie oma liivakastis siin ka rahulikult mƤngida. Ćra muretse, kui meile siin enam ei meeldi, küllap me leiame siis ka tee CC liivakasti ilma sinu abita. |
miks Sa meietad, kelle eest Sa veel rƤƤgid omaarust?? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Elleth Arengumaag

|
Postitatud: Püh Märts 25, 2007 10:24 pm Teema: |
|
|
| Naima kirjutas: | | haldjapiiga kirjutas: | | tegeliklult, akk, on ju nii kena, et sa meile vabavaliku jƤtad, kas jƤrgida CC Ƶpetusi vƵi mitte. Et siis sina vƵiksid oma CC liivakasti mƤngima minna, siis saame meie oma liivakastis siin ka rahulikult mƤngida. Ćra muretse, kui meile siin enam ei meeldi, küllap me leiame siis ka tee CC liivakasti ilma sinu abita. |
eks ma võin siis üksi ka selles raktobleeri liivakasti nurgakeses mängida põhimõtte pärast  _________________ I do not play with dice and I don't believe in coincidences.
Viimati muutis seda Elleth (Püh Märts 25, 2007 10:29 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Naima Indigo pƤike.

|
Postitatud: Püh Märts 25, 2007 10:29 pm Teema: |
|
|
| haldjapiiga kirjutas: | | Naima kirjutas: | | haldjapiiga kirjutas: | | tegeliklult, akk, on ju nii kena, et sa meile vabavaliku jƤtad, kas jƤrgida CC Ƶpetusi vƵi mitte. Et siis sina vƵiksid oma CC liivakasti mƤngima minna, siis saame meie oma liivakastis siin ka rahulikult mƤngida. Ćra muretse, kui meile siin enam ei meeldi, küllap me leiame siis ka tee CC liivakasti ilma sinu abita. |
eks ma võin siis üksi ka selles raktobleeri liivakastis mängida põhimõtte pärast  |
kelle sƵda Sa sƵdid?  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
akk Indigo pƤike.

|
Postitatud: Püh Märts 25, 2007 10:29 pm Teema: |
|
|
meietavad need kes on ennast misiganes vidinale maha müünud ja nende mina on asendunud eluvõõra teooriaga. cc on küll teooria kuid see on praktikas proovitud
tokroda teooriaid ei ole keegi proovinud praktikas ja nendega ei ole tegelikult midagi peale hakata
Viimati muutis seda akk (Püh Märts 25, 2007 10:30 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Elleth Arengumaag

|
Postitatud: Püh Märts 25, 2007 10:30 pm Teema: |
|
|
hetkel ma sƵdin enda sƵda. _________________ I do not play with dice and I don't believe in coincidences. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Naima Indigo pƤike.

|
Postitatud: Püh Märts 25, 2007 10:33 pm Teema: |
|
|
| haldjapiiga kirjutas: | | hetkel ma sƵdin enda sƵda. |
Sa põhimõtteliselt meestega, kes CC teooriaid tunnevad, ühes liivakastis ei mängi w?  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Elleth Arengumaag

|
Postitatud: Püh Märts 25, 2007 10:35 pm Teema: |
|
|
| Naima kirjutas: | | haldjapiiga kirjutas: | | hetkel ma sƵdin enda sƵda. |
Sa põhimõtteliselt meestega, kes CC teooriaid tunnevad, ühes liivakastis ei mängi w?  |
ma ei mängi CC liivakastis, see ei välista seda, et ma ei oleks ühes liivakastis nendega kes CC teooriaid tunnevad  _________________ I do not play with dice and I don't believe in coincidences. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
akk Indigo pƤike.

|
Postitatud: Püh Märts 25, 2007 11:08 pm Teema: |
|
|
| Tsiteerin:: | ma ei mängi CC liivakastis, see ei välista seda, et ma ei oleks ühes liivakastis nendega kes CC teooriaid tunnevad
Maailmas miljonid inimesed tunnevad CC teooriat ja nendel ei ole CC mitte mingit pistmist. Nad on selle vƵtnud enda teooriaks. Enamus neist pole CC nƤinudki. Aga Tokrodaga on nii, et kui vƵtad Tokroda teooria siis saad ka Tokroda. Aga CC lastel ei ole sellist asja |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|