| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
-yonaz-

|
Postitatud: Laup Sept 22, 2007 4:10 pm Teema: Energiavampiir |
|
|
Siin foorumis on niipalju juttu nende kaiteks. aga kas siin on veel mõni(lisaks minule) kes on energiavampiir...ma ei tea sellet midagi aga ma tahaksin sellet rohkem teada...ma tean algteadmisi, et me imeme teitelt inimestelt energiat, et ennast paremini tunda...aga kas on võimalik seda kuidagi targemalt ära kasutada, arendada ennast? Paluks nagu abi..mulle soovitati raamatukogut raamatuid otsida selle kohapealt...üks raamat oli ja see oli laenutatud...võibolla ma lihtalt ei oska siit foorumist otsida...et olek nagu siis teie tarkuseterasid vaja...aitäh... _________________ PS! : Ma ei vasuta oma kirja vigade eest!!
Energiavampiir: Oma Ameti algus aegadel.. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Rosmariina Külaline
|
Postitatud: Laup Sept 22, 2007 5:05 pm Teema: Re: Energiavampiir |
|
|
| -yonaz- kirjutas: | | Siin foorumis on niipalju juttu nende kaiteks. aga kas siin on veel mõni(lisaks minule) kes on energiavampiir...ma ei tea sellet midagi aga ma tahaksin sellet rohkem teada...ma tean algteadmisi, et me imeme teitelt inimestelt energiat, et ennast paremini tunda...aga kas on võimalik seda kuidagi targemalt ära kasutada, arendada ennast? Paluks nagu abi..mulle soovitati raamatukogut raamatuid otsida selle kohapealt...üks raamat oli ja see oli laenutatud...võibolla ma lihtalt ei oska siit foorumist otsida...et olek nagu siis teie tarkuseterasid vaja...aitäh... |
Minu soovitus sulle
Kui tahad elus kuhugi jõuda, siis tegele tumedate energianiidikeste vabastamisega, mitte nende tekitamisega |
|
| Tagasi üles |
|
 |
nattydread Heleroheline päike

|
Postitatud: Laup Sept 22, 2007 5:10 pm Teema: |
|
|
võta ühendust kasutajaga isko  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
-yonaz-

|
Postitatud: Laup Sept 22, 2007 6:56 pm Teema: |
|
|
kuidas neid niidikesi vabastada ja mis asjad need on, mul puuduvad täielikult sellel alal teadmised
| nattydread kirjutas: | võta ühendust kasutajaga isko  |
see mee tahab hakkata energia vampiiriks...selleks ei hakkata...ma lihtsalt olen...totu... _________________ PS! : Ma ei vasuta oma kirja vigade eest!!
|
| Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Laup Sept 22, 2007 7:05 pm Teema: |
|
|
se esimene post räägib õigust, sa ei tea sellest palju. üleval vasakul nurgas on OTSI nupp, sealt saad kindlasti vastuseid  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
-yonaz-

|
Postitatud: Laup Sept 22, 2007 7:54 pm Teema: |
|
|
| nattydread kirjutas: | se esimene post räägib õigust, sa ei tea sellest palju. üleval vasakul nurgas on OTSI nupp, sealt saad kindlasti vastuseid  |
sittagi ei leia juu...energianiit ei anna tulemusi...niidid mitmuses on mingi teemaast mõõda...soo soory iii aamm bliiindddd _________________ PS! : Ma ei vasuta oma kirja vigade eest!!
|
| Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Laup Sept 22, 2007 8:05 pm Teema: |
|
|
otsingu kõige ülemisse lahtrise kirjuta: energia and vampiir
voilaaa  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
-yonaz-

|
Postitatud: Laup Sept 22, 2007 8:11 pm Teema: |
|
|
| nattydread kirjutas: | otsingu kõige ülemisse lahtrise kirjuta: energia and vampiir
voilaaa  |
ma olen tõesti pime, otsi välja ja postita postituse link iia, mida sa silmas pead...sealt ma nagu ka ei leia sittagi... _________________ PS! : Ma ei vasuta oma kirja vigade eest!!
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tokroda Alfaisane

|
Postitatud: Püh Sept 23, 2007 12:30 pm Teema: |
|
|
yonaz
Loe algatuseks mu raamat läbi. Maagia alustalad. Siis räägime edasi.
Ma kahtlustan, et sult imetakse mingi süsteemi poolt. Tegelikult peaks seles jamast lahti saama. _________________ Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
energiavampiir
|
Postitatud: Nelj Jan 10, 2008 5:10 pm Teema: |
|
|
| Mina otsisin ka infot energiavampiiride kohta ja sattusin siia foorumisse.Mulle tundub,et mina olengi üks neist. Aga nö. tahtmatu. Abi? Nõuandeid? ükskõik mida? ma ei taha teha inimesi enda ümber õnetuks!!! |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Pilleriin Punane päike

Liitunud: 4 Märts 2006 Postitusi: 540 Asukoht: sügaval pimedas laanes
|
Postitatud: Nelj Jan 10, 2008 5:43 pm Teema: |
|
|
| Iseenesest on see lahe tendents, et nii, kui ühiskonnas kuulutatakse mingi asi üdini pahaks ja taunitavaks, tekib alati mingi hulk inimesi, kes leiavad selles oma tõelise identiteedi, hakates seejärel oma õiguste eest seisma. Nii teevad geid, vastandudes tavapärase orientatsiooniga inimestele, nii tegid saatana kummardajad vastandudes kristuse kummardajatele, nii teevad nüüd ka selle biovampiirid vastandudes nendele vaimsusega tegelejatele, kes arvavad, et igal pool võib olla keegi, kes neid tühjaks tõmbab. jne... |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tokroda Alfaisane

|
Postitatud: Reede Jan 11, 2008 2:22 am Teema: |
|
|
| energiavampiir kirjutas: | | Mina otsisin ka infot energiavampiiride kohta ja sattusin siia foorumisse.Mulle tundub,et mina olengi üks neist. Aga nö. tahtmatu. Abi? Nõuandeid? ükskõik mida? ma ei taha teha inimesi enda ümber õnetuks!!! | biovampiiri staatusest saad siis lahti, kui õpid teiste inimestega arvestama. ka loodusega arvestama.
Teostus: võitlus, läbi selle õpid. _________________ Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
zeitgeist Tumeroheline päike

|
Postitatud: Reede Jan 11, 2008 6:05 pm Teema: |
|
|
| mis juhtub siis kui biovampiirist lahti saad |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tokroda Alfaisane

|
Postitatud: Reede Jan 11, 2008 6:06 pm Teema: |
|
|
Oled probleemist prii. _________________ Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist. |
|
| Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Reede Jan 11, 2008 6:09 pm Teema: |
|
|
| kas millegi või kellegi suhtumine muutub minu vastu, kas midagi edeneb kiiremini ja lihtsamini |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tokroda Alfaisane

|
Postitatud: Reede Jan 11, 2008 6:10 pm Teema: |
|
|
Pääsed kaklusest. _________________ Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist. |
|
| Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Reede Jan 11, 2008 6:11 pm Teema: |
|
|
| oki toki |
|
| Tagasi üles |
|
 |
biiideeers Valge päike

|
Postitatud: Teis Jan 15, 2008 11:09 am Teema: Re: Energiavampiir |
|
|
| -yonaz- kirjutas: | | Siin foorumis on niipalju juttu nende kaiteks. aga kas siin on veel mõni(lisaks minule) kes on energiavampiir...ma ei tea sellet midagi aga ma tahaksin sellet rohkem teada...ma tean algteadmisi, et me imeme teitelt inimestelt energiat, et ennast paremini tunda...aga kas on võimalik seda kuidagi targemalt ära kasutada, arendada ennast? Paluks nagu abi..mulle soovitati raamatukogut raamatuid otsida selle kohapealt...üks raamat oli ja see oli laenutatud...võibolla ma lihtalt ei oska siit foorumist otsida...et olek nagu siis teie tarkuseterasid vaja...aitäh... |
Mine Põrgu !!  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
naine Kollane päike

|
Postitatud: Kolm Jan 16, 2008 6:04 am Teema: |
|
|
| Tokroda kirjutas: | | Oled probleemist prii. |
Just, ja vampiir aga korrutab, et aitas sul porobleeme lahendada ja n6uab tasu, tegelikult just tema neid tekitab. Kui sellise sabast maha raputad, leiad ise lahendused ja hakkad neid lahendama, mis peamine, neid on isegi m6nus lahendada. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|