| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
Norn Indigo pƤike.

|
Postitatud: Reede Märts 28, 2008 10:52 am Teema: |
|
|
Mina uneaajal ikka magan, puhkab k6ige paremini vƤlja. Ma teen ka parajalt fyysilist to"o"d. Aga olen ka tƤitsa teadvusel unenƤgudega 3 aastat jƤnnanud, enam pole aega selleks, siis peab pƤevasel ajal palju m6tlusega tegelema.  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Curiosa Külaline
|
Postitatud: Reede Märts 28, 2008 11:04 am Teema: |
|
|
ma ka magan, uned ise näitavad igast vaffat värki, sügavalt magades muidugi ei jää muffigi meelde.
pƤeval peab, jah, ise rabama - nt murdma end lƤbi hangede  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
uuduuugu(Krƶƶt) Beez pƤike

|
Postitatud: Reede Märts 28, 2008 12:29 pm Teema: |
|
|
...
Viimati muutis seda uuduuugu(Krƶƶt) (Esm Märts 31, 2008 12:59 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Norn Indigo pƤike.

|
Postitatud: Reede Märts 28, 2008 12:40 pm Teema: |
|
|
| Curiosa kirjutas: | ma ka magan, uned ise näitavad igast vaffat värki, sügavalt magades muidugi ei jää muffigi meelde.
pƤeval peab, jah, ise rabama - nt murdma end lƤbi hangede  |
Mida nƤiteks nad nƤitavad sii? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Pilleriin Punane pƤike

Liitunud: 4 Märts 2006 Postitusi: 540 Asukoht: sügaval pimedas laanes
|
Postitatud: Reede Märts 28, 2008 2:53 pm Teema: |
|
|
siin on midagi vƤƤga head: http://www.youtube.com/watch?v=gxCbq6N0daU&feature=related
kuulake hilja õhtul, kui on juba pime, süüdake küünlad, sulgege silmad ning laske oma unelmatel ennast kaasa kanda ... _________________ Kes ei oska ulguda, see ei leia oma karja üles! |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Pilleriin Punane pƤike

|
Postitatud: Reede Märts 28, 2008 3:27 pm Teema: |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=UbxT2qkFzZs
Selle looga tervitan Bryanit kuumalt õhates ning kallistan oma varsti juba kümme aastat tagasi siit ilmast lahkunud isa. Igatsen sind, olid parim, mida üks tütar tahta võis! _________________ Kes ei oska ulguda, see ei leia oma karja üles! |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Pilleriin Punane pƤike

|
Postitatud: Laup Märts 29, 2008 12:05 pm Teema: |
|
|
Thomas Newman - Any other name - American Beauty Movie
Midagi mõtlikku, müstilist ja vaikset teiselt maailma äärelt:
http://www.youtube.com/watch?v=LfuTBFemn0Q _________________ Kes ei oska ulguda, see ei leia oma karja üles! |
|
| Tagasi üles |
|
 |
.Raul. Indigo pƤike.

Liitunud: 11 Märts 2008 Postitusi: 1347 Asukoht: Helsingi/ Rakvere
|
|
| Tagasi üles |
|
 |
Pilleriin Punane pƤike

|
Postitatud: Laup Märts 29, 2008 2:37 pm Teema: |
|
|
nii meeldis selle viimase klipi hundi ulumine. Meenutab seda, kui meil väiksena oli koer, kes pistis pea kuudist välja ja hakkas muudkui uluma, kui kaugemale läksime, niiet seda teisele poole järve kah kuulda oli. Isa siis käskis tal ennast teistpidi pöörata, et tagumik väljas ja ulub kuudi sisse. Natuke siis ulus veel ja varsti lõpetas ära. _________________ Kes ei oska ulguda, see ei leia oma karja üles! |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Pilleriin Punane pƤike

|
Postitatud: Esm Märts 31, 2008 1:01 am Teema: |
|
|
Olen nüüd päris palju kuulanud seda .Raul. antud esimest linki "Lost - Orbital (Lost in a Dream)" kogu aeg mõeldes, mida see mulle nii väga meenutab ja korraga kärgatas pähe, et see on ju see müstiline tunnetus, mida väljendab see suviti nii Tallinna tänavail kui ka Tartus joonistav kunstnik, kelle piltidel on igasugused palneedid ja universiumid. Tal oli ükskord mingi kehv makk kaasas ja juul siis taoline lugu sealt tuli. Igatahes jättis see kõik kokku maailmatunnetusena tohutult sügava mulje sisse. _________________ Kes ei oska ulguda, see ei leia oma karja üles! |
|
| Tagasi üles |
|
 |
.Raul. Indigo pƤike.

Liitunud: 11 Märts 2008 Postitusi: 1347 Asukoht: Helsingi/ Rakvere
|
Postitatud: Esm Märts 31, 2008 1:12 am Teema: |
|
|
| Pilleriin kirjutas: | | Olen nüüd päris palju kuulanud seda .Raul. antud esimest linki "Lost - Orbital (Lost in a Dream)" kogu aeg mõeldes, mida see mulle nii väga meenutab ja korraga kärgatas pähe, et see on ju see müstiline tunnetus, mida väljendab see suviti nii Tallinna tänavail kui ka Tartus joonistav kunstnik, kelle piltidel on igasugused palneedid ja universiumid. Tal oli ükskord mingi kehv makk kaasas ja juul siis taoline lugu sealt tuli. Igatahes jättis see kõik kokku maailmatunnetusena tohutult sügava mulje sisse. | Kunagi oli keegi sellise muusika kokku pakkinud ja siia foorumisse üles pannud.
Nime all "MƵtted eemale"
Need kolm esimest linki mis ma panin olid kah sellest pakketist.
Seal on veel palju sellist muusikat. Ma tƵmbasin siis endale alla kui see foorumis üleval oli. Ćhe osa nimetus oligi kosmose muusika. Aga kahjuks ma ei ole neid lugusi leidnud youtubest |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tige tihane Indigo pƤike.

|
Postitatud: Esm Märts 31, 2008 1:56 am Teema: |
|
|
Aegajalt viskab iga lemmikpala siibrisse, kuid üks on veel jäänud: Braveheart soundtrack (Enya versioon on parem originaalist)
http://www.youtube.com/watch?v=RDEQjGIleKg |
|
| Tagasi üles |
|
 |
hall kass Indigo pƤike.

|
Postitatud: Teis Apr 01, 2008 12:11 am Teema: |
|
|
Ei saa eesti kraamist üle, ümber ega siiber... seekord siis tegu Olev Ehala loominguga. Ehk siis kodulaul Nukitsamehe filmist. Tegelikult on see lugu mulle juba aastaid tuttav, aga ikka kaifin... ja unistan, et teen sellest kunagi oma remiksi.
Mingi tegelane on selle loo kokku monteerinud mingi Rammsteini videoga ja, mis siin ƶelda, vƤga chill video on
http://www.youtube.com/watch?v=DqGYdXc7R3k |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Norn Indigo pƤike.

|
Postitatud: Teis Apr 01, 2008 12:24 am Teema: |
|
|
| Pole paha, pƤris hƤƤ bƤnd see Rammstein teine. |
|
| Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Teis Apr 01, 2008 10:44 am Teema: |
|
|
...
Viimati muutis seda uuduuugu(Krƶƶt) (Teis Apr 01, 2008 3:43 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
| Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Teis Apr 01, 2008 10:47 am Teema: |
|
|
...
Viimati muutis seda uuduuugu(Krƶƶt) (Teis Apr 01, 2008 3:42 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Curiosa Külaline
|
Postitatud: Teis Apr 01, 2008 10:56 am Teema: |
|
|
paneks ikka välismaakeeles ka ühe, teel olijatele
http://www.youtube.com/watch?v=dnhKPw2NXIw
ps. iseenesest pull mix - avastasin eile enda jaoks blondie, tal ju puha hitid kƵik, ilmselt tegu lumekuningannaga  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
tige_kala Külaline
|
|
| Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Teis Apr 01, 2008 12:06 pm Teema: |
|
|
...
Viimati muutis seda uuduuugu(Krƶƶt) (Teis Apr 01, 2008 3:42 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
| Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Teis Apr 01, 2008 12:10 pm Teema: |
|
|
...
|
| Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
© 2001, 2005 phpBB Group
|