| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
maximus Indigo päike.

|
Postitatud: Nelj Aug 07, 2008 9:28 pm Teema: |
|
|
Koksasin siis ka ühe kolli maha, üllatavalt libedasti läks, tuli välja, et koll kaitses ühte avaust, sees olivad noored, nägusad naisterahvad, üks hakkas minuga tegelema. Lesbid olivad ja siis jõudis neile teadvusesse, miks neid nõnda on karistatud, üks oli kohe nõus minuga sexima ja sexi koha pealt katkeb mul alati ära ...
A mingit jama ei tule nõndamoodi või? Võibolla saivad need tüdrukud nüüd sealt vabaks jne ... _________________ Kuhu tõttad, Trilma? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
hall kass Indigo päike.

|
Postitatud: Reede Aug 08, 2008 1:28 am Teema: |
|
|
Ma olin viimases unenäos mingis seltskonnas, kus olid ka mõned tegelased, keda ma seal unenäos teadsin kui haldjarahvast... elfid niisiis. Huvitaval kombel elfimeestel olid ilusad juuksed, aga elfineiud olid kiilakad Samas üks elfineiu rääkis meile, et soovi korral suudavad nad omale igasuguseid soenguid teha - mis muidugi mulle jäi segaseks, sest elfineiud olid ju kiilad  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
haldjanool Arengumaag

Liitunud: 17 Märts 2005 Postitusi: 5797 Asukoht: goriolisi tuules
|
Postitatud: Reede Aug 08, 2008 2:14 am Teema: |
|
|
ilmselt fännasid nad sinead o'connorit. _________________ just before the darkness... |
|
| Tagasi üles |
|
 |
hall kass Indigo päike.

|
Postitatud: Teis Aug 12, 2008 3:03 pm Teema: |
|
|
Taas omalaadne unenägu... selles unenäos ma käisin pimedal ajal mitu korda kodust väljas, lähedal poes. Ning kõigil kordadel möödusin mingist vene pättide kambast, kes ajasid taga üht kassipoega. Too põgenes igale poole (autode alla, puude otsa jne) ja näugus üpris paaniliselt... sellal kui pätid teda jälitades vene keeles räuskasid. Nojah, viimasel korral siis otsustasin peatuda ja uurida, mis värk neil selle kassipojaga on. Niikui peatusin, üks pätt hakkas mulle lähemale tulema, ma lootsin veidi juttu ajada, aga ei saanud - vant haaras ootamatult noa pihku, kargas mulle päris juurde ja proovis tera mulle ribide vahele lüüa. Eks ma ehmatusest karjatasin kah, aga edasi oli sihuke huvitav seis, et tema nuga lihtsalt ei läinud mu nahast läbi. Oli küll tunda, kuidas tüüp jõuga surus, aga ei saanud seda tera mulle kuidagi sisse. Nii palju kui ma mäletan, ma käega seda lööki blokkida ei jõudnud.
Nii me umbes 10 sekundit vastamisi seisime, tema üritamas oma nuga mulle kopsu lükata, siis unenägu lõppes.
Peale ärkamist ma veidi fantaseerisin teemal a´la "kuidas ma oma taskunoa taskust välja võtan, lahti teen ja sellega tüübil soolikad välja lasen" |
|
| Tagasi üles |
|
 |
haldjanool Arengumaag

|
Postitatud: Teis Aug 12, 2008 3:30 pm Teema: |
|
|
kassipoeg - väike "vabadus"
vant - venelane/-maa
nuga - avalikustamine
sina..
huvitav nurk. _________________ just before the darkness... |
|
| Tagasi üles |
|
 |
akk Indigo päike.

|
Postitatud: Nelj Aug 14, 2008 8:21 am Teema: |
|
|
| Mina nägin paar nädalat tagasi sellist und, et seened läksid kuhugi st et oli nagu mingi seente mass ja nad läksid kõik ühte kohta ja ma ei tea kuhu. Ja nüüd ma kuulsin raadiost, et seeni ei olegi metsas. Nüüd ongi küsimus, et kuhu seened läksid ? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
liivaterake Beez päike

|
Postitatud: Nelj Aug 14, 2008 8:55 am Teema: |
|
|
| Vähemalt Setumaal on küll seeni...ainult korjamisevaev. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
liivaterake Beez päike

|
Postitatud: Nelj Aug 14, 2008 10:15 am Teema: |
|
|
Kui juba Setumaale jutt läks.... siis küsiks, et kas haldjanoolt seob äkki miski Setumaaga? Igatahes nägin mõni aeg tagasi unes, et sa külastasid Värskat...ostsid veel lilled kellegile. Aga seda ei näinud, kellele või kas üldse andsid. Jäid tee äärde seisma ja ootama. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
iff
|
Postitatud: Nelj Aug 14, 2008 10:57 am Teema: |
|
|
| akk kirjutas: | | Mina nägin paar nädalat tagasi sellist und, et seened läksid kuhugi st et oli nagu mingi seente mass ja nad läksid kõik ühte kohta ja ma ei tea kuhu. Ja nüüd ma kuulsin raadiost, et seeni ei olegi metsas. Nüüd ongi küsimus, et kuhu seened läksid ? |
ära kuula raadiot mine metsa ja vaata mis seal on parem |
|
| Tagasi üles |
|
 |
maximus Indigo päike.

|
Postitatud: Nelj Aug 14, 2008 8:37 pm Teema: |
|
|
Oled piisake meres.
See vist Hiire värk?
Ja targem oleks sellest hoiduda? _________________ Kuhu tõttad, Trilma? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
haldjanool Arengumaag

|
Postitatud: Nelj Aug 14, 2008 10:29 pm Teema: |
|
|
| liivaterake kirjutas: | Kui juba Setumaale jutt läks.... siis küsiks, et kas haldjanoolt seob äkki miski Setumaaga? Igatahes nägin mõni aeg tagasi unes, et sa külastasid Värskat...ostsid veel lilled kellegile. Aga seda ei näinud, kellele või kas üldse andsid. Jäid tee äärde seisma ja ootama. |
aitäh info eest.
selle üle pean mõtlema, sest ainsad seosed on sealtkandist pärit endised tuttavad.
aga millegipärast tean, et teema on oluline.
äkki suudad meenutada, millal see uni oli? _________________ just before the darkness... |
|
| Tagasi üles |
|
 |
liivaterake Beez päike

|
Postitatud: Nelj Aug 14, 2008 11:45 pm Teema: |
|
|
19. juulil nägin.
Ei oskagi täpsustavat enam eriti midagi öelda. Lilled ostsid Värskast mingist majakesest, kus kunagi müüdi hamburgereid. Unes müüs seal mingi mutike oma lilli ja taimi...ma veel imestasin, et mis lahe muutus.
Siis läksid üle tee ja jäid sinna ootama.
Omavahel me ei rääkinud, tundusid oma mõtetes olevat. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
haldjanool Arengumaag

|
Postitatud: Reede Aug 15, 2008 3:58 am Teema: |
|
|
ok.
hetkel külm veel, aga küll selgub. _________________ just before the darkness... |
|
| Tagasi üles |
|
 |
nattydread Heleroheline päike

|
Postitatud: Püh Aug 17, 2008 11:52 am Teema: |
|
|
| Nägin unes tokrodat, ilmselt ilmub välja lähipäevil.Seletas teistele paganatele kuidas põranda alla pääseb, USA oli ka jutuks. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
akk Indigo päike.

|
Postitatud: Esm Aug 18, 2008 9:04 pm Teema: |
|
|
| uurisin kanaleid. Selgus, et kanal on kahe asja vahel ja kanalil on mingid asendid mis koguaeg muutuvad. Vabadele kanalitele saab sisse logida anonüümsena, kuid peab tööd tegema ja maksma energias kanali kasutamise eest. Sünnipärastele kanalitele on sisselogimine automaatne ja sealt saab energiat ilma midagi vastu andmata. . Tundus, et kui kanalil on liiga palju kasutajaid, siis anonüümseid kasutajaid, visatakse välja. Kuid reaalselt on anonüümseid ja nimega kasutajaid võrdselt sees. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
maximus Indigo päike.

|
Postitatud: Nelj Aug 21, 2008 8:38 pm Teema: |
|
|
Üks nõid ütles, et ma tegelen "Inglise"!? maagiaga. Hiljem tõmbas (kristliku)risti mu seest ikkagi välja aga seda ei pannudgi tähele, millal ta selle sisse toppis ... _________________ Kuhu tõttad, Trilma? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
akk Indigo päike.

|
Postitatud: Püh Aug 24, 2008 6:37 pm Teema: |
|
|
| Mina nägin ükskord unes, paar aastat tagasi, pajusid linnas. Unenägemises. Nüüd lugesin, et paganate arvates pajud tähendavad tulnukate ühte vanemat. Nii, et pihkupekstes paju peale, peaks tekkima tulnukas. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
nattydread Heleroheline päike

|
Postitatud: Teis Aug 26, 2008 11:25 am Teema: |
|
|
| Nägin, et ma võitsin viking lottoga 5+1. Ostan seekord ühe pileti nende numbritega. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
akk Indigo päike.

|
Postitatud: Püh Aug 31, 2008 1:20 pm Teema: |
|
|
| Nägin, et sõitsin liftiga üles sajandale korrusele. Madalamatel korrustel oli pime aga ülemistel korrustel lifti seinad läksid läbipaistvaks ja valgust oli rohkem. Siis käisin sajandal korrusel ja märkasin et mingi antenn on küljes (antenni küljes olid veel miskid tuled, nago neoontuled) ja kogu korrus oli mingeid juhtmeid ja nagu led tulesid täis. Siis ühe laua taga istus ,mingi mees ja ütles et ma peaks õlle reklaami ette lugema kõva häälega. Ei tahtnud millegi pärast sellega tegeleda ja sõitsin liftiga tagasi esimesele korrusele ja ärkasin . Ma tundus, et esimene korrus tähendabki seda reaalsust. Kui oleks valinud mingi vahepealse 50nda näiteks, siis ma oleks vist und edasi näinud. Esimese korruse valisin sellepärast, et tõenäosus majast välja saada on siis suurem |
|
| Tagasi üles |
|
 |
maximus Indigo päike.

|
Postitatud: Püh Aug 31, 2008 7:56 pm Teema: |
|
|
See jutt on mulle ka kuidagi tuttav. Huvitav, kes seal üleval siis on? _________________ Kuhu tõttad, Trilma? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
© 2001, 2005 phpBB Group
|