| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
lumine Valge päike

|
Postitatud: Teis Jan 27, 2009 11:54 am Teema: |
|
|
| Tsiteerin:: | Ma sügavalt kahtlen, et ta kõikide nimel higistab.
Muidu kukub justkui välja, et siis kui tibi keppi noris, siis seksis temaga ka kõigi hüvanguks |
Kõgi hüvanguks ikka, et tibi kiimast vabastada.
Kiimas tibi on seltskonnale segajaks. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Krislyn Tumeroheline päike

|
Postitatud: Teis Jan 27, 2009 12:05 pm Teema: |
|
|
| Njaa... minu meelest on ta nüüd rohkemgi kiimane kui enne oli. Lihtsalt et nüüd on tal veidi teistmoodi kiim. Teab, et mis kepiga sellele lähenema peaks? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
tuuletooja Pruun päike

|
Postitatud: Teis Jan 27, 2009 12:30 pm Teema: |
|
|
niikui seksist juttu naised kohe elevil |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Went Punane päike

|
Postitatud: Teis Jan 27, 2009 12:40 pm Teema: |
|
|
teate paganad te meenutate mulle pätte, kes kõik ebaõiglaselt ja ilmsüüta vangis istuvad  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Uuestisündinu Beez päike

|
Postitatud: Teis Jan 27, 2009 12:48 pm Teema: |
|
|
Ikka-ikka  _________________ Otsib tõde.. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
akk Indigo päike.

|
Postitatud: Teis Jan 27, 2009 1:29 pm Teema: |
|
|
| tegelikult on see õudsalt hea et toki tibid ja löögi enda peale võtab, saab segamatult tegutseda. keegi peab naisenergia neutraliseerima et saaks teha muutusi, mul ei oleks midagi selle vastu kui toki kõik tibid läbi tõmbab, kahjuks puudub ta vist selleks võimekus |
|
| Tagasi üles |
|
 |
.Raul. Indigo päike.

Liitunud: 11 Märts 2008 Postitusi: 1347 Asukoht: Helsingi/ Rakvere
|
|
| Tagasi üles |
|
 |
Motosummer Kollane päike

|
Postitatud: Teis Jan 27, 2009 1:58 pm Teema: |
|
|
| Kust saab Eesti endale uue vaimse liidri? Paistab et praegune sai endale sooja tööotsa televisioonis, oleks võinud natuke oodata ja kandideerida euro parlamenti, kõik süsteemse mõtlemisega tegelased on seal, kirjutavad palju ja segast. Ilmselt varsti Toki saab veel peksa, kui jälle kituma läheb, kõik kodanikud pole teadlikud, et nõiale ei tohi peksa anda, ühiskond pole nii kaugele veel arenenud. Mehed mull on lõppuks maas, teil kah võimalus naisi vadata. Ja mis nüüd sellest kobarmassist küll saab???? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
humorismihaldjas Punane päike

|
Postitatud: Teis Jan 27, 2009 2:02 pm Teema: |
|
|
tehkend ike vahet liidri ja liiderdaja vahel, mmmehed  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Algiz ----------------------------

|
Postitatud: Teis Jan 27, 2009 3:13 pm Teema: |
|
|
juht juhatab
vaht vahutab
varas varastab
liider liiderdab
...................
eesti keel on lihtsalt selline ... süsteemne  _________________ Kui Jumal maa peale laskus ja Soani soodest rahva ette ilmus, olid ta jalad kõntsased. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Luscinia_krõõt Kollane päike

|
Postitatud: Teis Jan 27, 2009 3:32 pm Teema: |
|
|
| lumine kirjutas: | Paganaid palju aga liistule võeti Tok üksinda.
Ei saa aru miks Tok üksi peab higistama kõikide paganate nimel. |
et siis miks kupeldajad pole veel liistule võetud
no kĂĽll tuleb ka neil aeg ...  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
lumine Valge päike

|
Postitatud: Teis Jan 27, 2009 4:39 pm Teema: |
|
|
Vastik.
Alati kui telemeedias keegi täis tehakse on kari kividega loopijaid kohe platsis. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tige tihane Indigo päike.

|
Postitatud: Teis Jan 27, 2009 4:51 pm Teema: |
|
|
| lumine kirjutas: | Vastik.
Alati kui telemeedias keegi täis tehakse on kari kividega loopijaid kohe platsis. |
Noo tegelikult see neil ametialane kutsumus juba.
Vahel tundub, et ollakse meedia peale isegi kade, sest siis nagu ei oldagi foorumis nii tähtsad tädid ja peab väheke tagasi tõmbuma. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
humorismihaldjas Punane päike

|
Postitatud: Teis Jan 27, 2009 5:29 pm Teema: |
|
|
sa teed nüüd onudele liiga jälle - siin liigub ka neid päris palju, kes väärinuks sellist tähelepanu... eee ....kaagutajalt  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Motosummer Kollane päike

|
Postitatud: Teis Jan 27, 2009 5:32 pm Teema: |
|
|
| Tokile sai räägitud, tema ei võtnud kuulda, ärgu torkigu normaalseid inimesi ja ei juhtu temaga midagi, see on puhta tema oma siit mida sööma peab |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Livia Valge päike

|
Postitatud: Teis Jan 27, 2009 5:47 pm Teema: |
|
|
| Merlon kirjutas: | Minu õde on täielik mats. Ta teab, et see, mida ta seal saates räägib, on täielik jama.
Minule ta ei julgenud tunnistadagi, et tema käis paganate kohta saates "tõde" rääkimas, vot nii madalale on ta langenud. |
Ma nägin täna öösel esterit unes. sõitsin bussiga, ester tuli ka bussi peale, istus minu ette. vaatas siis bussis ringi, märkas mind ja ütles, et ohh, kas sa nägid mis ma tegin! (pealtnägijat mõtles). ma sõimasin teda tükk aega, valasin oma viha välja. siis jäi küll väga vaguraks, ei osanud mulle midagi öelda ega mingit seletust anda. tropp selline  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Merlon Pruun päike

|
Postitatud: Teis Jan 27, 2009 6:48 pm Teema: |
|
|
| Livia kirjutas: | | Merlon kirjutas: | Minu õde on täielik mats. Ta teab, et see, mida ta seal saates räägib, on täielik jama.
Minule ta ei julgenud tunnistadagi, et tema käis paganate kohta saates "tõde" rääkimas, vot nii madalale on ta langenud. |
Ma nägin täna öösel esterit unes. sõitsin bussiga, ester tuli ka bussi peale, istus minu ette. vaatas siis bussis ringi, märkas mind ja ütles, et ohh, kas sa nägid mis ma tegin! (pealtnägijat mõtles). ma sõimasin teda tükk aega, valasin oma viha välja. siis jäi küll väga vaguraks, ei osanud mulle midagi öelda ega mingit seletust anda. tropp selline  |
Ja mina nägin täna öösel unes, et me kõik terve perega võitsime 2 miljonit krooni, ehk siis igaüks võitis 2 miljonit ja seda tänu Estrile |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Merlon Pruun päike

|
Postitatud: Teis Jan 27, 2009 6:51 pm Teema: |
|
|
| Merlon kirjutas: | | Livia kirjutas: | | Merlon kirjutas: | Minu õde on täielik mats. Ta teab, et see, mida ta seal saates räägib, on täielik jama.
Ja mina nägin täna öösel unes, et me kõik terve perega võitsime 2 miljonit krooni, ehk siis igaüks võitis 2 miljonit ja seda tänu Estrile |
Kui selle unenäo üle järgi mõelda, siis see raha oli meile illusioon, tegelikult me ei võitnud seda |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tige tihane Indigo päike.

|
Postitatud: Teis Jan 27, 2009 8:36 pm Teema: |
|
|
| humorismihaldjas kirjutas: | sa teed nüüd onudele liiga jälle - siin liigub ka neid päris palju, kes väärinuks sellist tähelepanu... eee ....kaagutajalt  |
*Iroonitsejalt. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
tuuletooja Pruun päike

|
Postitatud: Teis Jan 27, 2009 8:38 pm Teema: |
|
|
| Motosummer kirjutas: | | Tokile sai räägitud, tema ei võtnud kuulda, ärgu torkigu normaalseid inimesi ja ei juhtu temaga midagi, see on puhta tema oma siit mida sööma peab |
põhjenda |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
© 2001, 2005 phpBB Group
|