| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
nosalt Beez päike

|
Postitatud: Laup Apr 04, 2009 3:16 pm Teema: |
|
|
Mul eriti lühike stseen: Jalaka tänaval tervitasin tuntud abielupaari. _________________ NaCl - esimene lisaaine, mis maalastele pähe ja sisse määriti. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
hall kass Indigo päike.

|
Postitatud: Kolm Apr 08, 2009 2:36 pm Teema: |
|
|
Oli 3 huvitavat stseeni. Esimeses ma läksin koos 3 teise noormehega kuhugi, ma veeretasin käekõrval ka oma jalgratast. 1 noormeestest laulis naisehäälega üht iiri soolovokalisti lugu, mis mul muide magamise ajal ka reaalis plaadilt kordusreziimil ketras (sama häälega laulis ka see noormees). Üks teine noormees küsis tolle käest, et miks too seda laulu nii väga laulda armastab, aga vastust ei saanud. Mingis teeristis läksin neist lahku ja ausalt öeldes kurb tunne tekkis.
Teises stseenis liikusin koos isaga kusagil, kus taevas oli täis kõrgepingetraate - igas suunas, silmapiirist silmapiirini, nagu oleks hiiglaslik elektritara horisontaalis sinna taevasse tõmmatud... kusjuures liinide välgutrossid (ehk kõige ülemised traadid) olid juhtmetega risti ehk siis tõmmatud naaberliinide mastide vahele. Kolmandas stseenis olin külas mingil naisterahval, kes oli endale ehitanud paar tuule jõul töötavat karusselli. Aga ta rääkis, et need tal kukuvad kokku aina. Ühte sellist sain ka ise katsuda - niikui puudutasin, kukkus asi kokku ja kuna asi oli ehitatud saepuruplaadist, siis ütlesingi talle, et ärgu enam selliseid asju saepuruplaadist tehku  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Melku- Valge päike

|
Postitatud: Kolm Apr 08, 2009 4:28 pm Teema: |
|
|
Esimeses võttes, jalutasin rannas ja rääkisin telefoniga, mingi 3venda tulid relvaga ähvardades mult telefoni ära võtma, a kuna olen trennis.. treeninud tera/laske relvade ära võtmist, siis naeratasin neile panin telefoni taskusse ja võtsin relvast käega kinni.. mille järel nad ei julgend lasta vaid proovisid poksida minuga, seal mängus aind mängisin nendega blokkisin lööke ja naeratasin kuni lõpuks sõbrunesime ja hakkasin neile võistlus tehnikaid õpetama
Teises stseenis jälgisin onupojaga kuidas onu oli 2aastaks vangi pandud, karistuseks seisis ta 2aastat klaasitaga ja võis vahepeal dussiall pesemas käija, mis asus klaasi körval, midagi muud teha ei tohtinud 2aastat.
Kolmandas stseenis tööl ülemus pani mind lõunateks tema ja ühe teise ülemusega samasse lauda sööma, kolmekesi. Vahepeal üks tööline käis küsimas mult, et kus ta söök on pandud, rohkem eriti ei mäleta. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
nattydread Heleroheline päike

|
Postitatud: Nelj Apr 23, 2009 4:44 pm Teema: |
|
|
Nägin unes kolme erinevat metslooma. ALguses oli 2 või 3 põtra, nad jooksid minema, siis tulid hundid, 2 tükki, nad järgnesid põtradele.Vahetult peale seda tuli ilves, kes ka mõne aja möödudes kadus. Hakkasin mõtlema, et miks loomad siia kogunevad, läksid seda kohta lähemalt vaatama ja avastasin, et sinna on sööta pandud. Veel oli terve kari koeri kes omakorda järgnesid metsloomadele, mul oli 2 koera. Mõned koerad olid viga saanud ja vigastatud kogunesid ühte kohta ja ulusid. Üks minu koer oli kadunud ja ma läksin vaatama kas ta on vigastatute seas. Kui kohale jõudsin, nägin, et minu koera seal pole, olin õnnelik. Vigastatuid valvas suurem koer, tiibeti mastifi taoline.See koer kes minuga oli läks vigastatute juurde, avaldas neile kaastunnet ja jäi nendega.
Mingis tseenis olin vee elukas.Suutsin vees väga kiiresti liikuda, keha oli moondunud. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Simps Beez päike

|
Postitatud: Kolm Juun 10, 2009 7:52 am Teema: |
|
|
| Olen näinud mitmeid kordi analoogset und, kus inimesed hüppavad basseini, pea ees ja julgelt. Vee üks tähendusi pidi olema haigus, olen ka seostanud haigusega vett. mida bassein võiks tähendada minu unenägudes? viimati hüppas basseini üks tuttav, kuid olen ka võõraid näinud |
|
| Tagasi üles |
|
 |
haldjanool Arengumaag

Liitunud: 17 Märts 2005 Postitusi: 5797 Asukoht: goriolisi tuules
|
Postitatud: Kolm Juun 10, 2009 1:19 pm Teema: |
|
|
puhas vesi on eluenergia.
sogane või must vesi - selle solkimine.
(haigeksjäämine on see, kui enegia solgitud saab) _________________ just before the darkness... |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Simps Beez päike

|
Postitatud: Kolm Juun 10, 2009 7:58 pm Teema: |
|
|
peale sellist und olen mitte haigeks jäänud, aga maganud küll rohkem
tunne on unega olnud pigem positiivne, täpselt ei oska kirjeldada. samas on mingi asi küsitavaks jäänud, võibolla see ongi midagi, miks ma magama jään, ngu magaks välja midagi. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
The Green Knight Külaline
|
Postitatud: Esm Juun 15, 2009 12:18 pm Teema: |
|
|
..
Viimati muutis seda The Green Knight (Kolm Sept 02, 2009 11:25 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
| Tagasi üles |
|
 |
The Green Knight Külaline
|
Postitatud: Esm Juun 15, 2009 12:19 pm Teema: |
|
|
...
Viimati muutis seda The Green Knight (Kolm Sept 02, 2009 11:25 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
| Tagasi üles |
|
 |
haldjanool Arengumaag

Liitunud: 17 Märts 2005 Postitusi: 5797 Asukoht: goriolisi tuules
|
Postitatud: Teis Juun 16, 2009 12:19 am Teema: |
|
|
hunt on tasakaalustav jõud.
seda on eespool vähemalt kahes kohas küsitud. _________________ just before the darkness... |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Simps Beez päike

|
Postitatud: Reede Juun 26, 2009 7:56 pm Teema: |
|
|
Mida selline asi võib tähendada, täispuhutud lendav haikala, pika terava nokaga lendas unes kiirelt ja püüdis mind tabada, sain eest. kartust polnud, lihtsalt seest tühi kala oli nagu, aga terav ja kiire. pidin basseini ujuma minema, aga ei lasnud, kuna siis ta ilmuski.
ei oska ise seda välja mõelda |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Simps Beez päike

|
Postitatud: Reede Juun 26, 2009 8:21 pm Teema: |
|
|
| Kuidas teha vahet alateadvuse unedel (mõtlen enda sisemisi läbielamisi) ja reaalsetel unenägudel, nt mis toimuvad teistes reaalsustes? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
tuuletooja Pruun päike

|
Postitatud: Laup Juun 27, 2009 1:47 am Teema: |
|
|
väga lihtne- tee endale selgeks mis vahet on erinevatel reaalsustel.
selleks on sul tarvis mingeid kirjeldusi.. paganatel on selle jaoks väga lahedad tabelid.
näiteks uue raamatu sisekaantel on paar uuemat. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Simps Beez päike

|
Postitatud: Püh Juun 28, 2009 12:45 am Teema: |
|
|
erinevatel reaalsustel ma otseselt vahet ei tee, kuid tajun vahet nt kas kellegagi "reaalselt" suhtlen unes või on enda mingid kujundid mingil teisel tasandil. aga jah seda vahet tahaks tunnetada küll rohkem.
eks uurin edasi |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tokroda Alfaisane

|
Postitatud: Püh Juun 28, 2009 5:34 pm Teema: |
|
|
| Simps kirjutas: | Mida selline asi võib tähendada, täispuhutud lendav haikala, pika terava nokaga lendas unes kiirelt ja püüdis mind tabada, sain eest. kartust polnud, lihtsalt seest tühi kala oli nagu, aga terav ja kiire. pidin basseini ujuma minema, aga ei lasnud, kuna siis ta ilmuski.
ei oska ise seda välja mõelda | Haikala on hingeloom, mis kaitseb territooriumi.
Ju siis sattusid kellegi territooriumile. _________________ Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
White Solar Dog Valge päike

|
Postitatud: Teis Juun 30, 2009 10:00 am Teema: |
|
|
Eile 2 rebast kiusasid mind silmanurgas....
Üritasin neid vaadata aga koguaeg kadusid kuhugi küljepeale ära ja raske oli jälgida.
Lõpuks sain aru et uni on ja olin tänulik, et nad juhtisid mind seda taipama. Kahju, et ma sellepeale üles ärkasin :S |
|
| Tagasi üles |
|
 |
tuuletooja Pruun päike

|
Postitatud: Teis Juun 30, 2009 1:19 pm Teema: |
|
|
| rebane tähenadab teist teed.. teist võimalust. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
hall kass Indigo päike.

|
Postitatud: Teis Juun 30, 2009 4:37 pm Teema: |
|
|
Täna hommikul oli huvitav stseen unes. Olin mingis seltskonnas ja seal oli ka Tokroda. Ühel hetkel siis ütles Tokroda kuradi huvitava lause:
"Pikali pihkur raugastunud asjaga on nõrk. 100 pikali pihkurit on juba tegija."
Peale seda lauset ma ärkasin. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Ants Tants Valge päike

|
Postitatud: Kolm Juul 01, 2009 1:43 am Teema: |
|
|
| sa krdi vana peedik tao parema käega pihku |
|
| Tagasi üles |
|
 |
nattydread Heleroheline päike

|
Postitatud: Kolm Juul 01, 2009 2:49 am Teema: |
|
|
| Löö pihku |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
© 2001, 2005 phpBB Group
|