| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
gladiaator Indigo päike.

|
Postitatud: Teis Okt 06, 2009 7:44 pm Teema: |
|
|
| UuestisĂĽndinu kirjutas: |
Tehke need katsed (vms) ometi ära ja siis võite mind ka tulemustega rabada. Tahaks ka kunagi 70aastasena 30-ne välja näha (noh kui ma ikka kolmekümnesena olen okei ). |
Kuidas sul on küll õnnestunud endale sihuke vanamuti imidz luua ,kui oled nii noor nagu väidad?Ilmselt on selle eest hoolitsenud kristlik egregor,kuigi ma ei usu selle võimekusse. _________________ me kõik peame võitlema
son of the creator will return |
|
| Tagasi üles |
|
 |
kason Beez päike

|
Postitatud: Teis Okt 06, 2009 7:50 pm Teema: |
|
|
| gladiaator kirjutas: | Aga vean kihla,et Akk surmateemadel ka vedu ei võta.  |
Miks ta peax siin rohkem midagi vedu võtma???kummaline!!!
Ta juba vastas ju.... Sa ära teistele poogi omi vajadusi külge. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
gladiaator Indigo päike.

|
Postitatud: Teis Okt 06, 2009 8:03 pm Teema: |
|
|
Ma lihtsalt ässitan siin niisama oma lõbuks. _________________ me kõik peame võitlema
son of the creator will return |
|
| Tagasi üles |
|
 |
akk Indigo päike.

|
Postitatud: Teis Okt 06, 2009 8:04 pm Teema: |
|
|
| ära roni asja sisse mida ei tunne 100% - põhimõte |
|
| Tagasi üles |
|
 |
akk Indigo päike.

|
|
| Tagasi üles |
|
 |
Uuestisündinu Beez päike

|
Postitatud: Kolm Okt 07, 2009 9:03 am Teema: |
|
|
| gladiaator kirjutas: | | UuestisĂĽndinu kirjutas: |
Tehke need katsed (vms) ometi ära ja siis võite mind ka tulemustega rabada. Tahaks ka kunagi 70aastasena 30-ne välja näha (noh kui ma ikka kolmekümnesena olen okei ). |
Kuidas sul on küll õnnestunud endale sihuke vanamuti imidz luua ,kui oled nii noor nagu väidad?Ilmselt on selle eest hoolitsenud kristlik egregor,kuigi ma ei usu selle võimekusse. |
Hahaa.. siis hakka uskuma!!  _________________ Otsib tõde.. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
akk Indigo päike.

|
Postitatud: Kolm Okt 07, 2009 11:04 am Teema: |
|
|
| ... |
|
| Tagasi üles |
|
 |
akk Indigo päike.

|
Postitatud: Reede Okt 09, 2009 8:33 pm Teema: |
|
|
Kunagi nägin unenägemises gorillat . Keegi Quinn nägi vist ka unes gorillat ja kirjutas sellest raamatu nagu selgub tagantjärgi Järjejutt: Daniel Quinn „Ishmael”
Esmaspäevast reedeni, 5. – 9. oktoobril kell 11.30 ja 22.30 Vikerraadios
Katkendeid raamatust loeb Tõnu Oja.
Ă•petaja otsib õpilast. Nõutav tõsine soov päästa maailma.” Sellise kuulutuse avastab ajalehest keskealine kirjanik ning pärast kõhklusi lähebki kohale. Suur on ta jahmatus, kui õpetajaks osutub hiiglaslik gorilla…
„Ishmael. Mõtte ja meele rännak” on pälvinud maineka kirjandusauhinna Turner Tomorrow Fellowship, millega tunnustatakse kirjanikke, kes otsivad loomingulisi lahendusi globaalsetele probleemidele. Quinn kirjutas raamatut 15 aastat, pärast ilmumist 1992 on see tõlgitud rohkem kui 20-sse keelde ja ĂĽle maailma on tekkinud mõttekaaslaste kogukonnad, keda ĂĽhendab seda teost läbiv mure Maa tuleviku pärast. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
hall kass Indigo päike.

|
Postitatud: Laup Okt 17, 2009 8:53 pm Teema: |
|
|
Läinudhommikune unenäostseen... taas rongidega.
Astusin mingis jaamas rongi peale, kõige tagumisse vagunisse. Vagun tundus olevat üsna vanaaegse väljanägemisega, pikad puust pingid asetsesid piki vagunit. Uksed aga olid sel nagu bussi voldikuksed. Peale minu oli vagunis ka üks naisterahvas, välimuselt umbes taoline, nagu neid kujutati nõuka aja klantspiltidel ja tolleaegsetes naisteajakirjades (lühikesed, sirged ja tumedad juuksed, range nägu, mittemidagiütlev kontoritöötaja riietus jne). Mingi hetk hakkas rong aeglaselt liikuma ja just siis ma märkasin, et jaama saabub üks kaubarong, mis minu ehmatuseks sattus meie rongiga samadele rööbastele ning hakkas kiirust vähendamata lähemale tulema. Esimene mõte oli, et lippan õige vaguni etteotsa, äkki pääsen sealt edasi eespoolsetesse vagunitesse, aga siis sekkus naine, kes haaras kusagilt kaks "Vahitorni" ajakirja. Viskas ühe mulle pihku, näitas selle tagakaanel kätte kaks piiblisalmi ja käskis mul neid lugeda. Paar sekundit ma vahtisin neid salme, siis viskasin ajakirja käest, kähvasin naisterahvale, et "loe ise", tõmbasin vaguniukse lahti, hüüdsin talle veel, et "tule ka" (või midagi taolist), siis jäi rong seisma ja ma hüppasin maha. Hakkasin jooksma üle rööbaste rongist eemale, silmanurgast nägin, et ka naisterahvas sai vagunist välja ja järgnes mulle. Kui olime üle rööbaste jõudnud, lipsas naine kuhugi põõsastesse ja kadus, mina aga avastasin, et meie rongile läheneva rongiga paralleelselt tuli mööda äärmisi rööpaid aeglaselt veel üks rong, mis sõitis just minu kõrval teelt välja ja hakkas minu poole vajuma. Panin siis rongide sõidusuunas jooksu, siis jõudsin näha, kuidas meie rongile teine rong (mida ma juba varem, vagunis viibides märkasin) tagant sisse sõitis., nii et meie rong löögist üksjagu maad edasi liikus. Vagunid laiali ei paiskunud, kiirus oli üsna väike, aga vagunite aknaklaasid purunesid. Meie rongi eespoolsed vagunid tundusid olevat paksult rahvast täis, pooled inimesed pidid seisma, ja kui rong pihta sai, siis nad ei liigutanudki, seisid omal kohal nagu puunukud. Siis uni lõppes. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
hall kass Indigo päike.

|
Postitatud: Püh Okt 18, 2009 7:28 pm Teema: |
|
|
Viimane stseen: chillisin kusagil Tartus, Kaubahalli juures pargis vist. Mingi vene pätt tuli mu juurde ja hakkas midagi mölisema. Mina automaatselt võtsin taskust mobiili ja andsin selle talle, ta võttis selle vastu ja pani jooksu. Kohe peale seda aga käis mu peas miskine klõps ära, ma hüppasin jalgrattale ja kukkusin teda mööda Tartu kesklinna tänavaid taga ajama. Kiiresti jooksis, raibe...
Lõpuks sain ta kätte Raekoja platsi äärse maja hoovis parfümeeriapoe kõrval asuvas kangialuses. Tõmbasin taskust gaasiballooni ja andsin ühe soru talle vastu silmi. Tüüp paar sekundit tundus olevat paralüseeritud, siis toibus, haaras kah mingi ballooni pihku ja saatis omakorda mingi valget värvi joa mu molli suunas. Seal unenägu lõppes. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
SpiritOfWesternwind
|
Postitatud: Teis Okt 20, 2009 9:48 pm Teema: |
|
|
Vott , mina näen viimasel ajal pidevalt unes kellegi varbaid. Õigemini kellegi paljast jalga , mullasel maapinnal. Ning see isik kelle jalgu ma näen jookseb pidevalt. Kukub kuhugi . Ning ees on järgmisel hetkel suur kaev. Taga eestimaa metsamaastik ja valged elektritornid. Kaev on pealt kraabitud ja kulunud kollase värviga kaetud. Näen kellegi musta kabriolettautot ning kolme erinevat isikut. Kelle näeod ei muutu ja iga unenäoga tuleb rohkem detaile juurde ja lugu läheb edasi. Ning mis kõige jubedam .. vahepeal kui üles ärkan siis mõni minut hiljem hakkab see nn uni .. edasi käima.. ja valu mida tunneb see isik .. keda ma näen nn unes .. on tunda.. ning olen nende unenägude pärast ka nutma hakanud .. kuna nad on väga reaalsed ja kurvad.. Unes oli ka kellegi puidust .. talumaja.. kus elas mingi mees.. kellel olid punakaspruunid , kergelt rasvased juuksed ja kes näris oma alahuult kergelt. Ning unenäos .. see tütarlaps kes jooksis pidevalt too .. pandi sinna majja kinni. Ja see uni käib iga öö.. uuesti ja uuesti.. ja viimasel ajal ei käi enam mitte ainult sel vaid ka päeval.. ja on muutunud nn nägemuseks orsmth.. igastahes.. ei saa aru kas see tähendab midagi või olen kergelt opakaks muutunud?  _________________ Mõnele on surm karistus, teisele auhind. Kuid inimene kelle vaimne tervis on korras . Sellele on elu kunstitükk ja surm vaid väikene puzzletükk , suurest elu mõistatusest. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
hall kass Indigo päike.

|
Postitatud: Püh Nov 01, 2009 1:45 am Teema: |
|
|
Jälle huvitav unenägu...
Mina, õde, isa ja veel keegi sõitsime kuhugi veoautoga, meie olime masina kastis, neljas tegelane juhtis. Saabusime kuhugi, kobisime auto pealt maha. Juht vaatas ringi ja hüüatas rõõmsalt, et "näe, siin see ongi" vms. Otsitav koht tundus olevat mingi vana rohtunud tee, seda mööda jalutades jõudsime lõpuks ilusasse kohta, kus tee jätkus pooleldi säilinud puudealleena. puud olid muidugi raagus ja nende võrad hädised, ilmselt kuivanud, lisaks oli puuridades auke (ilmselt oli osa puid hävinud). Mööda seda alleed me veidi veel läksime, autojoht kadus meie juurest allee alguses. Varsti peatusime ja meie juurde ilmus mustas maani kleidis, mustade juustega meist pikem sale naine. Tema võttis mul ja mu õel käest kinni ja viis meid kuhugi majja, kus ma teisele korrusele ronisime ja mingis ruumis end istuma seadsime. Mina istusin naise kõrval küljega tema vastu puutudes ja tundsin, et tema keha on tunduvalt kuumem kui naiste kehad tavaliselt. Siis ta ütles, et "küsige". Mina mõtlesin sel ajal paaniliselt, et võiks isa sealt eemale saata, ma ei julgenud oma küssat isa kuuldes avaldada. Õde ma usaldasin. Lõpuks vist õde miskit küsis, selle peale ilmus seinale ekraan, kus hakkasid jooksma kaardid meie sinnatulekust ja mingi madal meeshääl jutustas, et minu ja mu õe unenäod ei ühti üheski punktis. Siis uni lõppes. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Norn Indigo päike.

|
Postitatud: Laup Nov 21, 2009 3:23 pm Teema: |
|
|
ma saan k6ige keerulistematele kysimustele vastuseid v'a'liste m'a'rkide v6i unen'a'o kaudu. antireaalsuse teisik saab aru, et mingi kysimus v6i probleem on, ja saadab selle vastuse kas suvalise reklaami, raadiosaate v6i unen'a'o kaudu.
nuoh, n'a'iteks yks suurem probleem kuhjus keeruliste numbrite, systeemide ja naispoolega segamini. l6puks, kui juba haigeks j'a'in sellest jamast, siis n'a'gin unes justkui yhte tuttavat naist. siis ta ytles, et 9 on mees ja 6 on naine, ehk koos siis 96. mai saanud muidugi kohe midagi aru, ja kysisin t'a'psustust. (antireaalsuse teisik muidugi oli kindel, et ma sellest s6numist suudan natuke hiljem t'a'psemalt aru saada). siis see naine ytles veel s6na, "pintu", j'a'tsin selle t'a'pselt meelde.
hiljem uurisin j'a'rele, et see t'a'hendab mingis idamaa keeles "uks". siis sain hiljem edasi teada, et 9 symboliseerib ust mehe antireaalsusesse. ja 6 t'a'hendab ust naise siinpoolusesse. see ongi selgeltn'a'gemine. kes m6istab see m6istab.  _________________ Pole olemas kaht ĂĽhesugust asja. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
hall kass Indigo päike.

|
Postitatud: Laup Dets 19, 2009 9:14 pm Teema: |
|
|
| Ma olin viimases unenäos rekkajuht. Oli selline juhus, et olin oma masinaga mingis parklas ja sinna ilmus mingi teine rekka ja jäi seisma. Tolle roolis oli üsna kantpea moodi tegelane koos mingi naisterahvaga, mina algul näitasin talle keskmist näppu, siis haarasin maast mingi kaika ja viskasin selle kantpea rekka pihta. Kuna tüüp ei reageerinud ega tulnud masinast välja, hüppasin enda rekka rooli mõttega hakata teda jälitama, kui ta uttu tõmbab. Niikui olin rooli taha saanud, teine rekka kiirendas käpelt paari käiguga ja kadus sealt, mina loobusin tema jälitamise mõttest. Seal uni lõppes. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
hall kass Indigo päike.

|
Postitatud: Püh Jan 10, 2010 9:20 am Teema: |
|
|
Jälle sihuke actionunenägu...
Selles unenäos oli parajasti ühe tuttava juures, kui paar pätti ukse segi löid ja sisse tulid. Tekkis väike segadus, sellal üks tüüpidest pomises mu suunas irvitades ähvardusi umbes, et "anname sulle mürki, joodame segi" jne. Teine, keda ma teadsin selles unenäos olevat minuga juba varem kohtunud, läks minust mööda ja astus rõdule. Mina kargasin kohe talle sinna ligi, andsin mõned korrad seljatagant nuga ja lükkasin tegelase rõdult alla. Edasi tekkis mul hirm, et "kurat, mis nüüd saab, lähen vangi selle tembu eest äkki"... Siis tuli rõdule mingi vanamees ja kui ma talle ütlesin, et tapsin just päti, siis tema vastas: "kõva!" Edasi rääkisin asjast tuttava naispoolele, kes soovitas, et ärgu ma sellega laialt eputagu - need pätid olla juba eputajatele probleeme tekitanud ja minu õega võivat samuti midagi juhtuda. Kusagilt seal uni lõppes. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
maximus Indigo päike.

|
Postitatud: Püh Jan 10, 2010 1:10 pm Teema: |
|
|
Mingi tehislik inimene oli, selg kippus kõveraks väänduma ja jalalaba kinni hoidnud aine, betoon või midagi sellist hakkas lagunema, tahtis väga ülikoolis käia, siis tõstis kopaga uue jala ...  _________________ Kuhu tõttad, Trilma? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
akk Indigo päike.

|
Postitatud: Püh Jan 10, 2010 10:30 pm Teema: |
|
|
| Nägin unes, et olin Maardus. Mingi maaalune käik viis maardu järve äärde. Maa all oli tuumarelva ladu. Maardu järve ja mere vahel oli maaalune jõgi kus kiirkaatrid edasi tagasi sõitsid merele ja merelt tagasi maaalust käiku mööda maardu järveni. Vahepeal tankisid paake tuumajaamas. Kaatrid olid moodsalt relvastatud ja osa oli hübriidid mis võisid ka sukelduda st muutuda allveealuseks. Ühe kaatri peal oli mereröövli lipp. Unenägu lõppes kui üks mustanahalise neegriga kohtusin. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
akk Indigo päike.

|
Postitatud: Esm Jan 11, 2010 9:49 pm Teema: |
|
|
| Nägin unes et kaaperdasin lennuki ja sundisin maanduma kindlasse kohta. Enne magamist püstitasin eesmärgi teleporteeruda. Ilmselt unes otsustasin et lennukiga on lihtsam |
|
| Tagasi üles |
|
 |
akk Indigo päike.

|
Postitatud: Teis Jan 19, 2010 8:12 pm Teema: |
|
|
| Käisin täna Britney Spearsi villas. Seal korraldati täna pidu. Britnil on rahaline problee, isa ei anna raha ja sellepärast ta korraldab striptiisi külalistele. Eraldi kava on meestele ja naistele. Kui mina tulin, siis meeste voor lõppes ja naiste voor algas. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
maximus Indigo päike.

|
Postitatud: Esm Veeb 08, 2010 5:34 am Teema: |
|
|
Sooh, Tiibetis kolasin ringi - seal seis päris nutune, kõvemad tegijad on maha notitud või välismaale pagend.
Kunagi sai Mahakala ja Jamantaka, mingid kaitsvad deemonid, praktikaid harjutada, sealt see side siis. _________________ Kuhu tõttad, Trilma? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
© 2001, 2005 phpBB Group
|