Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula uusi saateid www.valgusejavarjupiiril.ee
Vanad saated!

KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsőnumite lugemiseks logi sissePrivaatsőnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

Selgeltnägijate tuleproov 2009
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 25, 26, 27  Järgmine

Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Reklaam
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
akk
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Laup Nov 21, 2009 2:51 pm    Teema: Vasta viitega

ma ei ole üldse väitnud et selgeltnägemine on olemas. ma rääkisin sensitiivsusest. loogika järgi oleks olnud hitler ja laama äraarvatav, sest ega neid ülesandeid ei oleks muidu pandud. ja isegi kui keegi oleks hitleri ja laama äraarvanud, siis see ei oleks tõestanud selgeltnägemist.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum
akk
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Laup Nov 21, 2009 2:52 pm    Teema: Vasta viitega

post läks topelt, see on mingi foorumi viga
Tagasi üles
Roltsick
Infoparasiit

PostitusPostitatud: Laup Nov 21, 2009 3:38 pm    Teema: selgeltnägemine vs. huupi lahmimine Vasta viitega

ma ei himusta Jasoni isiklikku raha, aga paar õlut võiks ta küll välja teha.
kohtusin koridoris juurdelõikajaga, kes küsis: "kuule, kas sul plekieemaldusvahendit on?" mille peale viskasin üle õla, omastarust naljatoonil, "jah, mul on plekikäärid." pärastpoole muidugi kinnitasin endale ümber ehitajate tööriistavöö, toppisin selle taskud kaltsukesi ja pudelikesi (mul ON, mille hulgast valida) täis ning suundusin juurdelõikustsehhi, kus ladestuslaual lebas plekiga kangas. taidlesin seal selle plekikese kallal kõva veerand tundi, aga tulemusteta. seega osutuski õigeks esmane viivitamatu reageering: seda plekki saab eemaldada ainult kääridega.
Jason
Punane päike
Punane päike

PostitusPostitatud: Laup Nov 21, 2009 5:08 pm    Teema: Vasta viitega

akk kirjutas:
ma ei ole üldse väitnud et selgeltnägemine on olemas. ma rääkisin sensitiivsusest. loogika järgi oleks olnud hitler ja laama äraarvatav, sest ega neid ülesandeid ei oleks muidu pandud. ja isegi kui keegi oleks hitleri ja laama äraarvanud, siis see ei oleks tõestanud selgeltnägemist.

jah, mõni on tõesti sensitiivsem kui teine, näiteks valulävi on madalam ja emotsioonid löövad kergemini üle pea. see, mida sa aga selle teemaga seoses silmas pead, on lihtsalt loogiliste järelduste tegemise oskus. see on aga korraliku katse käigus kergesti piisava juhuslikkuse faktori sissetoomisega igasugustest paravõimetest eristatav.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum Saada e-mail Vaata liikme veebilehte MSN Messenger
Jason
Punane päike
Punane päike

PostitusPostitatud: Laup Nov 21, 2009 5:10 pm    Teema: Re: selgeltnägemine vs. huupi lahmimine Vasta viitega

Roltsick kirjutas:
ma ei himusta Jasoni isiklikku raha, aga paar õlut võiks ta küll välja teha.
kohtusin koridoris bla-bla-bla...

kui sa sisutu jutu asemel mingit sisulist paravõimet demonstreeriksid, saaksid pikemat aega minu kulul õlut juua.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum Saada e-mail Vaata liikme veebilehte MSN Messenger
akk
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Laup Nov 21, 2009 5:54 pm    Teema: Vasta viitega

see on umbes nagu, et kui küsida kommunistilt kes on tema seljataga. vastus peaks olema une pealt lenin või marx või muu tuntud kommu
sama on selle selgeltnägemisega. hitler küll ei olnud selgeltnägija aga andis paljudele selgeltnägijatele tööd. oma leivaisa tundmine lihtsalt. muidugi raskus oleks olnud järjekorra määramisel, et kas laama enne ja hitler pärast või vastupidi
Tagasi üles
Roltsick
Infoparasiit

PostitusPostitatud: Laup Nov 21, 2009 6:22 pm    Teema: Vasta viitega

eesmärk polnudki mingite "võimete" tõestamine või kostitamise väljapressimine; pigem paralleli toomine juhtumile, kus umbropsu lajatamine osutubki täpseimaks vastuseks, nagu Jasonil "võitja" äraarvamine.

aga kui Jasonile sobib "paravõimete" tõestus pelgalt internetikeskkonnas, lugegu käesoleva foorumi Prügikasti, seal on kaks näidet.
boss
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Laup Nov 21, 2009 8:51 pm    Teema: Vasta viitega

Mis 100k võitmiseks tegema peab?
Tagasi üles
indigokleerik
Sitaseenlane
Sitaseenlane

PostitusPostitatud: Laup Nov 21, 2009 9:19 pm    Teema: Vasta viitega

jaga sergei kontakt mulle Wink
akk
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Laup Nov 21, 2009 9:58 pm    Teema: Vasta viitega

ma ei saa aru mis tõestust jason siin oma 1oo K taga ajab. vähegi sensitiivsele inimesele tõestab paravõimeid iga päev midagi. näiteks kasvõi taro kaardid
Tagasi üles
Jason
Punane päike
Punane päike

PostitusPostitatud: Püh Nov 22, 2009 12:17 am    Teema: Vasta viitega

Roltsick kirjutas:
aga kui Jasonile sobib "paravõimete" tõestus pelgalt internetikeskkonnas, lugegu käesoleva foorumi Prügikasti, seal on kaks näidet.

täpsemalt?
Tagasi üles
akk
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Püh Nov 22, 2009 12:21 am    Teema: Vasta viitega

Ma vaatasin Hermann Simmi filmi, Riigireetur ja seal oli ka üks paravõimeid tõestav fakt. See luuletus seal mis ennustas tulevikku talle koolikaaslaste kokkutulekul. Tuli meelde see teooria mis Abirama rääkis nõmme raadios märkide lugemisest.
Tagasi üles
Jason
Punane päike
Punane päike

PostitusPostitatud: Püh Nov 22, 2009 12:23 am    Teema: Vasta viitega

boss kirjutas:

demonstreerima kontrollitud tingimustes omal vabal valikul nimetatud paranormaalse võime olemasolu.

muidugi pole asi niisama lihtne. esiteks peab kõnealune võime kvalifitseeruma üldkasutatavas tähenduses paranormaalseks, teiseks tuleb jõuda kokkuleppele testitingimustes. etterutates mainin ära, et testitingimuste kokkuleppimine ei tähenda mitte midagi enamat kui seda, et tuleb välistada kõikvõimalikud paravõimetest väljapoole jäävad tegurid: pettus, juhuslikkus jmt. minu seisukohast pole selle testi eesmärgiks mitte niivõrd tõestada, et on olemas mingit sorti paravõime kui, et VÄLISTADA igasuguse pettuse või statistilise juhuslikkuse kasutamine.

niisama lihtne ongi. kuivõrd tagatiseks on mu korter, siis loodan siiralt, et kohe tekib terve järjekord mind vihkavatest selgeltnägijatest, kes soovivad mulle kohta kätte näidata ja mult selle lubatud 100K välja nõutavad.

jään siis ootele
Tagasi üles
akk
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Püh Nov 22, 2009 12:26 am    Teema: Vasta viitega

Tsiteerin::

See 100 K jutt hakkab juba meenutama Herman Simmi juhtumit. Piisavalt edevust, rahaahnust , auahnust ja ongi järgmine ohver leitud

Viimati muutis seda akk (Püh Nov 22, 2009 12:27 am). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
Jason
Punane päike
Punane päike

PostitusPostitatud: Püh Nov 22, 2009 12:27 am    Teema: Vasta viitega

akk kirjutas:
ma ei saa aru mis tõestust jason siin oma 1oo K taga ajab. vähegi sensitiivsele inimesele tõestab paravõimeid iga päev midagi. näiteks kasvõi taro kaardid

akk, lepiks õige kokku, et me teineteist enam ei kommenteeri? kuivõrd sinu kommentaarid minu postitistele nõuaks justkluid minupoolset vastust, ent kõlavad niivõrd rumalalt, siis ma eelistaks jätta vastamata. niisiis, teme viisakalt?
Tagasi üles
akk
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Püh Nov 22, 2009 12:28 am    Teema: Vasta viitega

Eksid. Ma ei tee sinuga mingeid kokkuleppeid. Mul ei ole võitluse vastu mitte midagi.
Tagasi üles
Jason
Punane päike
Punane päike

PostitusPostitatud: Püh Nov 22, 2009 12:41 am    Teema: Vasta viitega

võitluse vastu pole midagi, aga kokkuleppeid ei tee? kas see tähendab siis, et hakkad värke tõestama ilma auhinnale pretendeerimata?
Tagasi üles
akk
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Püh Nov 22, 2009 1:06 am    Teema: Vasta viitega

Jason, kas sa kelgukoeri vaatasid , eelmist osa. seal Post on sinu sarnane.
Tagasi üles
Thorondor
Hall päike
Hall päike

PostitusPostitatud: Püh Nov 22, 2009 2:38 am    Teema: Vasta viitega

Kui mitte lihtsamalt, siis vähemalt sama lihtsalt saab kätte 100 000$, kui tõestad ära, et kuu on olemas.
Tagasi üles
indigokleerik
Sitaseenlane
Sitaseenlane

PostitusPostitatud: Püh Nov 22, 2009 2:53 am    Teema: Vasta viitega

No tegelikult see 100K on mängust väljas ja finaal vol2 tuleb lihtsalt võidu peale Twisted Evil
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Reklaam Kőik ajad on GMT + 3 Tundi
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 25, 26, 27  Järgmine
Lehekülg 18, lehekülgi kokku 27

Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes

© 2001, 2005 phpBB Group