Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
boss Indigo päike.
|
Postitatud: Laup Okt 21, 2006 4:35 pm Teema: |
|
|
Noble- no kui sa ikka ei taha näha asjas midagi peale maagia ja para siis pole midagi teha.
Ära unusta kaua neid ehitati ja kaua neid plaane tehti;) See oli paras teadus neil. |
|
Tagasi üles |
|
|
Arjol Tumeroheline päike
|
Postitatud: Püh Okt 22, 2006 6:56 pm Teema: |
|
|
Noble kirjutas: | Ehk seletad seda ringjoone asja lähemalt.
Kuigi ma imestan, et kuidas tuhandeid aastaid tagasi selle peale tuldi...ah
Ja tõestust pole tehtud, palun----- toogu siis katses ilma tänapäevase tehnikata samasugused kivid kusagilt olematusest sinna paika, siis silugu need ülimalt sirgeks, ei tea küll millega ja siis pangu paika nii täpselt ja ka ilmakaarte suhtes, siitagi nad suudaks, pole mingit tõestust, et üldse inimene needd tegi. |
Ei. tehiti väljakaevamistel leitud osadest koopiad, kasutati neid, veeti nende abil üsna väheste meestega kiviplokk mõõda päris järsku kaldteed üles. Kõik töötas. Aga ma siiski veel ei seletaks:)
See asula, kus elasid püramiidide ehitajad, on tublis osas üles kaevatatud ja läbi uuritud. Jutud orjadest, kes need ehitasid, osutusid üsna vääraks.
Püramiidide ehitamisest osavõtt oli, nagu praegused uuringud näitavad, pigem privileeg ja tunnustus. |
|
Tagasi üles |
|
|
Noble Heleroheline päike
|
Postitatud: Esm Okt 23, 2006 10:42 pm Teema: |
|
|
NEILE orjameelsetele oli see jah võltstunnustus, kuigi las nad veavad tuhandeid 2 tonniseid plokke üles ja kust need toodi ja kuidas need täiuslikult siledaks saadi.
BOSS---kas mulle ainult tundub või kritiseerid sa mind igal sammul, sina oma väiklase kinnise mõistusega ei suuda midagi aru saada.
AGA kust sa tõestad mulle, et neid ehitati sadu aastaid, kustkohast, miks peaks ma midagi uskuma mis on ajalooürikutes kirjas, see on ju väljamõeldis ja muide ma kahtlen et üldse miadgi püramiididest kirjutatud on, nii, et ole tasa. _________________ Tee mida sina tahad iga päev ja sa oled hea inimene või siis mitte. |
|
Tagasi üles |
|
|
Arjol Tumeroheline päike
|
Postitatud: Teis Okt 24, 2006 8:05 am Teema: |
|
|
Sain just teate, e t tegelikult pole ka püramiide olemas ning need on Cameli pakki kujundanud kunstniku jabur väljamõeldis, samuti nagu seal peal oleva küürus seljaga hobunegi (aka küürselg sälg) |
|
Tagasi üles |
|
|
boss Indigo päike.
|
Postitatud: Teis Okt 24, 2006 4:23 pm Teema: |
|
|
Tahtsin ka just küsida, et kas oled kindel et püramiidid üldse olemas on?
Ja pealegi mul on muud ka teha kui sind kritiseerida.
Lugesin su postitust ja mõtlesin et kes sina oled?Siis tuli meelde.Seega oled sa ebaoluline mulle! |
|
Tagasi üles |
|
|
Noble Heleroheline päike
|
Postitatud: Teis Okt 24, 2006 4:35 pm Teema: |
|
|
Aitäh, sama siin, sa oled mulle veel vähem olulisem ja näha on, et mul oli õigus ja oma haleduses ei suudetud midagi tarka öelda ja keerati jutt mujale...
Arjol-see nali su postituses oli mitte nii naljaksa vaid nii hale, et selle haledus ajas mind naeratama. _________________ Tee mida sina tahad iga päev ja sa oled hea inimene või siis mitte. |
|
Tagasi üles |
|
|
boss Indigo päike.
|
Postitatud: Teis Okt 24, 2006 4:44 pm Teema: |
|
|
Praegu oled sa mulle juba tähtsam |
|
Tagasi üles |
|
|
Noble Heleroheline päike
|
Postitatud: Reede Nov 17, 2006 1:42 am Teema: |
|
|
Ja mida see peaks tähendama? _________________ Tee mida sina tahad iga päev ja sa oled hea inimene või siis mitte. |
|
Tagasi üles |
|
|
Dreamer
|
Postitatud: Laup Juul 14, 2007 7:43 pm Teema: |
|
|
Mina arvan et püramiidid on ikka tulnukate poolt tehtud. sest siin enne oli juttu, et neid on leitud ka marsilt ja need saadavad energiat kosmosesse.
Need on nii täpselt ehitatud ka. |
|
Tagasi üles |
|
|
Tige tihane Indigo päike.
|
Postitatud: Teis Veeb 02, 2010 8:50 pm Teema: |
|
|
Soojendaksin vana teema ülesse.
Nägin pilti, milleks püramiidi otstarve vajalik oli. Üleval taevas oli tehis-taevakeha?? Ümmargune, nägi välja nagu päike. Ja püramiidil oli sellega ühendus. Jäi mulje, et energia liikus siiski ülevalt alla, aga ma pole kindel.
Kas keegi viitsiks mõni teine kord konkreetsema info leidmiseks kokku saada? Teema alguses viitab kasutaja ork samuti kuulile. Mina midagi nii täpset ei näinud. |
|
Tagasi üles |
|
|
haldjanool Arengumaag
Liitunud: 17 Märts 2005 Postitusi: 5797 Asukoht: goriolisi tuules
|
Postitatud: Kolm Veeb 03, 2010 12:02 am Teema: |
|
|
tegelt peaks püramiidis energia liikuma alt üles, sest see on koondava kujuga. _________________ just before the darkness... |
|
Tagasi üles |
|
|
Itika Heleroheline päike
|
Postitatud: Kolm Veeb 03, 2010 10:51 am Teema: |
|
|
Oleneb, mis asub maapealse püramiidi all ja sees ning millise kujuga on objekt (kristall, peenmateriaalne konstruktsioon vms.), mis asetub püramiidi tipule. _________________ Must Kaardivägi |
|
Tagasi üles |
|
|
Tige tihane Indigo päike.
|
Postitatud: Kolm Veeb 03, 2010 3:30 pm Teema: |
|
|
Nii, eile sai Merlonit piinatud selle teemaga. Meie nägemus asjast:
Tulnukad siiski tulid maa peale füüsiliselt, et püramiidid paika panna. Püramiiditega toodi Maale ärimaailma süsteem (meie arust).
Kes ehitas? Nägemus tuli pikemat kasvu olendist, märksõnaks paindlikkus. Nagu vesi, või läbipaistev, või jäine nägi see olend välja. Inimkeha kujuline, liigub pikkade sammudega. Temale oli ülesanne antud asjandusest taevas, mis meile mõlemale tundus ka olevat kolmnurkse kujuga.
Oluline märksõna, et maapind oli kaetud peeglitega või muu sellisega.
Püramiididel puudusid astmed, ka peegeldav.
Minul tulid ka sellised nägemused, et püramiidi ümber on energiaväli ja selle tipus on nagu varras jms. Suht segane värk. Nägin mingeid tegelasi kummardamas musta kiviplaadi ees, mis maa seest välja paistis (see toimus looduses). Ma arvan, et ei suudagi sellest aru saada, mis seal konkreetselt toimus. Aga olen alati nõus sinna aega rändama minema, kel tahtmist on.
Püramiidi ennast oli terviklikuna väga raske näha. |
|
Tagasi üles |
|
|
Hella Arengumaag
|
Postitatud: Kolm Veeb 03, 2010 3:46 pm Teema: |
|
|
Melchizedekil on elulille esimeses raamatus üsna põneva loogikaga teooria püramiidide tekke ja vajalikkuse kohta.
Sinu kirjeldust lugedes tekkis palju paralleele. |
|
Tagasi üles |
|
|
Jason Punane päike
|
Postitatud: Kolm Veeb 10, 2010 11:34 am Teema: |
|
|
Noble kirjutas: | kust need toodi |
kivimurdudest. ebiktuse maapõu on lubjakivi täis.
Noble kirjutas: | kuidas need täiuslikult siledaks saadi. |
näita mulle näiteks sellel pildil täiuslikult siledaid kive.
aga nii siledaks kui siledad need kivid juhtumisi on, tehti need niimoodi (üks paljudest tolleaegsetest piltidest):
|
|
Tagasi üles |
|
|
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
© 2001, 2005 phpBB Group
|