Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Nightknight Kollane päike
|
Postitatud: Nelj Juun 17, 2010 2:04 pm Teema: |
|
|
Heh tegelt ma myysin hinge maha saatanale aga ma ise ju saatan HAHA. Ok tegelt sellist asja kui hinge maha myymist ei ole olemas. Mul ei ole vaja satanistide hingi. Mul on pohhuj kes mida kellele myyb. Tegelt saatan annab head energiat. Jumal annab halba energiat. Ja tegelikult saatanal on palju rohkem j6udu kui jumalal. Ja saatan tahab ytelda seda et iga inimene v6ib olla seotud oma tulevikuga. Fantaasia maailmatega. Ma loon palju fantaasia maailmaid kus inimesed v6ivad tulla. Seal saab ka mängida s6du. Rpg. Tähendab rool mänge. Olen olnud m6ndades rool mängu maailmates. Seal m6ned linnad kus ostad endale artifakte m66ku ja kirveid ja igat maagiat jne. illusionistid kah. 6ige illusionist saab teha nii et teine inimene ka nääb neid illukaid. Minu missioon on viia inimesi fantaasia maailma. Meie maailm on palju igavam. _________________ I love fairys. |
|
Tagasi üles |
|
|
haldjanool Arengumaag
Liitunud: 17 Märts 2005 Postitusi: 5797 Asukoht: goriolisi tuules
|
Postitatud: Nelj Juun 17, 2010 11:48 pm Teema: |
|
|
ilmselt sa tahtsid öelda, et rollimängumaailmad.
rool on auto juhtimisseadme üks osakomponent. _________________ just before the darkness... |
|
Tagasi üles |
|
|
|
Postitatud: Kolm Juun 30, 2010 3:13 pm Teema: |
|
|
keep rollin rollin rollin. I dont have roll you stupid. Im unnamed. So what the hack? _________________ I love fairys. |
|
Tagasi üles |
|
|
|
Postitatud: Reede Jan 27, 2012 7:10 pm Teema: |
|
|
loll haldjanool pidur. _________________ I love fairys. |
|
Tagasi üles |
|
|
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
© 2001, 2005 phpBB Group
|