Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
flywinter Külaline
|
Postitatud: Esm Veeb 23, 2004 11:46 am Teema: |
|
|
Viimati muutis seda flywinter (Nelj Aug 26, 2004 10:41 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
|
Tokroda Alfaisane
|
Postitatud: Teis Veeb 24, 2004 12:50 am Teema: |
|
|
ja, see on täiesti õige jutt, mis räägid. sa ei aja midagi segamini. jutt on ühest ja samast asjast.
muideks, ega see kollane võrgustik kipub jah vahetevahel sigatsema.
just täna taheti üks minu nõidadest sinna sisse imeda. ma olin sunnitud natuke karme meetodeid vastu võtma.
muideks, on kaks kollast võrgustikku. laialtlevinud selline määrdunud kollane- see on see, kes armastab imeda nõidasid enda sisse.
ja on olemas selline säravkollane- väga vähe esindatud. puhaste mõtetega maagide oma. sinna sisse igaüks ei pääse. _________________ Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist. |
|
Tagasi üles |
|
|
flywinter Külaline
|
Postitatud: Teis Veeb 24, 2004 11:26 am Teema: |
|
|
Viimati muutis seda flywinter (Nelj Aug 26, 2004 10:42 pm). Kokku muudetud 2 korda |
|
Tagasi üles |
|
|
Tokroda Alfaisane
|
Postitatud: Teis Veeb 24, 2004 2:25 pm Teema: |
|
|
Jah, eile oli madinat 6 tasandil küll. Ka mina nägin, et keegi neelas inimeste hingeosasid oma kõhtu. Andsin sellele õgardile kolakat. Ta kukkus kolmandale tasandile. See tasand on energeetiliselt lilla reaalsus.
Kui sattusid lillasse võrgustikku, siis maandusid 15 tasandil (missioonide juhtimine). _________________ Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist. |
|
Tagasi üles |
|
|
Gerdenel Indigo päike.
|
Postitatud: Kolm Nov 24, 2004 2:56 am Teema: |
|
|
...
Viimati muutis seda Gerdenel (Laup Jan 30, 2010 2:14 am). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
|
indigokleerik Sitaseenlane
|
Postitatud: Laup Märts 26, 2005 1:10 am Teema: |
|
|
Ork aga kuidas see minu loodud võrgustik aka sitanikerdis välja näeb - kuis see veel alles on üldse... _________________ Always Outnumbered, Never Outgunned |
|
Tagasi üles |
|
|
vambola Oranz päike
|
Postitatud: Reede Aug 11, 2006 2:21 pm Teema: |
|
|
Kuidas see pilt praegu on? |
|
Tagasi üles |
|
|
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
© 2001, 2005 phpBB Group
|