Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
boss Indigo päike.
|
Postitatud: Püh Mai 14, 2006 1:40 pm Teema: Jamavärk! |
|
|
Inimeste arv praegusel hetkel suureneb siin planeedil eks?
Minu teooria on see! Et inimene saaks tekkida(sündida siia maailma) on vaja energiat! Mida rohkem energiat seda targem(nutikam, rohkem kooskõlas teistega) ta on! Kuid mis toimub praegu? Inimesi sünnib niipalju, ja paljud on pooletoobised, sest neil on liiga vähe energiat kaasaantud, et areneda!
Miks vanal ajal on mõeldud välja igast teooriad ja täna päeval ei saada sellega enam hakkama, siis oli inimesi vähem ja nad olid targemad! |
|
Tagasi üles |
|
|
minunimi Beez päike
|
Postitatud: Püh Mai 14, 2006 2:37 pm Teema: Re: Jamavärk! |
|
|
Õige jutt!
Mul hästi meeles et Tokroda või keegi ytles ,et "Energiat on maailmas ikka sama palju,see lihtsalt muudab oma kuju või vormi"
Inimsei nii palju ,et kõigile ei jätku enegriat. |
|
Tagasi üles |
|
|
boss Indigo päike.
|
Postitatud: Püh Mai 14, 2006 2:42 pm Teema: |
|
|
Inimene lapitakse kokku ja siia maailma sündides antakse talle teatud kogus energiat,mis peaks olema piisav et edasi areneda!
Paraku antakse seda tänapäeva lastele liialt vähe, ja see mis antakse see lastakse ka vanemate poolt tuulde, kuna ei kuulata laste tarkust mis nad võimsaimast on saanud!
PS:Ma ei ole Tokroda teooriat lugenud selle kohta! |
|
Tagasi üles |
|
|
minunimi Beez päike
|
Postitatud: Püh Mai 14, 2006 2:46 pm Teema: |
|
|
PS:Ma ei ole Tokroda teooriat lugenud selle kohta![/quote]
See ei olnud konkreetne teooria energia kohta mu mäletamist mööda,see tuli jutu käigus välja lihtsalt. |
|
Tagasi üles |
|
|
boss Indigo päike.
|
Postitatud: Püh Mai 14, 2006 4:08 pm Teema: |
|
|
ok |
|
Tagasi üles |
|
|
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
© 2001, 2005 phpBB Group
|