Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Ufolane Tumeroheline päike
Liitunud: 11 Apr 2005 Postitusi: 189 Asukoht: Metsa äärel ja Otepää metsades
|
Postitatud: Nelj Sept 29, 2005 6:11 pm Teema: |
|
|
ma elan enese reeglite järgi ma ei järgi sedusi mul on need ise ehitatud ning mu seaduste struktuur on palju tõhusan...
...ja mida ma maailmas ihkan on vabadus _________________ Nägemuses |
|
Tagasi üles |
|
|
|
Postitatud: Nelj Sept 29, 2005 6:11 pm Teema: |
|
|
au annan sulle ise ma pole pomme ehitand _________________ Nägemuses |
|
Tagasi üles |
|
|
aegrimonia Beez päike
|
Postitatud: Nelj Sept 29, 2005 7:17 pm Teema: |
|
|
Ufolane kirjutas: | ma elan enese reeglite järgi ma ei järgi sedusi mul on need ise ehitatud ning mu seaduste struktuur on palju tõhusan...
...ja mida ma maailmas ihkan on vabadus |
kindlasti elad, aga peale sinu reeglite on ka muud maailma reeglid, millegada arvestatakse, meeldib see sulle või mitte. _________________ moraalijünger ja kõlblusevalvur |
|
Tagasi üles |
|
|
|
Postitatud: Esm Okt 03, 2005 3:12 pm Teema: |
|
|
näiteks milline ? _________________ Nägemuses |
|
Tagasi üles |
|
|
BluePearl- Külaline
|
Postitatud: Esm Okt 03, 2005 9:30 pm Teema: |
|
|
hmm, back to beginning Antarktis peaks nagu selle sajandi jooksul ära sulama, kui ilma soojenemine selle kiirusega jätkub "/
Hmm, vahest tundub ka mulle, et ma ei peagi "I.R.L" seadusi nii kaua täitma ja nende järgi tegutsema, kui ma ei ole ühiskonnale halba teinud... Aga nii ongi parem |
|
Tagasi üles |
|
|
refill Tumeroheline päike
|
Postitatud: Nelj Mai 04, 2006 7:26 pm Teema: |
|
|
ma j2lle olen lugenud, et peale mandrite liikumise on veel ka selline asi nagu pooluste liikumine, mandrid v6ivad j22da sinna kus nad on, poolused aga nihkuvad, magnetism nihkub jne, nii on juhtunud maaga juba 6igemitu korda, selle p2rast tuntaksegi huvi mis seal igij22 all v6iks olla, m6ni arvab, et ka j22aega v6is osaliselt selle p6hjus olla.
muuseas, see pooluste muutumine kestab aga v2ga v2he aega, umbes 20 aastaga on k6ik t2iesti muutunud ja me v6iksime elada nii j22panga peal kui siis troopikas. _________________ Kui inimene näeb unes, et ta on liblikas, võib ta ärgates arvata, et praegu näeb liblikas unes, et ta on inimene. |
|
Tagasi üles |
|
|
taketwo Hall päike
|
Postitatud: Teis Juun 06, 2006 8:50 pm Teema: |
|
|
Nu eks sinna palju uaega ei pidanud minema aasta 2013 peaks olema. |
|
Tagasi üles |
|
|
Noble Heleroheline päike
|
Postitatud: Teis Okt 24, 2006 6:52 pm Teema: Re: MAAKERA TULEVIK |
|
|
[quote="saadik"] Dmitri Petrjakov kirjutas: | Varsti oleme equaa
Maakera tulevik on teada. Varsti sulavad jaamaed, siis tuleb uputus ja palju maismaast kaob kui tina tuhka. Eesti on kindel laks. Loppkokkuvottes see ajastu ei kesta enam vaga kaua ja lopeb maakera havinguga, voin jargi uurida tapselt kui palju aastaid on jaanud, mingi mitu sada tuhat on kyll. See ajastu on viimane neljasest ajastute tsyklist, ja koige hullem - teadmatuse ja silmakirjalikkuse ajastu. Veedades on koik kirjas mis tuleb. Siin laheb koik ikka jarjest allamage ja midagi paremat pole kyll loota. Koik on ju nii omakasupyydlikud ja vahesed motlevad planeedi heaolule aga jah, nagunii seda tsyklit keegi peatada ei saa. Praegu religioonid vuhavad yha tugevamalt, sest u 500 aastat tagasi algas kuldne ajastu, mis kestab 10 000 aastat, see aeg on vaga soodne vaimseks arenguks ja soovitatav oleks leida tode enne kui on hilja. Jumalakartlikud inimesed lahvad kas taevalikele planeetidele voi parimal juhul vaimsesse maailma, kui nad on siirad oma pyydlustes, koiki ootab see, mida nad on ara teeninud. Pahasid ootavad porguplaneedid, mida deemonlikum, seda madalam planeet ja hullemad ja pikemad kannatused. Koik on yksikasjalikult kirjas veedades mis keda ees ootab vastavalt karmale. See pole minu valjamoeldis, need on vedic profecies.
Karm aga tosi.
So lets live in the mode of goodness!?! |
EI see jutt on väljamõeldis ja kui jää poolustel ära sulaks tõuseke merevee tase 33 m, mis heal juhul uputaks ainult Lääne-Eesti ära ja mingeid põrguplaneete pole olemas ja mis mõttes jumalakartlikud, jumalat ei pea kartma , ma ise olengi osa jumalast. _________________ Tee mida sina tahad iga päev ja sa oled hea inimene või siis mitte. |
|
Tagasi üles |
|
|
Noble Heleroheline päike
|
Postitatud: Nelj Jan 11, 2007 6:32 pm Teema: |
|
|
Kas kiilus kinni w? _________________ Tee mida sina tahad iga päev ja sa oled hea inimene või siis mitte. |
|
Tagasi üles |
|
|
yaman Külaline
|
Postitatud: Nelj Jan 11, 2007 6:57 pm Teema: |
|
|
Täienduseks noble jutule olles osa jumalast,sisaldame kogu tervikut,nagu hologramm. |
|
Tagasi üles |
|
|
Noble Heleroheline päike
|
Postitatud: Reede Jan 12, 2007 7:32 am Teema: |
|
|
Ma mõtlesin seda vist nati teist moodi aga jah. _________________ Tee mida sina tahad iga päev ja sa oled hea inimene või siis mitte. |
|
Tagasi üles |
|
|
Shou Külaline
|
Postitatud: Reede Jan 12, 2007 2:41 pm Teema: |
|
|
meil on siis jumalast pohh ...me ei ela ju nii kaua , et seda kõike näha ... |
|
Tagasi üles |
|
|
Noble Heleroheline päike
|
Postitatud: Teis Jan 30, 2007 2:26 pm Teema: |
|
|
Et mida näha??? _________________ Tee mida sina tahad iga päev ja sa oled hea inimene või siis mitte. |
|
Tagasi üles |
|
|
2III7 Valge päike
|
Postitatud: Teis Jan 30, 2007 11:10 pm Teema: |
|
|
Noble kirjutas: | Et mida näha??? | lõppu? algust? midagi muud? |
|
Tagasi üles |
|
|
haldjanool Arengumaag
Liitunud: 17 Märts 2005 Postitusi: 5797 Asukoht: goriolisi tuules
|
Postitatud: Teis Jan 30, 2007 11:18 pm Teema: |
|
|
georgaafia tund jäi koolis vahele vä?
mitte ei ole kliima soojenemine praegu, vaid lihtsalt siiamaani kestab veel jääaja taandumine.
ja kui polaarmütsid sulavad, siis tõuseb vesi globaalselt ca 4 m.
tahaks teada, kui suur osa eestist on nii madal?
ok, holland kaob ilmselt ja enamus allpool merepinda olevad kohad, aga 4 m tõusu on minu teada vähem, kui sadamast paksu margareetani kõrguste vahe? _________________ just before the darkness... |
|
Tagasi üles |
|
|
Noble Heleroheline päike
|
Postitatud: Nelj Veeb 01, 2007 1:47 am Teema: |
|
|
Minu teada kui kogu jää poolustel sulab, tõuseb merevee tase 33 m. _________________ Tee mida sina tahad iga päev ja sa oled hea inimene või siis mitte. |
|
Tagasi üles |
|
|
Tokroda Alfaisane
|
Postitatud: Nelj Veeb 01, 2007 3:18 am Teema: |
|
|
Arvutage ometi ise välja _________________ Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist. |
|
Tagasi üles |
|
|
Elleth Arengumaag
|
Postitatud: Püh Veeb 04, 2007 2:16 pm Teema: |
|
|
Jaa, peaks vist vaikselt kolima hakkama.. Nii igaksjuhuks. _________________ I do not play with dice and I don't believe in coincidences. |
|
Tagasi üles |
|
|
Roberto3 Valge päike
|
Postitatud: Reede Veeb 09, 2007 10:34 am Teema: |
|
|
Ma arvan et tuleb mingi "Dark age" _________________
|
|
Tagasi üles |
|
|
Melkux- Beez päike
|
Postitatud: Reede Veeb 09, 2007 6:43 pm Teema: |
|
|
Ma kujutan ette kuidas ma rändan kuskil lume mägedes, tormi ja külmaga |
|
Tagasi üles |
|
|
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
© 2001, 2005 phpBB Group
|