Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Rax08- Külaline
|
Postitatud: Esm Mai 09, 2005 4:22 pm Teema: |
|
|
skyzer kirjutas: | Rax08- kirjutas: | Ma mäletan alati üles ärgates neid... aga ma unustan aega mööda ära need unenäöd ja siis nad tulevad meelde uuesti kui nad läbi elan uuesti  |
Kui pole psühholoogiat õppinud, siis ei tea ka miks nii see on.
Asi selles et uni salvestub inimesel lühiajalisse mällu... seega kui ärkad, mäletad, aga tasapisi hakkab see ununema...
Sellepärast soovitataksegi Lucid Dreamingu õppijatel kasutada unenägude päevikut ja neid kirja panna, et saaks treenida lühiajalist mälu |
Lucid Dreaminguga ma pole tutvunud (ma tean küll mis as isee on...) vaid mul on ühed tekstit nimega AstralTravel seal õpetab kaa mälu treenima said Thorondorilt  |
|
Tagasi üles |
|
 |
add

|
Postitatud: Esm Mai 09, 2005 8:27 pm Teema: |
|
|
aga eile näiteks oli selline juhus et olin oma ühika köögis ja ma teadsin ette mida keegi ütleb järgmise 10 sec jooksul sest ma olin seda unes näinud ja uni tuli meelde. täpselt nii oligi nagu unes. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Rax08- Külaline
|
Postitatud: Esm Mai 09, 2005 10:50 pm Teema: |
|
|
Mul on vahest nii, et ma mäletan mis ma ise ytlen ja teised aga ma ütlen täpselt vastupidi kui unenäös  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Celtic Külaline
|
Postitatud: Esm Mai 09, 2005 11:02 pm Teema: |
|
|
lucid dreaming on nagu unes ärkamine. kui tajud ja tead et su ümber on unenägu... ja teed seal mida pähe tuleb... sealset keskkonda ära kasutades... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Rax08- Külaline
|
Postitatud: Esm Mai 09, 2005 11:10 pm Teema: |
|
|
Celtic kirjutas: | lucid dreaming on nagu unes ärkamine. kui tajud ja tead et su ümber on unenägu... ja teed seal mida pähe tuleb... sealset keskkonda ära kasutades... |
Jah, aga milleks see vajalik on  |
|
Tagasi üles |
|
 |
skyzer Arengumaag

|
Postitatud: Kolm Mai 11, 2005 12:44 pm Teema: |
|
|
Rax08- kirjutas: | Celtic kirjutas: | lucid dreaming on nagu unes ärkamine. kui tajud ja tead et su ümber on unenägu... ja teed seal mida pähe tuleb... sealset keskkonda ära kasutades... |
Jah, aga milleks see vajalik on  |
Sinu vanused küll on võimelised seda küsida.
Samahästi võiksin küsida, milleks on vajalikud RPG-d mida harrastavad 80% 14 aastastest poistest?
Näiteks Lucid dreamingus saab ravida foobiaid. Näiteks kõrgusefoobiat. Tipi googlisse sisse: Lucid Dreaming....
Seal leiad kindlasti vastuse... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ufolane Tumeroheline päike

Liitunud: 11 Apr 2005 Postitusi: 189 Asukoht: Metsa äärel ja Otepää metsades
|
Postitatud: Reede Mai 13, 2005 12:12 pm Teema: |
|
|
foobiad... hmm mu s6ber kartis k6rgust kohutavalt.. aga ma aitasin tal üle saada ma läksime öösel ühe 5-6 korruse vaate torni otsa ta kartis kohutavalt aga ma julgestasin teda kogu aeg kui üles läksime ütlesin et pole hullu kohe läheme nagunii alla kannata see paar minutit ära pakkusin talle suitsu ja rääkisime nii samuti igasugustest asjadest ja.... mu plaan 6nnestus , s6ber unustas vist ära kus me olime ja nii olime kuni päike hakkas paistma ilus vaade oli (v6rratu) ta oli ise ka hämmingus kuidas üle metsa päike hakkas paistma ja siis vaatas ümbrust vaatas üle ääre alla ja ütles et polegi hullu siin üleval olla ja enam pole ta kurtnud oma k6rguse kartusest.....
unenägude päevikut .. see on hea m6te peaks pidama hakkama....
... ma ka muidu tulevikku näind ette... _________________ Nägemuses |
|
Tagasi üles |
|
 |
cyberdaemon
|
Postitatud: Esm Juul 25, 2005 6:52 am Teema: |
|
|
ühes vastavas filmis oli väga huvitav lõik (mulle vähemalt)
"Againts the powers of Mordor , there can be no victory"
mis puutub maailmasse , kus mees ja naisalge vahel on mingi konflikt , siis nendes maailmates olen ma alati MÕLEMA vastu üheaegselt... ei kannata seda meeste-naiste jagnemise värki... ennem valin monsterix saamise... |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
© 2001, 2005 phpBB Group
|