Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Faxaros Parasiit
|
Postitatud: Esm Okt 17, 2005 8:12 pm Teema: Smaragdtahvlid |
|
|
Sattusin peale ühele huvitavale tekstile smaragdtahvlite kohta, mis väidetavalt olevat kirjutatud Atlantise preesterkuninga Thothi poolt.
http://www.valgusesaar.ee/smaragdtahvlid.htm
Kahjuks on ainult kaks tahvlit tõlgitud eesti keelde, ülejäänud on olemas inglise keeles. Vaadake ja uurige kui on huvi. _________________ Nii jumal kui ka ateism on kõik üks mõtlemise keeld. Keeld mõtelda etteantust ja saavutatust üle ja kaugemale.
Ignorantsus, kus usuvastasus on endistviisi kristlik, ning objektiivne, erapooletu tõlgendus loomult nihilistlik. |
|
Tagasi üles |
|
|
skyzer Arengumaag
|
Postitatud: Esm Okt 17, 2005 10:15 pm Teema: |
|
|
lastele enne magamaminekut hea lugeda seda muinasjuttu, et unenäod oleksid fantastilised |
|
Tagasi üles |
|
|
Itika Heleroheline päike
|
Postitatud: Teis Okt 18, 2005 5:43 am Teema: |
|
|
Sümbolitasandil päris hea tekst. Küllaltki informatiivne, kuigi "kes oma saba kergitab..." Aga see komme on Thotil ja tema jüngritel ikka küljes olnud. Tekst kõlab kokku Jelena Blavatsky "Saladoktriini" ja eesti keeles ilmunud "Elulille" köidetega.
Lastejutuks ei kõlba, sest juba esimesel lugemisel on võimalik näha mitmetasandilisust - pilt ja tema mitu tähendust erinevatel tasanditel. Esmalt on see muinasjutt, siis allegooria, siis vihjed (NB! ajalugu on alati kirjutajate teha!) ajaloolistele sündmustele, siis vaimse tee juhend jne. Ning kokkuvõttes - mitte kõik tahvlid pole avaldatud _________________ Must Kaardivägi |
|
Tagasi üles |
|
|
Naine Külaline
|
|
Tagasi üles |
|
|
Fööniks Külaline
|
|
Tagasi üles |
|
|
Freya Külaline
|
Postitatud: Kolm Okt 19, 2005 2:52 pm Teema: |
|
|
olen saanud aru, et asja konks on selles, et on ju keegi, kes need märgid praeguse inimegregori keelde tõlgib ja seega peaks pimesi uskuma seda, mida see inimene vahendas. Ja jälle mitte oma kogemust
Kusjuures need tahvlid pidid olema tehtud ainest, mis ei hävine. Huvitav, kas neid saab ka kusagil katsuda?
Aga need tahvlid ajavad seda püramiidiusku. Olen "Elulille iidset saladust" lugenud. See baseerub tegelikult Smaragttahvlitel, kuna on kantud vestlustest Thothiga. Loob täitsa mõnusa ja mänguliselt loogilise muinasjutu meie "tegelikust" päritolust. arvan, et tegelikult on see kirjeldus valge võrgustiku ajaloost ja selle kooshoidmisest/hoidjatest, sest sinna plaani kuulub ka Maarja ja Jeesus.
Aga jah, kõik see ajastu vahetus, üleminek kolmandast viiendasse dimensiooni, ülestõusmine, merkaba, püha geomeetria, ülestõusnud meistrid, karmavalitsejad, Suur Plaan, võrgustik, mida tahetakse hävitada (mis vahepeal hävineski ja kõik tasandid/reaalsused läksid omavahel sassi ja olendid jäid kinni neile võõrasetesse reaalsustesse ja seega on nad näiteks siin orjastajad/teiste eluenergiast toitujad), lemuurlased, atlantlased, siiriuslased, delfiinid jne, on ikka päris kaelamurdev aga huvitav maailm selles suhtes, et see on kuidagi nii loogiline, kuid siiski "tavalisele" inimesele väga elukauge
Kõik see püüdleb jälle selle kõige avarama egregori mulli kohale võib-olla... see on see New Age. Aga fantaasiad paneb ai kuidas lendama, seal on täiega mingi tunne.
Kogesin just hiljuti tunnet, et ei taha enam edasi minna, vaid ainult üles minna, kummaline... |
|
Tagasi üles |
|
|
Gerdenel Indigo päike.
|
Postitatud: Kolm Okt 19, 2005 3:07 pm Teema: |
|
|
Tsiteerin:: | Kogesin just hiljuti tunnet, et ei taha enam edasi minna, vaid ainult üles minna, kummaline... | See ongi õige tunne.
Valge võrgustik on reeglite võrgustik. See, et ta oli ära halliks muudetud ja usuegregoridele allus andiski neile võimaluse reegleid kehtestada. _________________ kui praktik pole nõus teoreetikutega, siis on ta usklik loll, sest teoreetikud teavad alati paremini, ilma proovimatagi, sest nende arvamusi on rohkem ja need on sarnased. |
|
Tagasi üles |
|
|
Freya Külaline
|
Postitatud: Kolm Okt 19, 2005 3:15 pm Teema: |
|
|
Millises suhtes pead Sina seda ÕIGEKS? |
|
Tagasi üles |
|
|
Gerdenel Indigo päike.
|
Postitatud: Kolm Okt 19, 2005 3:19 pm Teema: |
|
|
Freya kirjutas: | Millises suhtes pead Sina seda ÕIGEKS? | Liikumist üles, mitte edasi. _________________ kui praktik pole nõus teoreetikutega, siis on ta usklik loll, sest teoreetikud teavad alati paremini, ilma proovimatagi, sest nende arvamusi on rohkem ja need on sarnased. |
|
Tagasi üles |
|
|
Naine Külaline
|
Postitatud: Kolm Okt 19, 2005 6:13 pm Teema: |
|
|
Mina küll fotosid ei näinud ? |
|
Tagasi üles |
|
|
Ufolane Tumeroheline päike
Liitunud: 11 Apr 2005 Postitusi: 189 Asukoht: Metsa äärel ja Otepää metsades
|
Postitatud: Kolm Okt 19, 2005 6:26 pm Teema: |
|
|
pole hullu ma ka ei näinud... _________________ Nägemuses |
|
Tagasi üles |
|
|
Fööniks Külaline
|
Postitatud: Kolm Okt 19, 2005 6:49 pm Teema: |
|
|
Naine kirjutas: |
Mina küll fotosid ei näinud ? |
Ma pole eriti tugev selles arvutivärgis, et neid kuidagi muul viisil teieni tuua. Aga usun, kes tahab, see leiab ise variandi, kasvõi copides see aardess coogle piltide otsingusse. |
|
Tagasi üles |
|
|
Naine Külaline
|
Postitatud: Kolm Okt 19, 2005 7:17 pm Teema: |
|
|
Otsisin pilte, pilte ei ole. |
|
Tagasi üles |
|
|
Fööniks Külaline
|
Postitatud: Kolm Okt 19, 2005 7:32 pm Teema: |
|
|
Nüüd peaksid nägema |
|
Tagasi üles |
|
|
Naine Külaline
|
Postitatud: Kolm Okt 19, 2005 7:39 pm Teema: |
|
|
Foto ? |
|
Tagasi üles |
|
|
Fööniks Külaline
|
Postitatud: Kolm Okt 19, 2005 7:43 pm Teema: |
|
|
heh, ma ei mõistnud asja selliselt nagu sina. Mõtlesin et üleüldiselt pildist räägid. |
|
Tagasi üles |
|
|
Natuke Külaline
|
Postitatud: Kolm Okt 19, 2005 8:53 pm Teema: |
|
|
Fööniks kirjutas: | heh, ma ei mõistnud asja selliselt nagu sina. Mõtlesin et üleüldiselt pildist räägid. |
Mis sa sellest ilusast pildist nüüd siis ära võtsid?
Ega Kihva mõistmatus mingisugune parameeter pole, millest lähtuda tuleks. |
|
Tagasi üles |
|
|
Fööniks Külaline
|
Postitatud: Nelj Okt 20, 2005 11:12 am Teema: |
|
|
Natuke kirjutas: | Fööniks kirjutas: | heh, ma ei mõistnud asja selliselt nagu sina. Mõtlesin et üleüldiselt pildist räägid. |
Mis sa sellest ilusast pildist nüüd siis ära võtsid?
Ega Kihva mõistmatus mingisugune parameeter pole, millest lähtuda tuleks. |
Pilt oli tõepoolest ilus aga ta veidi suur ja see häiris ja nii teda ülesse panna ma ei osanud, et ainult üks kord jääks. Muud põhjust polnudki. Mõtlesin lihtsalt teisiti, et inimene tahtis pilti näha, kuid paraku otsis midagi enamt - fotot. Kellele piisab vihjest, kes aga reaalsust otsib.
Jäägu, jäägu - nagu kunagi ühes anekdoodis öeldud |
|
Tagasi üles |
|
|
Naine Külaline
|
Postitatud: Nelj Okt 20, 2005 10:14 pm Teema: |
|
|
Noh asi selles, et pikk jutt tahvlitest. Nagu ei tahaks uskuda, et see vaid kellegi kena fantaasia. Loomulikult ei pane pilt mind rohkem uskuma või nii. Huvitav oleks näha olnud. |
|
Tagasi üles |
|
|
Ronija Hall päike
|
Postitatud: Teis Nov 29, 2005 6:23 pm Teema: |
|
|
Liigselt süvenamatta sain aru, et tegemist on miski meediumi tekstiga ning mitte aga nn Trismegistose tabula smaragdinaga, mis on enamuse lääne müstika ajalooline alustala (va ehk ametlikud religioonid). |
|
Tagasi üles |
|
|
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
© 2001, 2005 phpBB Group
|