Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
White Solar Dog Valge päike
|
Postitatud: Reede Nov 09, 2007 9:50 pm Teema: |
|
|
Noh, surm on kõige hullem, mis meiega juhtuda võib, aga kuna nagunii tuleb surra, siis oleme me vabad; sellel, kes on kõik kaotanud, ei ole enam midagi karta. CC |
|
Tagasi üles |
|
|
karlapoiss Valge päike
|
Postitatud: Reede Nov 09, 2007 10:16 pm Teema: |
|
|
jah aga sel juhul peab antud aega korralikult ära kasutama ju, sest keegi ei tea palju seda on. Tuleb täiel rinnal elada |
|
Tagasi üles |
|
|
yks@ Sinine päike
|
Postitatud: Laup Nov 10, 2007 11:20 am Teema: |
|
|
karlapoiss kirjutas: | jah aga sel juhul peab antud aega korralikult ära kasutama ju, sest keegi ei tea palju seda on. Tuleb täiel rinnal elada |
Kui surnuid üles ei äratata, siis "söögem ja joogem, sest homme sureme nagunii"
Kui kedagi huvitab, siis maailmalõpp ehk siis praeguse inimkonna lõpp, ntx. Piibli järgi, ei saa tulla asteroidi või mõne muu katastroofi või ka tuumasõja vms. läbi, sest inimesi ei hävitata valimatult. |
|
Tagasi üles |
|
|
karlapoiss Valge päike
|
Postitatud: Laup Nov 10, 2007 1:49 pm Teema: |
|
|
yks@ kirjutas: |
Kui kedagi huvitab, siis maailmalõpp ehk siis praeguse inimkonna lõpp, ntx. Piibli järgi, ei saa tulla asteroidi või mõne muu katastroofi või ka tuumasõja vms. läbi, sest inimesi ei hävitata valimatult. |
siiski oleneb kõik Piibli tõlgendamisest, ehk siis iga inimese arusaamast. nii palju kui on erinevaid inimesi on ka tõlgendusi/ arvamusi. |
|
Tagasi üles |
|
|
yks@ Sinine päike
|
Postitatud: Püh Nov 11, 2007 11:45 pm Teema: |
|
|
karlapoiss kirjutas: | yks@ kirjutas: |
siiski oleneb kõik Piibli tõlgendamisest, ehk siis iga inimese arusaamast. nii palju kui on erinevaid inimesi on ka tõlgendusi/ arvamusi. |
kas pole nii, et igaüks tõlgendab nii nagu temale kasulik, ehk siis niipalju kui on inimesi, on filosoofiaid, maailmavaateid, tõdesid ja mida kõike veel....
see, mis on aga Looja arvamus asjast, ei lähe kellelegi korda, eks. |
|
Tagasi üles |
|
|
Tokroda Alfaisane
|
Postitatud: Püh Nov 11, 2007 11:53 pm Teema: |
|
|
Jahh üks@ Sulle ei lähe tõesti minu , kui looja arvamus korda _________________ Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist. |
|
Tagasi üles |
|
|
yks@ Sinine päike
|
Postitatud: Esm Nov 12, 2007 2:19 am Teema: |
|
|
Tokroda kirjutas: | Jahh üks@ Sulle ei lähe tõesti minu , kui looja arvamus korda |
väga hea, et sa kirjutasid selle väikese tähega...
Omas maailmas oled sa kõva tegija ehk siis looja, aga maailm on kaugelt suurem ju. Kas arvadki, et luues oma maailma, saavutad sõltumatuse Loojast? |
|
Tagasi üles |
|
|
Tokroda Alfaisane
|
Postitatud: Esm Nov 12, 2007 4:08 am Teema: |
|
|
Kui loon oma maailma kirjelduse, siis olen kaitstud kristliku egregori rĂĽnnakute eest.
Aga ma arvan, et ma olen palju parem looja, kui mingi Jahve.
Vähemalt ma hoolin inimestest. _________________ Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist. |
|
Tagasi üles |
|
|
yks@ Sinine päike
|
Postitatud: Esm Nov 12, 2007 5:23 am Teema: |
|
|
Tokroda kirjutas: | Kui loon oma maailma kirjelduse, siis olen kaitstud kristliku egregori rĂĽnnakute eest.
Vähemalt ma hoolin inimestest. |
Sa siis ei arva, et Jahve lõi Universumi?
Kes seda siis tegi? |
|
Tagasi üles |
|
|
boss Indigo päike.
|
Postitatud: Esm Nov 12, 2007 3:35 pm Teema: |
|
|
Tokroda kirjutas: | Kui loon oma maailma kirjelduse, siis olen kaitstud kristliku egregori rĂĽnnakute eest. |
Ei ole kaitstud. Ründavad ikka kui tahavad. Iseküsimus on selles, kes võidab. |
|
Tagasi üles |
|
|
haldjanool Arengumaag
Liitunud: 17 Märts 2005 Postitusi: 5797 Asukoht: goriolisi tuules
|
Postitatud: Esm Nov 12, 2007 4:39 pm Teema: |
|
|
vt, jahve tase on tunduvalt madalam kui universumi loojale vaja on.
järelikult ta ei saanud seda luua. _________________ just before the darkness... |
|
Tagasi üles |
|
|
Tokroda Alfaisane
|
Postitatud: Esm Nov 12, 2007 6:36 pm Teema: |
|
|
yks@ kirjutas: | Sa siis ei arva, et Jahve lõi Universumi?
Kes seda siis tegi? | jahve on üks väike parasiit.
See kes lõi universumi, see ei nõu, et temasse usutaks.
Ainult parasiit, kes on inimesest madalamal nõuab, et temasse usutakse.
Ka mina olen lugenud Biiblit. Ja mulle on jäänud Jahvest mulje: Ta on üks kibestunud vanamutt, kellel pole meest. Ainult sellised inimesed käituvad analoogselt, kui Jahve.
NB. Selle planeedist jääb veel 17 taset ülespoole. nemad seda juhivadki. Mina kutsun neid paratamatusteks. _________________ Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist. |
|
Tagasi üles |
|
|
eterniit Tumeroheline päike
Liitunud: 28 Juun 2007 Postitusi: 198 Asukoht: kahe jalaga Eesti Vabariigis
|
Postitatud: Esm Nov 12, 2007 7:20 pm Teema: |
|
|
Tokroda kirjutas: | Jahh üks@ Sulle ei lähe tõesti minu , kui looja arvamus korda |
kõva looja küll meil:D ei suuda isegi ennast meediasse pressida, kui ainult armetu nudistliku raamatureklaamiga:D võta aru pähe! ei tea kas kellelegi peale siinsete "fanaatikute" ka sinu arvamus korda läheb
yks@ kirjutas: | Tokroda kirjutas: | Kui loon oma maailma kirjelduse, siis olen kaitstud kristliku egregori rĂĽnnakute eest.
Vähemalt ma hoolin inimestest. |
Sa siis ei arva, et Jahve lõi Universumi?
Kes seda siis tegi? |
meie kulla-kallis Tokroda arvab, et tema lõigi universumi ja kõik mis seal see on! |
|
Tagasi üles |
|
|
Tige tihane Indigo päike.
|
Postitatud: Esm Nov 12, 2007 8:19 pm Teema: |
|
|
eterniit kirjutas: | Tokroda kirjutas: | Jahh üks@ Sulle ei lähe tõesti minu , kui looja arvamus korda |
kõva looja küll meil:D ei suuda isegi ennast meediasse pressida, kui ainult armetu nudistliku raamatureklaamiga:D võta aru pähe! ei tea kas kellelegi peale siinsete "fanaatikute" ka sinu arvamus korda läheb |
Vastan ise sellele: Läheb küll.
Minu õele läheb korda, kes ei ole pagan ja paljudele inimestele, keda Tokroda aidanud on.
Nad tegelevad vaimsusega vähem, kui sina eteriin. Aga erinevalt paljudest mölisejatest, kes üritavad ennast tähtsamaks teha Tokrodast ei ole ma kuulnud, et nad inimesi kuidagi aidanud oleks...
Hea kui iseendagagi hakkama saavad.
Ja eterniit, ära ole nii lapsik. |
|
Tagasi üles |
|
|
murjam Külaline
|
Postitatud: Esm Nov 12, 2007 8:34 pm Teema: |
|
|
FinalFantasy kirjutas: |
|
täna jah oli foorumist näha, kuidas see inimeste aitaja ja inimestest hoolija Tokroda iseendaga hakkama sai |
|
Tagasi üles |
|
|
Tige tihane Indigo päike.
|
Postitatud: Esm Nov 12, 2007 9:02 pm Teema: |
|
|
murjam kirjutas: | FinalFantasy kirjutas: |
|
täna jah oli foorumist näha, kuidas see inimeste aitaja ja inimestest hoolija Tokroda iseendaga hakkama sai |
Sitt päev, noh. |
|
Tagasi üles |
|
|
Tokroda Alfaisane
|
Postitatud: Esm Nov 12, 2007 10:52 pm Teema: |
|
|
eterniit.
Vaata sinusugused jeesuse hullud teevad kõik, et rahvas mind ei näeks.
Mõtle milline sokk, kui inimesed tervenevad.
Muideks, kõik, kellelt ristimise maha võtan, nendel hakkab elu paremini minema.
Mis me siit järeldame. Jehhoova on parasiit.
Mina pole kĂĽll seda universumit loonud, aga seeeest olen igatpidi parem jumal kui jehhoova.
Jehhova oli juutide rahvusjumal. Ja sina oled juutide ori, kui usud Jeesust. _________________ Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist. |
|
Tagasi üles |
|
|
yks@ Sinine päike
|
Postitatud: Teis Nov 13, 2007 8:36 am Teema: |
|
|
Tokroda kirjutas: | NB. Selle planeedist jääb veel 17 taset ülespoole. nemad seda juhivadki. Mina kutsun neid paratamatusteks. |
nojah....see on sinu maailmas nii....enne sind ei ole seda keegi märganud.
Aga OK! mõningad võivad sinuga natuke kaasa mängida. Ja küsida näiteks, vaadates inimkonna viletsust, seda, et miks need nn. "paratamatud" siis nii kehvad juhid on?
Tsiteerin:: | Muideks, kõik, kellelt ristimise maha võtan, nendel hakkab elu paremini minema. |
selles pole midagi imelikku. Inimene näitab avalikult, et ta on valmis deemonitega koostööd tegema. Enne seda ta ilmselt kahtles oma usus ja oli samuti deemonite mõju all. Sa hävitad inimese igavese elu lootuse. Kas arvad, et neid, kellel pärast ristimist paremini hakkab minema, pole olemas? Mina ei seostaks ristimist või selle maha võtmist elu parendumisega. Kas ümberlõikamine tegi juutidele omal ajal midagi? Ei! Välise märgi tegemine ei muuda iseenesest mitte midagi.
Aga ristimisega on seotud veel üks asi. On vahe kas ristija on Jumala soosingus või kuulub ta religiooni, mida Jumal heaks ei kiida....kas ristija südames järgib Piibli põhimõtteid või on ta salajane lapsepilastaja...
Tsiteerin:: | Ja sina oled juutide ori, kui usud Jeesust. |
sulle meeldiks, kui usutaks sind? |
|
Tagasi üles |
|
|
nattydread Heleroheline päike
|
Postitatud: Teis Nov 13, 2007 2:43 pm Teema: |
|
|
jepajeee, yks@ on tagasi. mind huvitab, kas sa palvetad ka, kui palvetad siis miks sa palvetad?
mina saan aru et palvetatakse selleks et ise ei saada hakkama ja siis loodetakse kellegi abi peale. palvetad enda looja poole? palvetatakse tänamiseks ka vist. samas võid terve elu oma ema ja isa poole palvetada, nemad on ka ju sinu loojad, või pole?
kuna sina arvad et jumal on KINDLASTI olemas ja kuulab meie palveid, siis arvad ka sa ilmselt et ta kindlatsi aitab. miks ta peaks? miks üldse jumal inimese lõi sinu arust? |
|
Tagasi üles |
|
|
eterniit Tumeroheline päike
Liitunud: 28 Juun 2007 Postitusi: 198 Asukoht: kahe jalaga Eesti Vabariigis
|
Postitatud: Teis Nov 13, 2007 6:48 pm Teema: |
|
|
Tokroda kirjutas: | Jehhova oli juutide rahvusjumal. Ja sina oled juutide ori, kui usud Jeesust. |
tekib küsimus: keda on parem orjata, kas juutide rahvusjumalt (ja juute) või isehakanud eestlasest "suurt juhti ja õpetajat".
kui jutu järgi (piibel vs siinne foorum) otsustada siis kindlasti orjaksin meelsamini juute (vähemalt ei aja igasugust paska suust välja)
aga tegelikult ei arva ma, et orjan kedagi, veel vähem mingit rahvast. |
|
Tagasi üles |
|
|
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
© 2001, 2005 phpBB Group
|