Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula uusi saateid www.valgusejavarjupiiril.ee
Vanad saated!

KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

Kas saatuse eest saab põgeneda?

Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Isiksus
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Ascetic

PostitusPostitatud: Teis Sept 05, 2006 7:15 pm    Teema: Kas saatuse eest saab põgeneda? Vasta viitega

Olen pikka aega küllaltki õnnelikus abielus. Aasta tagaski kohtusin aga härraga, kes on minust palju vanem. Vanuse vahe on tohutu. Ma armusin, kuid kuna see tundus ääretult kohatu (ennekõike ühiskonna silmis), siis surusin seda tunnet alla. Olin temast korduvalt üle saanud ja iga kord, kui ma kujutasin, et nüüd on saabunud südamesse rahu, siis mängis saatus mingi vingerpussi ja me kohtusime või ta helistas asja pärast .... Ja tunded lahvatasid veel tugevama leegiga... Peale viimast kohtumist olin kodus ja kuulasin muusikat ja korraga nägin kummalist nägemust (ma ei näe nägemusi tavaliselt). Minu nägemuses oli beezi riietatud kaunis neiu kirstus, ma tundsin, et see ei ole mina , vaid väga kallis inimene ja see ei ole tänapäev. Ning samal hetkel hakkasid mul pisarad voolama. Ma tundsin, et see on tema ja ma tean teda juba aastasadu ja ma olen lootnud teda taas leida kogu aeg...
Kuna tegemist oli väga eriskummalise olukorraga, siis tegin sünniaegadega põhjaliku sobivushoroskoobi (20lk)ja mis ma loen sealt - tegemist on eelmise elu karmavõlaga ja meie praegune kohtumine on ette määratud. Proovisin ka teist horoskoopide koostamise programmi - ja tulemus täpselt sama - tähtede seisu järgi peame me kohtuma, sest nii on määratud.
Nüüd olengi olukorras, kus oma praeguses elus on mul armastav abikaasa, kellele ma ei taha haiget teha ja ma armastan teda. Samas tunnen ma ääretult sügavat ja tugevat sidet mulle täiesti mittesobiva härraga, kellega me ei ole kunagi rääkinud tunnetest ega armastusest. Küll aga omavahel suheldes lendavad sädemed ja see kõik tundub nii õige! Ja ma armastan ka teda.
Kas on võimalik oma saatuse eest põgeneda? (Samas ma ei ole enam kindel, kas ma tahangi põgeneda). Kuidas sellises olukorras küll toimida....?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Tokroda
Alfaisane

PostitusPostitatud: Teis Sept 05, 2006 10:11 pm    Teema: Vasta viitega

Saatuse valib naine.
Üldiselt ma ei soovita meest maha jätta.
See võib ka konks olla.
Tunnetega manipuleeritakse.
Ja kui hakkama ei saa, siis tuled minu seansile ja võtame selle jura Sult maha.
Naima
Külaline

PostitusPostitatud: Teis Sept 05, 2006 10:39 pm    Teema: Vasta viitega

Mul oli esmatunne samuti, et see on manipulatsioon tunnetega, kuid ma pole ekstrasenss... tuli ähmane dejavu minevikust, kus ma ei teadnud sedagi, mida praegu tean ja siis hakkas pihta, unenäod, sümbolid, lambist erinevad kokkusaamised jne. väga müstiline. hiljem on seda veel juhtunud,
kuid tavaliselt kui asi aus on, siis selliseid asju, sellise intensiivsusega pole, vaid algab Sinu enda seest (mitte ei alga välistest märkidest).
aga ... see teema on mulle veel hägune, kirjutasin sp. et üllatusin, et oli kokkulangevus nõid Tokrodaga
Tagasi üles
Ascetic

PostitusPostitatud: Kolm Sept 06, 2006 8:19 pm    Teema: Vasta viitega

Ma lugesin su teooriat, Tokroda, naiste ja kanalite tekitamise kohta põhjalikult ning mõttega. Ja oma kohkumuseks pean nentima, et praeguses koduses elus olen ma pigem näägutaja ja kamandaja Embarassed See iseenesest teeb mind õnnetuks. Mulle tundus, et mu mees võiks olla jõulisem, otsustavam....

Vanema härraga suheldes olen ma nagu õpilase rollis ja tunnen meeletut kirge. Tema aga on hooliv ja taktitundeline. Meie suhe ei ole füüsiline, see on pigem vaimne. St ühikonna normide ees ei ole me eksinud, kuid hinges on segadus.

Järelikult on see järsku minu õppetund, mis tuleb selgeks saada? Õppida armastama.....
Tagasi üles
efu
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Kolm Sept 06, 2006 8:43 pm    Teema: Vasta viitega

tuttav tunne...olen selle kõik suhteliselt hiljuti läbi elanud.
õpetaja-õpilase suhe. ja kirg.
ilus aeg oli!!
Tagasi üles
Tokroda
Alfaisane

PostitusPostitatud: Kolm Sept 06, 2006 8:57 pm    Teema: Vasta viitega

Ascetic kirjutas:
Ma lugesin su teooriat, Tokroda, naiste ja kanalite tekitamise kohta põhjalikult ning mõttega. Ja oma kohkumuseks pean nentima, et praeguses koduses elus olen ma pigem näägutaja ja kamandaja Embarassed See iseenesest teeb mind õnnetuks. Mulle tundus, et mu mees võiks olla jõulisem, otsustavam....

Vanema härraga suheldes olen ma nagu õpilase rollis ja tunnen meeletut kirge. Tema aga on hooliv ja taktitundeline. Meie suhe ei ole füüsiline, see on pigem vaimne. St ühikonna normide ees ei ole me eksinud, kuid hinges on segadus.

Järelikult on see järsku minu õppetund, mis tuleb selgeks saada? Õppida armastama.....
kui tahad asja lahendada, siis vaata endasse, mida himustad mehest. hea õpetaja on muideks karm. Aga jah, kui naine allutab ennast mehele, siis saab ta mehe energiat. See joovastab. Sellist tunnet saaksid Sa kogeda ka oma mehega. Mis segab? Omanditunne. Pead meest enda omaks. See panebki näägutama ja plokib mehelt tulevat voogu. Ühesõnaga tõmbad mehe mulli.
efu
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Kolm Sept 06, 2006 9:02 pm    Teema: Vasta viitega

hea õpetaja on karm tõesti.
nii karm, et teeb kohati väga haiget ja paneb nutma.
kuid tagantjärele mõeldes tunned vaid tänutunnet selle õppetunni eest, mis temalt said.
hiljem distantsilt vaadeldes saab kõik palju selgemaks.
Tagasi üles
boss
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Kolm Sept 06, 2006 9:16 pm    Teema: Vasta viitega

Ma olen ju ammu juba rääkind, et valusad asjad on palju kasulikumad, sest nendest sa õpid midagi.
Tagasi üles
minunimi
Beez päike
Beez päike

PostitusPostitatud: Nelj Sept 07, 2006 3:46 pm    Teema: Vasta viitega

oleneb mis on su jaoks valus,kõik muidu on hea,aga inimesed ei õpi heast,ainult halvast "nende "normide järgi..
boss
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Nelj Sept 07, 2006 5:49 pm    Teema: Vasta viitega

Minu arust pole see praegu absul mitte oluline mis on minu jaoks valus ja mis mitte.
Tagasi üles
minunimi
Beez päike
Beez päike

PostitusPostitatud: Nelj Sept 07, 2006 9:23 pm    Teema: Vasta viitega

boss kirjutas:
Minu arust pole see praegu absul mitte oluline mis on minu jaoks valus ja mis mitte.

noh täpselt ,minuarust ka nii Very Happy aga ära räägi endale vastu,vaata oma eelist kommi

boss Postitatud: Kolm Sept 06, 2006 8:16 pm Teema:

--------------------------------------------------------------------------------

Ma olen ju ammu juba rääkind, et valusad asjad on palju kasulikumad, sest nendest sa õpid midagi.
Ronija
Hall päike
Hall päike

PostitusPostitatud: Reede Sept 08, 2006 10:16 pm    Teema: Vasta viitega

Karma jms klaarimiseks ei ole küll tarvis oma toimivat abielu lõhki ajada. Küllap leiad ka paremaid viise.
Tagasi üles
Ascetic

PostitusPostitatud: Laup Sept 09, 2006 5:49 am    Teema: Vasta viitega

Ma ei ole kordagi isegi mõelnud selle peale, et peaksin oma abielu selle pärast lõhki ajama. Oi, ei! Abikaasaga koos tahaksin ma saada vanaks ja jalutada 75 aastasena Kadriorus ning toita luiki ja parte Very Happy

Küll aga tundub, et hetkel on ette tulnud üks õppetund, mis sunnib mind asju vaatama ka teistsuguse nurga alt. Ja on emotsioonid ning nii sügavad tunded, mille olemasolust ning võimalikkusest ei olnud mul aimugi. Kuna vanem härra on minust kaks korda vanem, siis loomulikult ei saa ma sellesse suhtesse teha investeeringut. Küll aga õppida olukorrast .....
Tagasi üles
Naima
Külaline

PostitusPostitatud: Laup Sept 09, 2006 8:58 am    Teema: Vasta viitega

Ascetic kirjutas:
Kuna vanem härra on minust kaks korda vanem, siis loomulikult ei saa ma sellesse suhtesse teha investeeringut....

vanus on minu meelest küll viimane asi, mis peaks takistama suuri sügavaid tundeid ja õppetunde, investeeringuid Shocked
Tagasi üles
Wahya
Punane päike
Punane päike

PostitusPostitatud: Teis Sept 12, 2006 9:35 am    Teema: Vasta viitega

Oi kuidas tahaks jälle oma tavapärase diagnoosi panna Razz
Tagasi üles
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Isiksus Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes

© 2001, 2005 phpBB Group