Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
chirmaa Indigo päike.
|
Postitatud: Esm Apr 03, 2006 1:23 pm Teema: |
|
|
lycantrophe kirjutas: |
et lihtsalt, usun et on hea mingit teooriat lugedes võrrelda seda iseenda kogemusega.
|
Just Ja see ei tähenda, et ma teiste kogemusi või teooriaid maha teeks. Seostamine ja arusaamine käib siiski läbi enda. Kui saan uue kogemuse, vaatan asjad ringi. _________________ Mängur |
|
Tagasi üles |
|
|
Went Punane päike
|
Postitatud: Esm Apr 03, 2006 5:58 pm Teema: |
|
|
chirmaa kirjutas: | lycantrophe kirjutas: |
et lihtsalt, usun et on hea mingit teooriat lugedes võrrelda seda iseenda kogemusega.
|
Just Ja see ei tähenda, et ma teiste kogemusi või teooriaid maha teeks. Seostamine ja arusaamine käib siiski läbi enda. Kui saan uue kogemuse, vaatan asjad ringi. |
ma heameelega loeks sinu kogemust.
Milline on sinu kogemus |
|
Tagasi üles |
|
|
Tokroda Alfaisane
|
Postitatud: Teis Apr 04, 2006 11:58 pm Teema: |
|
|
chirmaa kirjutas: | Tokroda kirjutas: | Omast kogemusest.
Ma olen elanud ühe naisega kahte moodi.
Alguses olin truu. Siis olin vaene, haige ja teiste lükata tõmmata.
Teise katse järgi ma käisin teistes naistes. Tervis oli hea, raha normaalselt ja inimesed austasid. |
Ja selle kogemuse pealt lõid selle teooria? Et siis ainult naistes käimine tõi tervise, raha, austuse? Minu kogemus on teistsugune. Lisaks tean paari meesesindajat, kelle kogemus on ka teine- tervis, raha ja austus tulid teist teedpidi(neil eelnes ka haiguste ja vaesuse etapp). Mhhh...
Jään siiski enda kogemuse juurde | Nojahh, kui mulli elanik läheb teistesse naistesse, siis emand karistab.
Ja kui meesvampiir leiab hea toonori, siis miks ta peaks enam mujalt otsima.
Ja chirmaa, koll on see, kes teeb naise transaks.
Muideks naise armukadedus võib tappa.
Kas Sa kurat tead, kust need sissesõidud toimuvad? Ikka naiste mullitamistest. Idikate kari _________________ Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist. |
|
Tagasi üles |
|
|
chirmaa Indigo päike.
|
Postitatud: Kolm Apr 05, 2006 4:13 pm Teema: |
|
|
Tokroda kirjutas: | chirmaa kirjutas: | Tokroda kirjutas: | Omast kogemusest.
Ma olen elanud ühe naisega kahte moodi.
Alguses olin truu. Siis olin vaene, haige ja teiste lükata tõmmata.
Teise katse järgi ma käisin teistes naistes. Tervis oli hea, raha normaalselt ja inimesed austasid. |
Ja selle kogemuse pealt lõid selle teooria? Et siis ainult naistes käimine tõi tervise, raha, austuse? Minu kogemus on teistsugune. Lisaks tean paari meesesindajat, kelle kogemus on ka teine- tervis, raha ja austus tulid teist teedpidi(neil eelnes ka haiguste ja vaesuse etapp). Mhhh...
Jään siiski enda kogemuse juurde | Nojahh, kui mulli elanik läheb teistesse naistesse, siis emand karistab.
Ja kui meesvampiir leiab hea toonori, siis miks ta peaks enam mujalt otsima.
Ja chirmaa, koll on see, kes teeb naise transaks.
Muideks naise armukadedus võib tappa.
Kas Sa kurat tead, kust need sissesõidud toimuvad? Ikka naiste mullitamistest. Idikate kari |
Mis siis nüüd juhtus _________________ Mängur |
|
Tagasi üles |
|
|
keku
|
Postitatud: Kolm Apr 05, 2006 9:13 pm Teema: |
|
|
seda kutsutakse teise inimese arvamuse mahategemiseks _________________ armastuses peitub elujõud ja elu ilu |
|
Tagasi üles |
|
|
Tokroda Alfaisane
|
Postitatud: Laup Apr 08, 2006 2:16 pm Teema: |
|
|
Aga nüüd on mul arvamus, et Sind peaks orjastama, Sinu vara ära võtma.
Ja palun ära tee minu arvamust maha. _________________ Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist. |
|
Tagasi üles |
|
|
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
© 2001, 2005 phpBB Group
|