| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
Elvis Sitaseenlane

|
Postitatud: Kolm Sept 14, 2005 8:35 am Teema: Unenägu vms. |
|
|
| Selline asi siis,et öösel ma olin vast mingi poole 3 ni üleval,lamasin voodis.Korraga tuli mulle selline tunne peale,et ma liigun hästi kiiresti edasi.See tunne on mul suht tihti olnud ja tavaliselt on peale seda halb olla.Nüüd aga, ma ei tea kas ma jäin lõpuks selle aeg magama, igaljuhul, kas se oli unenägu või mis iganes, muutus se painajaks.Ma nägin nagu ise ennast,ainult et ma olin nagu kurjast vaimus vaevatud(nagu filmides)Soiusin midagi imelikku ja rääkisin iseendaga,lõpuks üritasin ise endale veel kallalae minna,asi lõppes sellega et ma unes jooksin tagasi voodisse kus ma tegelikult pikali olingi ja sellel hetkel ma tulin sealt välja,ise avastasin, et mul olid silmad lahti ja ikka oli veel selline liikuv tunne. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Arxos Külaline
|
Postitatud: Kolm Sept 14, 2005 8:39 am Teema: |
|
|
| Ise arvan, et väljusid mingiks ajaks poltergeistina... |
|
| Tagasi üles |
|
 |
tuuleluud Punane päike

|
Postitatud: Kolm Sept 14, 2005 10:15 am Teema: |
|
|
Elvisel hakkavad avalduma varjatud võimed
Lahe! |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Naine Külaline
|
Postitatud: Kolm Sept 14, 2005 10:59 am Teema: |
|
|
Elvis, nii juhtub tegelikult igal öösel. Sa oled ju Mustast Deemonist vaevatud  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
wudu Külaline
|
Postitatud: Kolm Sept 14, 2005 11:33 am Teema: |
|
|
| Must Deemon on kellegi isiklik deemon ja seda üritatakse kõigile nüüd pähe määrida. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
tuuleluud Punane päike

|
Postitatud: Kolm Sept 14, 2005 11:38 am Teema: |
|
|
isikliku lähenemisega deemon. igayhele tema veapunktidele vastavalt  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
wudu Külaline
|
Postitatud: Kolm Sept 14, 2005 11:42 am Teema: |
|
|
Täpselt  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Elvis Sitaseenlane

|
Postitatud: Kolm Sept 14, 2005 12:15 pm Teema: |
|
|
| Naine kirjutas: | Elvis, nii juhtub tegelikult igal öösel. Sa oled ju Mustast Deemonist vaevatud  |
Ei nii juhtus tegelikult üldse esimene korda.Ja ma arvan et selle m ja p deemoni olemasolu uskumist ma enam ei vaevu isegi teesklema.
Ja tegelikult muidu usun ma neid vaimseid asju palju rohkem kui ma seda välja olen siiani näidanud. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
tuuleluud Punane päike

|
Postitatud: Kolm Sept 14, 2005 2:08 pm Teema: |
|
|
| Elvis kirjutas: | | Naine kirjutas: | Elvis, nii juhtub tegelikult igal öösel. Sa oled ju Mustast Deemonist vaevatud  |
Ei nii juhtus tegelikult üldse esimene korda.Ja ma arvan et selle m ja p deemoni olemasolu uskumist ma enam ei vaevu isegi teesklema.
Ja tegelikult muidu usun ma neid vaimseid asju palju rohkem kui ma seda välja olen siiani näidanud. |
Mulle nii tundub, et Sul on kalduvus saada võimukate naiste poolt mõjutatud ja see on siiani Su tegeliku potentsiaali varjutanud. Kui sealt etapist välja saad ja oma raja üles leiad, siis oled täitsa "pandav"! |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Faxaros Parasiit

|
Postitatud: Kolm Sept 14, 2005 10:18 pm Teema: |
|
|
Täna öösel oli mul endal kah mingi jura, et nägin muudkui mingeid lolle unenägusid, mingisuguseid tulnukataolisi tegelasi vist. Siis ärkasin mitu korda üles. Ja mingit imelik kontrollimatu kokku jooksnud mõttetegevus toimus samal ajal, mis ei lasknud magama jääda. _________________ Nii jumal kui ka ateism on kõik üks mõtlemise keeld. Keeld mõtelda etteantust ja saavutatust üle ja kaugemale.
Ignorantsus, kus usuvastasus on endistviisi kristlik, ning objektiivne, erapooletu tõlgendus loomult nihilistlik. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Melkux- Beez päike

|
Postitatud: Nelj Sept 15, 2005 3:25 am Teema: |
|
|
Hmm, mul oli kah vähe eriline une-nägu seotud vaimumaailmaga, sain kuskilt mingise aparaadi mille läbi sai vaime näha ruumides jne, ja siis vanaemaga käisime maja läbi ja seletasin talle vaimumaailmast jne, näitasin igast surnud vanaisa ja kõiksugu inimesi talle läbi selle aparaadi, igas toas oli vähemalt 2-4vaimu, et kes kõik tema kodus on ja samal-ajal seletasin talle vaimumaailmast ja midagi mäletan, veel kuidas seletasin talle, et kristliku pilgu-alt vaadates neid vaime ei tohiks olemas ollagi vms. pläma...
Ja Elvise kogemusest olen ise kah enamvähem sama-laadset kogenud, ainuld et ma ei rääkinud ise-endaga jne.. vaid liikusin vabalt oma kodus ringi ja jälgisin imelikke olendeid seinapeal, minu-toas oli 1 suur must kogu ja teises toas oli 2 suurt musta kogu seinapeal, mis olid suht hirmu tunnet tekitavad. 2 koguni jõudes hirmutas mu päris ära oli kiirem minek oma voodi poole, voodis oligi umbes nii, et viskasin voodisse pikali ja ärkasigni ülesse |
|
| Tagasi üles |
|
 |
skyzer Arengumaag

|
Postitatud: Nelj Sept 15, 2005 10:48 am Teema: |
|
|
| Faxaros kirjutas: | | Täna öösel oli mul endal kah mingi jura, et nägin muudkui mingeid lolle unenägusid, mingisuguseid tulnukataolisi tegelasi vist. Siis ärkasin mitu korda üles. Ja mingit imelik kontrollimatu kokku jooksnud mõttetegevus toimus samal ajal, mis ei lasknud magama jääda. |
Mul oli täna sama teema, ärkasin vist 4 korda ülesse. Aga siis jäin rahulikult magama. Unenäod ei seganud, sain neid ise kontrollida
Arvan, et see kamm on põhjustatud magnettormidest mis tulevad päikese poolt. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Elvis Sitaseenlane

|
Postitatud: Nelj Sept 15, 2005 2:21 pm Teema: |
|
|
| Magnettormid on ka suht loogiline seletus kuna vahe peal olid tõesti mitmekümne aasta suurimad. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
-vaatleja-
|
Postitatud: Kolm Juun 14, 2006 1:44 am Teema: |
|
|
| Ma vähkren samuti tihtipeale poole ööni voodis magama jäämata. Samas mingil hetkel nagu "ärkan", ma pole magama jäänud, aga kell on edasi liikunud näiteks tunni võrra. Kuhu kadus see tund? Kas ma ikkagi magasin? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Melkux- Beez päike

|
Postitatud: Nelj Juun 15, 2006 11:01 pm Teema: |
|
|
| sama asja viimasel ajal täheldanud, vägisi proovinud magama jääda ja lihtsalt lesinud voodis, enda arvates pole veel magama jäänud kuigi tund on märkamatult edasi läinud |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Wahya Punane päike

|
Postitatud: Reede Juun 16, 2006 5:09 pm Teema: |
|
|
nuh mõnes kohas kirjeldatakse sellist kiiret liikumist kui kogumispunkti liikumist v vähemalt nihkumist.
liikumiseks on natuke rohkem energiat vaja |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
© 2001, 2005 phpBB Group
|