Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Curiosa Külaline
|
Postitatud: Esm Märts 31, 2008 10:59 pm Teema: |
|
|
Norn kirjutas: | tƤhendab, et vaja asjadel vahet teha, mitte k6ik yhte pasapatta segada. Ƥra mƤngid lolli, k6ik kohad seda tƤis niikuinii |
sa oleks justkui kiirkoolituse lƤbi teinud paari pƤevaga  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Norn Indigo pƤike.

|
Postitatud: Esm Märts 31, 2008 11:05 pm Teema: |
|
|
yep! 6pitakse ikka valusatest kogemustest. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Curiosa Külaline
|
Postitatud: Esm Märts 31, 2008 11:19 pm Teema: |
|
|
Norn kirjutas: | yep! 6pitakse ikka valusatest kogemustest. |
krt, need vist kiirkursusena kĆ¼ll ei toimi |
|
Tagasi üles |
|
 |
Norn Indigo pƤike.

|
Postitatud: Esm Märts 31, 2008 11:29 pm Teema: |
|
|
ega ma kursustest rƤƤkinudki, ikka neegri voo-doo oli see pigem, mis mul kopsu kui 6hupalli lƤbi torkas ja olin 3 pƤeva Tartus haiglas. Vedas et sydamesse ei tabanud, mƤletad, t6siselt? |
|
Tagasi üles |
|
 |
.Raul. Indigo pƤike.

Liitunud: 11 Märts 2008 Postitusi: 1347 Asukoht: Helsingi/ Rakvere
|
Postitatud: Teis Apr 01, 2008 2:47 am Teema: |
|
|
Norn kirjutas: | ega ma kursustest rƤƤkinudki, ikka neegri voo-doo oli see pigem, mis mul kopsu kui 6hupalli lƤbi torkas ja olin 3 pƤeva Tartus haiglas. Vedas et sydamesse ei tabanud, mƤletad, t6siselt? | Kust sina tead mis on vodou?
Torkimised ei ole ainult vodou monopol |
|
Tagasi üles |
|
 |
Curiosa Külaline
|
Postitatud: Teis Apr 01, 2008 10:49 am Teema: |
|
|
vuudud-vƤrgid, ju need kƵik Ć¼htemoodi hirmul tƶƶtavad
a ma hoopis seda kooli mƵtlesin
Tokroda kirjutas: | Muideks see on minu kool.
Kui paganad ei ole Ć¼lbed, siiis igasugused tsurkad ja nende sabarakud neelavad nad alla. |
|
|
Tagasi üles |
|
 |
Norn Indigo pƤike.

|
Postitatud: Teis Apr 01, 2008 11:31 am Teema: |
|
|
.Raul. kirjutas: | Norn kirjutas: | ega ma kursustest rƤƤkinudki, ikka neegri voo-doo oli see pigem, mis mul kopsu kui 6hupalli lƤbi torkas ja olin 3 pƤeva Tartus haiglas. Vedas et sydamesse ei tabanud, mƤletad, t6siselt? | Kust sina tead mis on vodou?
Torkimised ei ole ainult vodou monopol |
Kurat, kui oleks nende monopol, siis oleks ikka tƤitsa pees asjad kyll.
Kuidas saab seda mitte teada, mtv ju seda paska tƤis ongi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Norn Indigo pƤike.

|
Postitatud: Teis Apr 01, 2008 11:38 am Teema: |
|
|
Curiosa kirjutas: | vuudud-vƤrgid, ju need kƵik Ć¼htemoodi hirmul tƶƶtavad
a ma hoopis seda kooli mƵtlesin
Tokroda kirjutas: | Muideks see on minu kool.
Kui paganad ei ole Ć¼lbed, siiis igasugused tsurkad ja nende sabarakud neelavad nad alla. |
|
Muide s6na ylbe on lollidele eksituseks. Ja mitte ainult hirmul ei tƶƶta, ka saamahimul! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Curiosa Külaline
|
Postitatud: Teis Apr 01, 2008 11:44 am Teema: |
|
|
Norn kirjutas: |
Muide s6na ylbe on lollidele eksituseks. Ja mitte ainult hirmul ei tƶƶta, ka saamahimul! |
ja eksitamisel jpm, kuid alge on neil Ć¼ks |
|
Tagasi üles |
|
 |
Norn Indigo pƤike.

|
Postitatud: Teis Apr 01, 2008 12:04 pm Teema: |
|
|
Ei ole yks alge, iseennast ei nƤhta, sellep tundub et yks. sa salakavalpeakene kyll ei saa ikka yldse pihta. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Curiosa Külaline
|
Postitatud: Teis Apr 01, 2008 12:19 pm Teema: |
|
|
nƵus., et inimese peal, kes pole enesest, no nƤiteks oma vajadustest teadlik, toimivad manipulatsioonid lihtsasti |
|
Tagasi üles |
|
 |
Norn Indigo pƤike.

|
Postitatud: Teis Apr 01, 2008 12:44 pm Teema: |
|
|
odav manipulaator, mine osta neegri vibraator. Mina k6iki sinu vajadusi kyll ei suuda rahuldada, mul omalgi tegemist. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Curiosa Külaline
|
Postitatud: Teis Apr 01, 2008 12:51 pm Teema: |
|
|
Norn kirjutas: | odav manipulaator, mine osta neegri vibraator. Mina k6iki sinu vajadusi kyll ei suuda rahuldada, mul omalgi tegemist. |
noo, selle peale peab otse vƤlja Ć¼tlema: nende postide pƵhjal ei ole vƵimalik anda sulle ka selle Ć¼ritamiseks vƵimalust niipeagi |
|
Tagasi üles |
|
 |
Norn Indigo pƤike.

|
Postitatud: Teis Apr 01, 2008 12:57 pm Teema: |
|
|
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Norn Indigo pƤike.

|
Postitatud: Teis Apr 01, 2008 3:06 pm Teema: |
|
|
Curiosa kirjutas: | Norn kirjutas: | odav manipulaator, mine osta neegri vibraator. Mina k6iki sinu vajadusi kyll ei suuda rahuldada, mul omalgi tegemist. |
noo, selle peale peab otse vƤlja Ć¼tlema: nende postide pƵhjal ei ole vƵimalik anda sulle ka selle Ć¼ritamiseks vƵimalust niipeagi |
Seda sai ka mainitud, et muga pole m6tet naistel tegemist teha, aga ei usutud. Hakati ikka mingeid hirme nƤgema ja taheti aidata - saamahimu sisendada. T6de on see, et naiste 6petustega ei j6uta sinna kuhu tahetakse, vaid kuhugile lollidemaale.
Ma nƤgin ka tƤna maagilist pilti: kahte kirjut liblikat koos lendamas ja siis kohe yhte suuremat kollast ka.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
.Raul. Indigo pƤike.

Liitunud: 11 Märts 2008 Postitusi: 1347 Asukoht: Helsingi/ Rakvere
|
Postitatud: Teis Apr 01, 2008 3:51 pm Teema: |
|
|
Norn kirjutas: | Kurat, kui oleks nende monopol, siis oleks ikka tƤitsa pees asjad kyll.
Kuidas saab seda mitte teada, mtv ju seda paska tƤis ongi. | IRW
Ja sina saad oma teadmised MTV st  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Curiosa Külaline
|
Postitatud: Teis Apr 01, 2008 4:39 pm Teema: |
|
|
Norn kirjutas: | Curiosa kirjutas: | Norn kirjutas: | odav manipulaator, mine osta neegri vibraator. Mina k6iki sinu vajadusi kyll ei suuda rahuldada, mul omalgi tegemist. |
Seda sai ka mainitud, et muga pole m6tet naistel tegemist teha, aga ei usutud. Hakati ikka mingeid hirme nƤgema ja taheti aidata - saamahimu sisendada. T6de on see, et naiste 6petustega ei j6uta sinna kuhu tahetakse, vaid kuhugile lollidemaale.
Ma nƤgin ka tƤna maagilist pilti: kahte kirjut liblikat koos lendamas ja siis kohe yhte suuremat kollast ka.  |
uih. teistest ei tea, kuid ma siin suhtlen pmst mƵttekƤikudega - loen teiste omi, vahest vastan, jagan omi, vaatan tagasisidet jne, sest inimesi endit virtuaalist otseselt ikka ei nƤe ju. kui kasutaja Norn tuleb "listist" vƤlja jƤtta, siis vƵtan edaspidi teadmiseks. tegemist tegemine algaks ehk hetkest, kui saadaksin sulle privaatsƵnumi ettepanekuga kohtuda, aga seegi ei kujutaks ju otsest ohtu enne, kui pole koordinaate avaldatud, niiet relax  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Norn Indigo pƤike.

|
Postitatud: Teis Apr 01, 2008 4:55 pm Teema: |
|
|
You mees, ei vaata ma juba ammu MTVd, aga sealt nƤha mis s6numit ja tahet orjadele sisendatakse. See suure Ƥrimaailma liikuv libandkanal. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Norn Indigo pƤike.

|
Postitatud: Teis Apr 01, 2008 5:34 pm Teema: |
|
|
Curiosa, on nƤha jah, et m6jun sulle rahustavalt. Aga ei tea miks sa mind nii kangesti maha tahad rahustada?  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Curiosa Külaline
|
Postitatud: Teis Apr 01, 2008 5:38 pm Teema: |
|
|
Norn kirjutas: | Curiosa, on nƤha jah, et m6jun sulle rahustavalt. Aga ei tea miks sa mind nii kangesti maha tahad rahustada?  |
miks tahad arvata, et ma tahan? |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
© 2001, 2005 phpBB Group
|