Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Kati Külaline
|
Postitatud: Esm Aug 23, 2004 9:05 pm Teema: |
|
|
et teenitud saada ,võiks olla ise valmis teenima.
millegipärast tahame saada vaid teenitud,ise kedagi teenimata...
jube iseenesestmõistetav,kas pole!? |
|
Tagasi üles |
|
|
Ükssarv Hall päike
|
Postitatud: Teis Aug 24, 2004 1:04 am Teema: |
|
|
miks nii hirmsasti kardad kellegi teenimist?
Asi on selles, ma ei kardagi..... vaid ma ei taha. Ma sain oma õppetunni kätte ja naised avage rohkem ka oma silmad. |
|
Tagasi üles |
|
|
kerca Beez päike
|
Postitatud: Teis Aug 24, 2004 8:29 am Teema: |
|
|
no ma ei tea, mul nagu teenimisel teine tähendus. See, mis paksu kisa tekitab, oleks ehk sõnalises tähenduses orjamine
teenitakse ühist eesmärki
orjatakse teineteist
piltlikumalt ehk nii
vanker
naine taga lükkaja
mees ees tõmbaja
Kui asi toimub harmooniliselt, liigub vanker sujuvalt edasi.
Kui asjad ei laabu õigesti - mees ees pidurdab, nagu muul seisab perse ees ja punnita sa taga na palju kui tahad - mis siis juhtub - ei midagi
Üks kahest istub vankril - mis siis juhtub - vanker liigub ehk küll, a kellegi jõu arvelt. Keegi nopib vilju.
üks literdab kuskil kõrval ja üks lükkab või tõmbab - literdaja areng seisab.
Naine tõmbab mehe asemel ja mees lükkab - juhtub nii, et jõudude vahekord paigast ära - mees sõidab naisest üle
Naine tõmbab enda poolel lükkamise asemel - vanker liigub tagasi.
jne jne jne
Miks mees peab tõmbama ja naine lükkama - seda ma ei tea. Sama küsimus, et miks naised just peavad sünnitama... _________________ üks konn astus usinasti mööda teed, oo-jaa ja-jaa |
|
Tagasi üles |
|
|
Selene Külaline
|
Postitatud: Teis Aug 24, 2004 8:56 am Teema: |
|
|
Kui keegi meeldima hakkab - mees siis - ei hakka ju igasugu parameetreid läbimõtlema ja kesteab mida veel See tunne lihtsalt tuleb või mitte, ja ühepoolselt ei hakka midagi kusagile suunama või kedagi rajalt maha võtma (inimkatsed käivad siiski pidevalt). Asi käib ikkagi kahepoolse liiklusena, kas ka mehel on midagi sellist vaja mida tal pole ja sellele naisel on. Vaatan siin, et kui naisel on see armastus sees, siis (tühjad) mehed hakkavad ümber siblima ja tunnevad ära kus mida antakse Kunstlikult tekitatu kaob pigem varem kui hiljem. Kõikidel on niivõrd erinevad vajadused et mingeid reegleid kehtestada pole võimalik. Lihtsalt tuleb lasta kõigel voolata endast läbi. Teenimine ehk kellegi eest hoolitsemine pole üldse mitte halb, hoopis vastupidi, kui seda õigesti teha ja seda ka märgatakse/tunnustatakse vaikimisi.
Ja naiste kohta kuulsin kunagi üht väga head vanasõna: naise armastus on nagu lõke, pead sinna pidevalt puid juurde viskama, et ära ei kustuks. |
|
Tagasi üles |
|
|
Turkian Arengumaag
|
Postitatud: Teis Aug 24, 2004 11:28 pm Teema: |
|
|
Ükssarv kirjutas: | Nagu ma aru olen saanud naine annab energiat ja mees valgust. Siis pole ime miks naised vananevad kiiremini, sest mehed käivad ringi nagu vampiirid ja imevad naised energiast tühjaks. Minu meelest on neid mehi vähe kes suudavad naist inspireerida(tuleb tikutulega otsida). Isegi tänava pildis on märgata, mees käib nagu kukk ja naine vaatab koguaeg küsivalt otsa, nagu ootaks käsklusi. Kas see on siis normaalne? Aga näe naine armastab seda meest. Ja mehed tavaliselt kasutavad naise truudust ära. Ja mille nimel? Ainult arvestavad oma heaoluga? Ja kust naine oma energiat saab kui mees vastu midagi andmata võtab talt ära? Mind küll ei lohuta mingisugused vidinakesed see peab rohkem tulema sisemusest. |
Mis juttu sa räägid ? Sa vaata meie ühiskonna keskmist naise ja mehe eluiga Kummad siin energiast tühjaks tehakse ja ennast surnuks rügavad ?
Teine jutt. Muide kas mitte kanadega polnud nii et kukk ja kana ei paaritugi, kanad hakkavad munema kui üks kukk elab nende kõrval, kuskilt kuulsin.
Viimati muutis seda Turkian (Teis Aug 24, 2004 11:36 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
|
Turkian Arengumaag
|
Postitatud: Teis Aug 24, 2004 11:33 pm Teema: |
|
|
Ãœkssarv kirjutas: | Postitatud: Esm Aug 23, 2004 4:45 pm Teema:
naised... saage lahti oma saamahimust ja te saate seda mida te väärite
Ma olen pigem kõigest ilma aga teenima ma kedagi ka ei hakka.
Kui 1:1-le, palun väga. |
Te lugesite Tokroda juttu ja ikka ei taha aru saada. Kui naisel on selline negatiivne ego ja ta ei ole õppinud ürgnaiselt (ürgnaine on täiuslik naine. See õpetab inimese võtvat poolt. Kui inimene õpib tegema ennast kaduväikseks. See tähendab, et kaotab enesetähtsuse. Siis vabaneb ürgnaise mõjust. Inimene on muutunud nulliks. ) siis ta saab nõrkuse jõu orjaks ja hävitab nii teisi kui ka ennast. Te taotlete ja ürgmees annab teile, aga nõrkuse jõud saab võtta ära kui te ei vääri seda. |
|
Tagasi üles |
|
|
Ükssarv Hall päike
|
Postitatud: Kolm Aug 25, 2004 10:16 am Teema: |
|
|
Siin te räägite, et igal ühel on programmid sees ja neid saab uuendada. Aga kõige rohkem pakub mulle huvi kes neid sisestas? |
|
Tagasi üles |
|
|
Kati Külaline
|
Postitatud: Kolm Aug 25, 2004 10:39 am Teema: |
|
|
Ãœkssarv
loe uuesti. ka sellest on kirjutatud. |
|
Tagasi üles |
|
|
Ükssarv Hall päike
|
Postitatud: Kolm Aug 25, 2004 12:30 pm Teema: |
|
|
Palun juhenda kus ma seda lugeda saaks. |
|
Tagasi üles |
|
|
Varjuvaras Pruun päike
Liitunud: 16 Juul 2004 Postitusi: 316 Asukoht: Seal, kus sõnad ei kehti...
|
Postitatud: Kolm Aug 25, 2004 1:22 pm Teema: |
|
|
Naisel ei tohigi siis ego olla meeste meelest??? Vau!!! NOT HAPPENING!!! _________________ Pakun oma jutunurka igaühele kellel on midagi öelda. ->Soovin osaleda |
|
Tagasi üles |
|
|
ork
|
Postitatud: Kolm Aug 25, 2004 1:55 pm Teema: |
|
|
Varjuvaras kirjutas: | Naisel ei tohigi siis ego olla meeste meelest??? Vau!!! NOT HAPPENING!!! |
minu arvates ei tohiks sugusid vastandada. see on väga vale arusaamine.
nii Sa ei tee muud kui vajud sügavamale sohu.
sood on ERINEVAD...seda oleks vaja jälgida...ja mismoodi erinevad.
Tokroda kirjutab erinevusest, mitte mingisugusest sugudevahelisest antagonismist.
kõik see võitluse õhutamine ja vastaste otsimine on kompleksid, mida põetakse.
nagu Natu ütleb: haige oled või? |
|
Tagasi üles |
|
|
Kati Külaline
|
Postitatud: Kolm Aug 25, 2004 4:26 pm Teema: |
|
|
Ãœkssarv.
pruun ala minumeelest. teema Tark naine...
näiteks... |
|
Tagasi üles |
|
|
Tokroda Alfaisane
|
Postitatud: Nelj Aug 26, 2004 12:50 am Teema: |
|
|
Lyzoom kirjutas: | Soojätkamine... et Matrixi programmid ikka toimida saaks, et jätkuks energiaroboteid... | Kas oled kunagi ise mõelnud, mis asi on MATRIX. Oled lugenud, et matrix on halb. Aga Sinu enda isiklik kogemus Muideks MATRIXI asukoht asub 23 sageduses. Ja matriksit valdab planeedil AINULT ÜKS INIMENE KORRAGA ja ta on meessoost. _________________ Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist. |
|
Tagasi üles |
|
|
Tokroda Alfaisane
|
Postitatud: Nelj Aug 26, 2004 12:55 am Teema: |
|
|
Ükssarv kirjutas: | Nagu ma aru olen saanud naine annab energiat ja mees valgust. Siis pole ime miks naised vananevad kiiremini, sest mehed käivad ringi nagu vampiirid ja imevad naised energiast tühjaks. | Vananemisprotsess hakkab siis peale, kui uut valgust peale ei tule. Aga uut valgust saame TEENIDES. Seega ned naised, kes on 30 selt juba vanamutid, need on naised, kes ei taha teenida, vaid orjastada. Ja need naised, kes on veel 40-selt pandavad, need oskavad juba teenida.
Sa võid kõigile pada ajada, aga emakest loodust Sa ei peta. _________________ Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist. |
|
Tagasi üles |
|
|
Tokroda Alfaisane
|
Postitatud: Nelj Aug 26, 2004 12:59 am Teema: |
|
|
Ükssarv kirjutas: | Ma olen pigem kõigest ilma aga teenima ma kedagi ka ei hakka. | Kui ei teeni, siis orjad. Muideks Sa jäädki sedasi kõigest ilma.
Kuidas saadakse meistriks ikka õpipoisina meistrit teenides. Kes ei taha teenida, see jääb sibiks elu lõpuni. _________________ Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist. |
|
Tagasi üles |
|
|
Ükssarv Hall päike
|
Postitatud: Nelj Aug 26, 2004 7:35 am Teema: |
|
|
Mul vanust piisavalt ja näen kõvasti noorem välja. Kuid aru ma küll ei saa, et kedagi teeniks. |
|
Tagasi üles |
|
|
ork
|
Postitatud: Nelj Aug 26, 2004 8:18 am Teema: |
|
|
Inglaste Vildet ja tema Doriani portreed oled lugenud??
..äkki teenid saatanat? oled ennast saatanale müünud kolme veretilga eest?
...millal viimati näppu lõikasid? mõtle!
teenid, aga ise ei teagi. |
|
Tagasi üles |
|
|
viplala Arengumaag
|
Postitatud: Nelj Aug 26, 2004 11:17 am Teema: |
|
|
Jääb mulje, et ükssarv peab silmas orjamist. Kui on hirm tünga saada, tundub TEENIMINE ebameeldiva sõnana. Seostub mingi ülekohtuse hierarhiaga.
Vene vanasõna: kes supiga suu kõrvetanud, puhub külma vee peale kah. |
|
Tagasi üles |
|
|
Ükssarv Hall päike
|
Postitatud: Nelj Aug 26, 2004 6:56 pm Teema: |
|
|
Näppu lõikasin vast sisse aastaid tagasi. Ja millegi pärast ma ei tahaks uskuda, et olen saatana kummardaja. Ma tahaks isegi teada kes ma olen ja kust ma tulin. |
|
Tagasi üles |
|
|
Tokroda Alfaisane
|
Postitatud: Nelj Aug 26, 2004 7:11 pm Teema: |
|
|
Kui tahad teada, siis me peame Sind lähemalt uurima hakkama. _________________ Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist. |
|
Tagasi üles |
|
|
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
© 2001, 2005 phpBB Group
|