| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
hall kass Indigo päike.

|
Postitatud: Kolm Dets 17, 2008 7:42 pm Teema: |
|
|
Sa Akk võid putsi minna. Kunagi ühes kristlaste grupis korraldatud astraalrännul, kus sihtkoht pidi olema Kristuse aed, ma tagasiteel eksisin uksega, sattusin musta pimedusse ja need paar päeva, mil mul kulus õige ukse taasleidmiseks, olin ma ka reaalis omadega täiesti zombi. Mida enamat siis oodata mingilt Lumekuningannalt, kes pakub mulle inglinukku ja kutsub mind mingisse pimedasse urgu... peale seda unenägu muuseas üks esimesi mõtteid, mis mul pähe löi, oligi see, et "Lumekuninganna üritas mind ära meelitada".
Iga kord ma pole unes kuhugi sattudes kakelnud ja kedagi maha löönud. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
akk Indigo päike.

|
Postitatud: Kolm Dets 17, 2008 9:13 pm Teema: |
|
|
| Ma ei ütlegi, et sa iga kord kedagi maha lööd, aga seda tuleb aegajalt ette nii, et ka täiesti süütud saavad surma . Sss, oled omadega puntras ja viha pimestab |
|
| Tagasi üles |
|
 |
.Raul. Indigo päike.

Liitunud: 11 Märts 2008 Postitusi: 1347 Asukoht: Helsingi/ Rakvere
|
Postitatud: Kolm Dets 17, 2008 10:38 pm Teema: |
|
|
| hall kass kirjutas: | Sa Akk võid putsi minna. Kunagi ühes kristlaste grupis korraldatud astraalrännul, kus sihtkoht pidi olema Kristuse aed, ma tagasiteel eksisin uksega, sattusin musta pimedusse ja need paar päeva, mil mul kulus õige ukse taasleidmiseks, olin ma ka reaalis omadega täiesti zombi. Mida enamat siis oodata mingilt Lumekuningannalt, kes pakub mulle inglinukku ja kutsub mind mingisse pimedasse urgu... peale seda unenägu muuseas üks esimesi mõtteid, mis mul pähe löi, oligi see, et "Lumekuninganna üritas mind ära meelitada".
Iga kord ma pole unes kuhugi sattudes kakelnud ja kedagi maha löönud. | Muide, ka Piiblis mainitakse Lumekuningannat
Ja ka seal on ta paha tegelane kelle eest hoiatatakse inimesi
Kuigi Piiblis kutsutakse teda teise nimega. _________________ Ole enda vastu hea
Ole enda jaoks jumal |
|
| Tagasi üles |
|
 |
akk Indigo päike.

|
Postitatud: Nelj Dets 18, 2008 9:22 am Teema: |
|
|
| Lumekuninganna on halb nendega, kes on seksisõltlased. Nendel tõmmatakse munad kruustangide vahele. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
akk Indigo päike.

|
Postitatud: Nelj Dets 18, 2008 1:36 pm Teema: |
|
|
| Mul kah üks unenäo tähendus selge. Nägin unes, et pendeldasin ja nööriotsas oli kelluke. Nüüd loen lehest, et kreml tahab saada eesti kirikukella tagasi ja kui eesti ei anna, siis . . . |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Simps Beez päike

|
Postitatud: Nelj Dets 18, 2008 7:20 pm Teema: |
|
|
| Kas selg tähendab vist tahet? Nägin unes, et püüdsin mingi metallist mõõkotsaga relvaga kedagi maha tappa, lõin ja lõin teda vihaselt ja see mõõgaotsaline relv murdus keskelt ja tabasin alati oma selga murdunud otsaga, kui hoogu võtsin |
|
| Tagasi üles |
|
 |
haldjanool Arengumaag

Liitunud: 17 Märts 2005 Postitusi: 5797 Asukoht: goriolisi tuules
|
Postitatud: Nelj Dets 18, 2008 11:41 pm Teema: |
|
|
selg on vaim.
st tajud, ühendused, ülekanded.
mõõk võib olla avalikustamine või lõhkumine. _________________ just before the darkness... |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Simps Beez päike

|
Postitatud: Nelj Dets 18, 2008 11:53 pm Teema: |
|
|
ühenduste lõhkumine peaks sobima
tabasin selga, kuigi tahtsin midagi muud lõhkuda, mis mulle ei meeldinud |
|
| Tagasi üles |
|
 |
haldjanool Arengumaag

|
Postitatud: Reede Dets 19, 2008 12:50 am Teema: |
|
|
edasi kysimus, miks tabaid valesti.
see on oluline. _________________ just before the darkness... |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Simps Beez päike

|
Postitatud: Reede Dets 19, 2008 7:56 pm Teema: |
|
|
Kinni jäi, kuna relval oli ots veidi kumer ja ots jäi selga kinni ja lõikas seda sügavalt, nii iga kord.
Ma ei oska seda päris hästi kokku panna, see kuju oli ngu "must mehike" (mäletan seda nii, seostub veidi robotiga), ma ei tea, mida see tähendas. Seletaks nii, et püüdsin lüüa midagi, mis mulle ei meeldi, aga ühendused takistavad? Mingi asi vist on veel, aga seda ma ei näe. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Simps Beez päike

|
Postitatud: Reede Dets 19, 2008 10:18 pm Teema: |
|
|
midagi koidab..lüües seda robotit, tabasin iseennast, kuna olin taga seotud
vähemalt nii tundub. siin tekkis veel selline küsimus, et miks teda lõin, ju ei meeldinud, tahtsin lahti saada |
|
| Tagasi üles |
|
 |
haldjanool Arengumaag

|
Postitatud: Laup Dets 20, 2008 12:57 am Teema: |
|
|
robot -programmeritud asi (ka väärisiksus) _________________ just before the darkness... |
|
| Tagasi üles |
|
 |
akk Indigo päike.

|
Postitatud: Püh Dets 21, 2008 10:59 am Teema: |
|
|
| Nägin seadet unes, millega saab veeuputuse korraldada ( muutsin : piisaval lühike lause ja jääb märkamata). Liiga palju ei või asjast rääkida. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Norn Indigo päike.

|
Postitatud: Teis Dets 23, 2008 11:59 am Teema: |
|
|
Kuskil nädal tagasi nägin seksuaalse puhtuse etalonunenägu. Oma musti sõrmeküüsi suurendatult jõllates ärkasin teadvusele korraks, aga midagi eriti tarka teha ei osanud ja läksin naiste vetsu, kus määrisin end üleni nende sitaga siis kokku. Sedasi käisin siis võikalt ringi seal ja täitsa savi ja vaba tunne oli.  _________________ Pole olemas kaht ühesugust asja. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Algiz ----------------------------

|
Postitatud: Teis Dets 23, 2008 1:08 pm Teema: |
|
|
Mõni aeg tagasi nähtud :
Tegevuskoht Pärnu. Aeg ??? (mis iganes)
Oli miski mobilisatsioon. Pakkisin oma varustuse ja vedasin selga kombinesooni. Sellise ulmelise tähesõdalase oma, liibuva. Meeleolu oli asjalik, rahulik. Ilmselgelt ei olnud taoline väljakutse mul esimene. Läksin kogunemispaika. Seal tungles hulganisti "noori". Erutatud ja vadistavaid. Mingisugused naisukesed tegelesid nendega. Olid nad emmed vai pruudid, mis vahet!
Seisin pisut kõrval ja jälgisin neid pisukese heatahtliku üleolekuga. Olin ilmselgelt "vana kala". Vestlesin ühe ammuse tuttavaga(ainus personifitseeritud tegelane selles mängus). Ta ise ei pidanud aktsioonis osalema, kuid paistis minu maapealsesse "tugimeeskonda" kuuluma. Tegevus ise tundus väljapoole Maad suunduma.
Sõber arvas, et mul on tingimata tarvis Ükssarviku sarve ja et seda saab mingi haldja(mulle hästi tuttav) kasvandusest.
Kuna ma avastasin, et olin unustanud ka (miskipärast väga vajaliku) ID kaardi, siis läksin tagasi koju.
Teel põikasin kuhugi rannapuistikusse, kus väikese udupilvekese sees oli salajane sissepääs tolle haldja maailma.
Minu(pärisminuoma) Ükssarv tormas kohe minu juurde. Ta alles nooreke ja hallikat värvi, mitte valge nagu täiskasvanud loomad. Nood vaatasid eemalt ja noogutasid. Pisike oli erutatud ja rõõmus. Trampis jalgu ja oli rahul, et tulin. Paistis, et ta oli ka varem oma sarve mulle laenanud. Sellist pisikest(ca’12cm), siledat, veel mitte spiraali keerdunut.
Toppisin tolle rinnatasku ja .....äratuskell helises. Vajutasin kella kinni, sulgesin silmad ja vaatasin kino lõpuni....
Olin kodus. Libistasin parasjagu oma ID kaardi taskusse ning sulgesin enda järel vaikselt koduukse. Olin rahul ja enesekindel, et kõik korras ja et võin minna ....
Ja siis tegin lõplikult silmad lahti. _________________ Kui Jumal maa peale laskus ja Soani soodest rahva ette ilmus, olid ta jalad kõntsased. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
akk Indigo päike.

|
Postitatud: Teis Dets 23, 2008 3:18 pm Teema: |
|
|
| Mul oli mingi seksiga seotud video, mitte video, vaid unenägu, ... see oli selline, et olin mingis maailmas kus tehti grupikat. Aga kuna ma olen viirustefoob ja aseksuaalne, aga potentsi puudust ei ole, siis muutsin unes suguelundi ilgelt pikaks kasvuhoone kurgiks ja rahuldasin seal ühe ära, ilma et ma ise peaks füüsiliselt määrima , millegi kahtlasega.. Kusjuures mul endal ei olnud mingit tunnet nende naiste vastu. Rahuldasin ühe ära ja siis vaatasin seda maailma laiema pilguga. Tundus olevat mingi maailm, kus on kinni jäänud seksisõltlased. Mõne kallal kasutasin jõudu ja hirmutamist, sest nad olid väljapääsu ukse ees, lahkusin sellest maailmast mingile ülemisele korrusele, samas hoones. Aga need alumised , seksisõltlased, tahtsid tulla , ülemisele korrusele kaableid vedama , et mind ka ära ühendada. ......Aga ma kuidgi pääsesin nende kaablite küljest lahti ja siis mingite kaaslastega koos , võtsime kaabli, venitasime , ja kui need alumise korruse omad hakkasid meile midagi pumpama .....jätkub |
|
| Tagasi üles |
|
 |
haldjanool Arengumaag

|
Postitatud: Teis Dets 23, 2008 9:21 pm Teema: |
|
|
muide, unenägu, millesse saab tagasi minna, st vaadata edasi, kust pooleli jäi, näitab mingi konkreetse teisiku elu/tegevust ja on selles mõttes reaalne. _________________ just before the darkness... |
|
| Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Teis Dets 23, 2008 9:40 pm Teema: |
|
|
Enamik unesid on mul reaalsed tegevuskeskkonnad.
Tunnen sooja/külma, puudutusi, lõhnasid, pindade tekstuuri, esemete kaalu - nagu päris.
Emotsioonid säilivad peale ärkamist (millisesse maailma?) _________________ Kui Jumal maa peale laskus ja Soani soodest rahva ette ilmus, olid ta jalad kõntsased. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
haldjanool Arengumaag

|
Postitatud: Teis Dets 23, 2008 9:48 pm Teema: |
|
|
oeh.
su teisikud ongi reaalsed!
ühel heal päeval äkki ütled veel, et : mu vasak jalg tunneb külma ja sooja ja seda täitsa reaalselt! _________________ just before the darkness... |
|
| Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Kolm Dets 24, 2008 12:27 pm Teema: |
|
|
| haldjanool kirjutas: | | muide, unenägu, millesse saab tagasi minna, st vaadata edasi, kust pooleli jäi, näitab mingi konkreetse teisiku elu/tegevust ja on selles mõttes reaalne. |
| Tsiteerin:: | oeh.
su teisikud ongi reaalsed!
ühel heal päeval äkki ütled veel, et : mu vasak jalg tunneb külma ja sooja ja seda täitsa reaalselt! |
Njah ...
neid triviaalsusi ma küll ei oodanud.  _________________ Kui Jumal maa peale laskus ja Soani soodest rahva ette ilmus, olid ta jalad kõntsased. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
© 2001, 2005 phpBB Group
|