| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
uuduuugu(Krööt) Beez päike

|
Postitatud: Püh Apr 06, 2008 2:36 pm Teema: |
|
|
...
Viimati muutis seda uuduuugu(Krööt) (Püh Apr 06, 2008 3:24 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
| Tagasi üles |
|
 |
uuduuugu(Krööt) Beez päike

|
Postitatud: Püh Apr 06, 2008 2:37 pm Teema: |
|
|
...
Viimati muutis seda uuduuugu(Krööt) (Püh Apr 06, 2008 3:23 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Curiosa Külaline
|
Postitatud: Püh Apr 06, 2008 2:45 pm Teema: |
|
|
ma jälle olen üsna valusalt kogenud seda, et kui inimesele piisavalt kaua korrata, et ta siga on, siis ta hakkabki röhkima
samas, küsimus meestele: kas sisimas ei imetle te mitte naiste emotsionaalsust? ainult, et hinge kinni hoides, sest oht, et see kontrolli alt väljub, piire ületab, on sealsamas alati juures. seda ohuallikat kolliks nimetada siiski haavab naist, sest tglt on see selline vaffa kratt, kes võib küll palju pahandust teha, kuid õigel kohtlemisel annab hoopiski tiivad, mida ilma ei saakski
kui ülekäte läheb, siis on vaja väga täpset lööki kratile ja kohe ka kätepaari, mis inimese kinni püüaks - tjah, niukse mehe naised ostaksid... kes valdab viiulimängu ja ka häälestamist |
|
| Tagasi üles |
|
 |
nipi Oranz päike

|
|
| Tagasi üles |
|
 |
viplala Arengumaag

|
Postitatud: Püh Apr 06, 2008 3:22 pm Teema: |
|
|
koll ja emotsionaalsus ei ole üks ja sama, ego ja väärisiksus ei ole üks ja sama
eriteade uudule - mõnitamine ja see, mida sina selleks pead ei ole üks ja sama
kui asjadel vahet ei tee, siis nad sõidavad sust üle
Viimati muutis seda viplala (Püh Apr 06, 2008 3:27 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
| Tagasi üles |
|
 |
tige_kala Külaline
|
Postitatud: Püh Apr 06, 2008 3:27 pm Teema: Re: eeldatav nimevahetusoperatsioon |
|
|
...
Viimati muutis seda tige_kala (Esm Jan 11, 2016 1:12 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Curiosa Külaline
|
Postitatud: Püh Apr 06, 2008 3:47 pm Teema: |
|
|
| viplala kirjutas: | koll ja emotsionaalsus ei ole üks ja sama, ego ja väärisiksus ei ole üks ja sama/
/kui asjadel vahet ei tee, siis nad sõidavad sust üle |
noo, ja kui ütlen nüüd, et nad on must kõik juba üle sõitnud, et parasjagu raputan endalt maha roomikute tolmu ja avastan, et polnudki roomikuid, et ma ise kukkusin maha, tolmupilves ei näinud midagi ja arvasin, et koll sõitis üle, aga alles nüüd näen, et olen vaid mina - üks ja seesama mina, kes karjus sellepärast, et valus oli ja sai teada, et karjumine ei aitagi valu vastu, hoopis vastupidi
et väärisiksus oli hoopis see, kes kolli nägi ja et sellepärast just nii kaua kollitaski
ja vähe sellest - isegi niukse avastuse tegin, et ma ei käigi juppideks, et valed ja pahad saaks välja peksta vaid hoopis energiakogum olen, mis üllatus-üllatus, on transformeeritav
aeg vist prügikasti kolida jälle  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
viplala Arengumaag

|
Postitatud: Püh Apr 06, 2008 4:04 pm Teema: |
|
|
juppideks jagamine on teooria
et oleks võimalik sõnadese panna ja suhelda
tõlkes läheb alati midagi kaduma |
|
| Tagasi üles |
|
 |
viplala Arengumaag

|
Postitatud: Püh Apr 06, 2008 4:07 pm Teema: |
|
|
arvad tõesti, et emotsioneerimine, mida pidevalt arstida, lappida, parandada vaja,
on imetlusväärne kingitus mehele? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Curiosa Külaline
|
Postitatud: Püh Apr 06, 2008 4:14 pm Teema: |
|
|
| viplala kirjutas: | juppideks jagamine on teooria
et oleks võimalik sõnadese panna ja suhelda
tõlkes läheb alati midagi kaduma |
mitu kameeleonit on, kui ta puu otsas on roheline, ronib lillele ja siis on punane
kahest kameeleonist rääkimine võib väga eksitavaks osutuda
| viplala kirjutas: | arvad tõesti, et emotsioneerimine, mida pidevalt arstida, lappida, parandada vaja,
on imetlusväärne kingitus mehele? |
ma arvan, jah, et see võib väga erutav olla ja edu korral anda suurepäraseid tulemusi (kingitusi)
üks võimalus paljudest, ei muud
nagu ka on valik, kas emotsioneerimist üldse näha millegi lappimist vajavana või kuidagi teisiti
st kui suhtuda millesse iganes kui ebameeldivasse kohustusse, siis pole erilist kingiõnne vist |
|
| Tagasi üles |
|
 |
tige_kala Külaline
|
Postitatud: Püh Apr 06, 2008 4:32 pm Teema: |
|
|
| Tsiteerin:: | et energia on transformeeruv
mitu kameeleonit on, kui ta puu otsas on roheline, ronib lillele ja siis on punane
kahest kameeleonist rääkimine võib väga eksitavaks osutuda |
CC väljenduses...
ei ole määratud parameetreid(Kotka korraldused- see mis fikseerib)
on tahte ja taotluse suuremad ja väiksemad orjad
..sõjamehe korraldusest saab Kotka korraldus |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tokroda Alfaisane

|
Postitatud: Püh Apr 06, 2008 4:43 pm Teema: |
|
|
Jälle krööt sigatseb. Nüüd sigatsen mina temaga. _________________ Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Curiosa Külaline
|
Postitatud: Püh Apr 06, 2008 4:52 pm Teema: |
|
|
et sõjamehed, kes müüre purustavad, loovad, aga ka vajavad kotka korraldust?
ja sõjamehed, kes müüre ületavad, loovad siis pisut teistsugust kotka korraldust ... et nagu mehed nii ka kotkas? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tokroda Alfaisane

|
Postitatud: Püh Apr 06, 2008 4:55 pm Teema: |
|
|
Ma ei saa sust aru.
Inimene kirjutab ja siis kustutab teised maha.
Kui on kobisemist, siis kustutan teve teema maha. _________________ Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Curiosa Külaline
|
Postitatud: Püh Apr 06, 2008 4:58 pm Teema: |
|
|
| aih, är jama igaksjuhuks, ma ükskord niimoodi kogemata kustutasin omal kogu interneti maha |
|
| Tagasi üles |
|
 |
haldjanool Arengumaag

Liitunud: 17 Märts 2005 Postitusi: 5797 Asukoht: goriolisi tuules
|
Postitatud: Püh Apr 06, 2008 5:53 pm Teema: |
|
|
| tige_kala kirjutas: |
CC väljenduses...
järelikult ei ole määratud/ette nähtud ka soolisi erinevusi meeste ja naiste vahel.
kala, mine pane isaseid lesti - parameeter pole määratud! _________________ just before the darkness... |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Curiosa Külaline
|
Postitatud: Püh Apr 06, 2008 6:26 pm Teema: |
|
|
mul-mul-mul-mul väiksed peetrid
kus on teie parameetrid
mis te nalja heidate
ja parameetreid peidate |
|
| Tagasi üles |
|
 |
tige_kala Külaline
|
Postitatud: Esm Apr 07, 2008 6:54 am Teema: |
|
|
| haldjanool kirjutas: | | tige_kala kirjutas: |
CC väljenduses...
järelikult |
ei tea kaasa rääkida  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
tige_kala Külaline
|
Postitatud: Esm Apr 07, 2008 6:58 am Teema: |
|
|
| Curiosa kirjutas: | | et nagu mehed nii ka kotkas? |
vastupidi:) "Kotkas" kui kameeleon selles mõttes.. kõik võimalikud näod mis võimalik võtta. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
lycantrophe Indigo päike.

|
Postitatud: Esm Apr 07, 2008 7:10 am Teema: |
|
|
mehe/naise "parameetri" suhtes näiteks:
tolteekide mõistes tajupunkti suunatus "sisse" või siis "välja". energiakeha või unenäokeha suunas
iga tajupunkti asendiga kaasneb kindel "energiamuster" ja "teadvuse muster"
et keegi määratud olema mingis parameetris, lihtsalt ususüsteemi fundamentalistlik häma
tokrodaga võrreldes
| Tsiteerin:: | Ja kui inimene sünnib ehk kehastub, siis kõik 8 sisemaailma sfääri saadavad kaks poolust välja. Kuna need kaks erinevat poolt ei saa eksisteerida ühes ruumis, siis need pooled jagunevadki nii, et siinpoolsusesse tuleb sisemaailma üks pool ja teine pool läheb antireaalsusesse.
Vahemärkusena: Sündides võib tekkida väikseid hälbeid. Mingi paar läheb vahetusse. Näiteks sünnib mees. Aga kogemata üks pooluste paar läheb vahetusse. Mehele tuleb üks naiselik osa siia. Sellised inimesed on biseksuaalsed. Rohkemate paaride vahetusse minek võib tekitada juba homoseksuaalsust. Ja kui neid poolusi on juba üle viie, siis inimene tunneb tungivat soovi oma sugu vahetada. Kahjuks sellise asja ravimine on peaaegu võimatu. Tuleb inimeses see osa tappa ja uuesti sünnitada. Hävitada on lihtne, aga nullist uuesti välja tuua, elustada on peaaegu võimatu. Eesti maagid sellist asja ei praktiseeri, sest see ei ole hädavajalik. |
http://www.vaimumaailm.ee/viewtopic.php?p=97624#97624 |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
© 2001, 2005 phpBB Group
|