| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
koidutäht_krõõt Külaline
|
Postitatud: Nelj Sept 25, 2008 12:53 pm Teema: |
|
|
| Roosi kirjutas: | | mina tahan vaid oma küsimustele vastuseid saada.... |
Millised on need küsimused? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Roosi Pruun päike

|
Postitatud: Nelj Sept 25, 2008 1:36 pm Teema: |
|
|
| koidutäht kirjutas: | | Roosi kirjutas: | | mina tahan vaid oma küsimustele vastuseid saada.... |
Millised on need küsimused? |
Lähen küsin neid reaalis... _________________ Palju armastust! |
|
| Tagasi üles |
|
 |
akk Indigo päike.

|
Postitatud: Nelj Sept 25, 2008 1:55 pm Teema: |
|
|
| selgelt infonäljas. ju siis pole krõpsu andnud tükkaega ja nüüd tahab tasuta saada |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Merlon Pruun päike

|
|
| Tagasi üles |
|
 |
Roosi Pruun päike

|
Postitatud: Nelj Sept 25, 2008 5:57 pm Teema: |
|
|
| akk kirjutas: | | selgelt infonäljas. ju siis pole krõpsu andnud tükkaega ja nüüd tahab tasuta saada |
Kle käi õige sinna samusesse kohta...kui sa ei tea millest jutt käib siis ole lihtsalt vait.
Ning selle kohta kehtib ka reegel: Kes teisele nime annab see ise seda kannab.
Ja mis puutub minu seksuaalellu, siis sellest ma küll puudust ei tunne.
Küll oli naljaks onja
Näed sa akk, õigemini hakk polegi nii tark kui targaks sa ennast pead. _________________ Palju armastust! |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tokroda Alfaisane

|
Postitatud: Nelj Sept 25, 2008 7:24 pm Teema: |
|
|
| nipi kirjutas: | | mida stsenaristist arvad? | Ei oska midagi arvata. Kui saadet tehti, siis ma küsisin, mis tsenaarium ette näeb. Nad valetasid mulle ja ütlesid, et meie kirjutame tsenaariumi. Ma siis alustasin oma mängu. Aga siis tuli välja, et ma olin tsenaariumi persse keeranud. _________________ Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
monotoon Punane päike

|
Postitatud: Nelj Sept 25, 2008 7:42 pm Teema: |
|
|
oioii , kuidas sa küll julgesid . . . keerata .  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tokroda Alfaisane

|
Postitatud: Nelj Sept 25, 2008 7:53 pm Teema: |
|
|
Ega ma teadlikult persse keeranud. Ma tahtsin ju kõigeparemat. Ma lõin oma mängu. Aga need kaks mängu hakkasid üsteist lõhkuma.
Ise on süüdi, et mulle valetasid _________________ Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tokroda Alfaisane

|
Postitatud: Reede Sept 26, 2008 1:36 am Teema: |
|
|
Ma tegin täna avastuse.
Käsk oli võitjaks teha venelane. Aga meie tolvanid panid mustlase.
Aga venelased ei armasta mustlasi.
Ja sellest tuleb jama. _________________ Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
nipi Oranz päike

|
Postitatud: Reede Sept 26, 2008 7:20 am Teema: |
|
|
ah, nõidade sõjad, rahvasete ränded, misiganes
aga see tuletõrjuja... oh!
 |
|
| Tagasi üles |
|
 |
biiideeers Valge päike

|
Postitatud: Reede Sept 26, 2008 7:50 am Teema: |
|
|
| Tokroda kirjutas: | Ma tegin täna avastuse.
Ja sellest tuleb jama. |
just nagu anekdoot !  _________________ Appi - ma põlen ! |
|
| Tagasi üles |
|
 |
.Raul. Indigo päike.

Liitunud: 11 Märts 2008 Postitusi: 1347 Asukoht: Helsingi/ Rakvere
|
Postitatud: Reede Sept 26, 2008 8:44 am Teema: |
|
|
| Tokroda kirjutas: | Ma tegin täna avastuse.
Ja sellest tuleb jama. | Miks nad tolvanid on?
Sa ju peaksid kõige paremini teadma, et eestlane on kohutavalt kangekaelne, eriti kui vaja venelast ümmardada. _________________ Ole enda vastu hea
Ole enda jaoks jumal |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Luscinia_krõõt Kollane päike

|
Postitatud: Reede Sept 26, 2008 9:48 am Teema: |
|
|
| FinalFantasy kirjutas: |
PS: Hoidke kindlasti Nastjale pöialt, võib- olla ostate sellega talle isegi võimed (Y) |
| Merlon kirjutas: | http://www.reporter.ee/2008/09/25/selgeltnagija-nastja-ei-ole-oige-kui-inimesed-tulevad-minu-juurde-oma-probleemidega/#comment-127623
 |
paistab et siin üks kanakari ihub mitte midagi aimavale Nastjale hammast
kas mehepoja kadedus siis tõesti on niiiiiiiiiiiiiiii suuuuuuuuuuuuuur
p.s muide Nastaja ütles õieti - igal ühel on olemas KÕIK et ise oma probleeme lahendada |
|
| Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Reede Sept 26, 2008 10:03 am Teema: |
|
|
isiklik arvamus saate kohta on, et mind paneb imestama, kuidas selgeltnägijad ÜLDSE suudavad ülesannetele ja inimestele seal häälestuda,
sest seal on ju ümber mass inimesi, kes sebivad
see oleks nagu arst peaks kuulama patsienti, kui ta kõrval laulab naiskoor: "tulge üles mägedele... " ja kari esimese klassi õpilasi on saanud just tormata välja klassiruumist |
|
| Tagasi üles |
|
 |
sissel Valge päike

|
Postitatud: Reede Sept 26, 2008 10:21 am Teema: |
|
|
mul tuli selline mõte, et äkki Nastjat ei lubatud sinna kirikumehe tapmispaigale. sellepärast, et ta oleks hakanud selliseid asju paljastama, nt et kapo osti ära, et seda asja ei paljastatkski vms. suur poliitiline mäng oleks sealt hakanud välja tulema. eks Toki hakkas ka sellestsamast rääkima, aga Pikaro hakkas teda täiega segama ja lolliks tegema.
Pikaro on vist ka tegelt selline jube jõuline kuju. õudselt oma põhimõtetes ja otsustes kinni, see saadaks silmapilgutamata tuleriidale ka kui see tema teha oleks ja tema meelest nii õige oleks.
see esimene väljalangeja venelane, see oleks nagu olnud inimene tänavalt peaaegu. midagi õrnalt on teemast kuulnud, aga midagi ei näe ega tunne, sada kompenseeris enesekindlusega. Nagu mina praegu IRW võibolla täiesti teadlikult "mängima" tuli sinna.
aaa ja Tokit pold ma varem näinud. ta jättis sellise hästi nunnu naistemehe mulje. meenutas Marek strandbergi tüübi poolest. selliseid on veel, aga ma pealispinnast räägin, sisse ei näe |
|
| Tagasi üles |
|
 |
stereobrain Pruun päike

|
Postitatud: Reede Sept 26, 2008 11:03 am Teema: |
|
|
buldooseri jaoks on maailmas vaid kahte tüüpi inimesi. esimesed neist on "normaalsed inimesed" ehk temaga kõiges 100 protsenti nõustuvad ja kuulekad inimesed. teised on "sügavalt haiged inimesed", kes muuhulgas on ka kaabakad, lurjused ja kurjategijad. peale pihtasaamist üheksakümnekolmandal kadus mehel viimnegi soe tilk verd kerest. _________________ delirium tremens |
|
| Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Reede Sept 26, 2008 11:09 am Teema: |
|
|
üks isiklik tähelepanek veel ....
saan aru, et see on minu kiiks ja seepärast ei soovita kellelgi seda võtta isiklikult
see saade on mäng ja ei midagi enamat.
kuid iga mäng saab "rikutud", kui näiteks need, kellel veab hetkel vähem
(noh, elu ongi üks paras kaardimäng ja suur osa sõltub ka sellest, mis kaardid kätte satuvad),
ei püüa mitte oma kehvade kaartidega parandada oma seisu nii hääks kui võimalik ehk siis mängivad ka kehvade kaartidega innustuse ja hasardiga,
hakkavad oopis süüdistusi pilduma
see oli siis see hetk, kus teur tõi mängu paratasandil nõidade sõja ja venelased
see oli tõrvatilk, mis rikkus ära mängurõõmu nautimise
sellega lihtsalt väljendas ta enda ja teiste pettumust seepärast, et kehvad kaardid juhtusid kätte
nojasiis.. püüdke ikka nautida kui ise sinna mängu ronisite ja ei maksa elu ja kaasaarvatult seda mängu nii hirmus tõsiselt ka võtta  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
uurija1
|
|
| Tagasi üles |
|
 |
Merlon Pruun päike

|
Postitatud: Reede Sept 26, 2008 12:28 pm Teema: |
|
|
| Luscinia kirjutas: |
p.s muide Nastaja ütles õieti - igal ühel on olemas KÕIK et ise oma probleeme lahendada |
Maag on võimeline aitama inimesi, kliendid ise maksavad selle eest. Kes on öelnud, et kui ei saa teise probleemi lahendamisega hakkama, siis ei saa ka suunda näidata, milles probleem üldse seisneb või mida peab teine ise tegema, et probleem laheneks?. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
nipi Oranz päike

|
Postitatud: Reede Sept 26, 2008 12:47 pm Teema: |
|
|
| no selles saatest ja kogu vahust seal ümber võib küll järeldada, et need võimed on siiski vaid osalised, ennekõike on maag või nägija või ravitseja ikkagi ka ise inimene, kõigi oma kiiksudega ja just see suuna näitamine ongi kõige libedam tee, kus kellegi teise võimetele lootma jäädes võid väga haledalt käpuli käia. nt keskendud posija nõul oma kriitilises seisus südame asemel hoopis sapiteedele või leida end etturina kellegi võõra varjupoksis |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|