| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
Elleth Arengumaag

|
Postitatud: Teis Okt 21, 2008 9:25 pm Teema: |
|
|
erinevates eludes treenitakse erinevaid aspekte.
sa ei saa saada ĂĽhe eluga elementaalist isegi mitte inimeseks _________________ I do not play with dice and I don't believe in coincidences. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Went Punane päike

|
Postitatud: Teis Okt 21, 2008 9:32 pm Teema: |
|
|
| Elleth kirjutas: | erinevates eludes treenitakse erinevaid aspekte.
sa ei saa saada ĂĽhe eluga elementaalist isegi mitte inimeseks |
ja sulle tuli see kõik oma eelmistest eludest meelde või said mingi tunnetusliku kogemuse sellise informatsiooni osas? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Elleth Arengumaag

|
Postitatud: Teis Okt 21, 2008 10:59 pm Teema: |
|
|
mis vahet sel on? _________________ I do not play with dice and I don't believe in coincidences. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Went Punane päike

|
Postitatud: Teis Okt 21, 2008 11:07 pm Teema: |
|
|
| Elleth kirjutas: | | mis vahet sel on? |
nunäed, said ise ka aru, et su ajud vähe loputatud on eksole kahtle isegi oma kogemuses, rääkimata sellest, mis sulle räägitakse. ja veel lollima mulje jätad sa lihtsalt kellegi teise väidetavaid "teadmisi" enda teadmistena esitades. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Elleth Arengumaag

|
Postitatud: Teis Okt 21, 2008 11:24 pm Teema: |
|
|
| Went kirjutas: | | Elleth kirjutas: | | mis vahet sel on? |
nunäed, said ise ka aru, et su ajud vähe loputatud on eksole kahtle isegi oma kogemuses, rääkimata sellest, mis sulle räägitakse. ja veel lollima mulje jätad sa lihtsalt kellegi teise väidetavaid "teadmisi" enda teadmistena esitades. |
Oled nĂĽĂĽd rahul, jah?
Aga vaata, sa võiksid vahelduseks Roosi mullist välja ronida! _________________ I do not play with dice and I don't believe in coincidences. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
nattydread Heleroheline päike

|
Postitatud: Teis Okt 21, 2008 11:45 pm Teema: |
|
|
| Ei saa nurgast välja mulli jutuga.KOER NURKA, RAISK!!!! |
|
| Tagasi üles |
|
 |
nipi Oranz päike

|
Postitatud: Teis Okt 21, 2008 11:59 pm Teema: |
|
|
nattydread, sa ka meenutad justkui kedagi... see su ainus konto siin ju pole  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
nikotiin Külaline
|
Postitatud: Kolm Okt 22, 2008 8:34 am Teema: |
|
|
| Went kirjutas: | | ja sulle tuli see kõik oma eelmistest eludest meelde või said mingi tunnetusliku kogemuse sellise informatsiooni osas? |
Ma kahtlustan et kellegi viljastuspulk jättis talle oma programmid sisse |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Roosi Pruun päike

|
Postitatud: Kolm Okt 22, 2008 10:26 am Teema: |
|
|
| Elleth kirjutas: | | Went kirjutas: | | Elleth kirjutas: | | mis vahet sel on? |
Oled nĂĽĂĽd rahul, jah?
Aga vaata, sa võiksid vahelduseks Roosi mullist välja ronida! |
Blaa, blaa. Igakord kui keegi siin teisega sarnaselt mõtleb on ta teie jaoks tema emotsionaal väljas. No laske käia hannese jüngrid muud te ju öelda ei oska. Või siis keegi juhib teist nt. Palju õnne teile seal tallinnas jaa punane deemon ja must ja valge deemon ka, Venelased võimutsevad. Teate ma tahaks öelda, et hannes on mu emaga üks paras paar, sellepärast, et minu ema räägib ka venelaste võimutsemisest ja, et tema alateadvust mõjutatakse...tegelikult tal on endal alateadvuse koha peal jama lahti ja ta alateadvus on ära keeranud, et korrutab koguaeg ühte ja sama plaati. Ja siis ta kardab, et talle tullakse vargile. No kuulge kamoon mida tal sealt varastada on telekat w? Minu arust tuleks nii hannesel kui ka minu emal ema plaat välja vahetada.  _________________ Palju armastust! |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Went Punane päike

|
Postitatud: Kolm Okt 22, 2008 10:39 am Teema: |
|
|
| Elleth kirjutas: | | Aga vaata, sa võiksid vahelduseks Roosi mullist välja ronida! |
ja selle info said sa ka päris ise "VAADATES" või "TAJUSID" mind või lihtlabaselt laulad siin mulle, mida Tokroda sulle telefonis ütles?  |
|
| Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Kolm Okt 22, 2008 12:10 pm Teema: |
|
|
| nipi kirjutas: |
nattydread, sa ka meenutad justkui kedagi... see su ainus konto siin ju pole  |
PAKU!!!!!!!!!!!!
 |
|
| Tagasi üles |
|
 |
nipi Oranz päike

|
Postitatud: Kolm Okt 22, 2008 1:54 pm Teema: |
|
|
krt, ma hakkasin analüüsima praegu ja tajud kadusid täitsa ära, no mittemidagi ei saa kätte võib ka olla, et sortsid segavad...
aga niipalju, kui meenub viimasest nägemusest, on sul tumedad lokid ja levitad siin sürrealistide mõttemalle, kuidas see sobib? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Roosi Pruun päike

|
Postitatud: Kolm Okt 22, 2008 2:45 pm Teema: |
|
|
| Went kirjutas: | | Elleth kirjutas: | | Aga vaata, sa võiksid vahelduseks Roosi mullist välja ronida! |
ja selle info said sa ka päris ise "VAADATES" või "TAJUSID" mind või lihtlabaselt laulad siin mulle, mida Tokroda sulle telefonis ütles?  |
No kuule ta siin ühe inimese kohta ka ütles kes siia lihtsalt kuulutuse pani, et naist otsib, et mullielanik, tegelikult too lihtsalt otsib endale elukaaslast ja ta probleem on pigem selles, et ta lihtsalt on ülekaaluline ja võibolla ei oska alustada juttu naistega.
Siin on juba ammu teada, et inimesi hakatakse sildistama kuigi tegelikult midagi tema kohta ei teada. Siin lahmitakse ja sildistatakse suvaliselt vastavalt tokroda jutu kuulamise ja kĂĽlgehakkamise tasemelt.
Tead mind lausa hakkas huvitama kelleks mind peetakse ja mis minust räägitakse? _________________ Palju armastust! |
|
| Tagasi üles |
|
 |
boss Indigo päike.

|
Postitatud: Kolm Okt 22, 2008 3:52 pm Teema: |
|
|
| Ma võin kohe ära öelda, et sa oled kole ja väga parasiitlik. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Went Punane päike

|
Postitatud: Kolm Okt 22, 2008 3:53 pm Teema: |
|
|
Roosi,
sa parem rõõmusta, et sind nii suureks ja võimsaks mulliks peetakse, et kõik vaenlased sinna sisse mahuvad oled vähemalt oluline inimene - paganad värisevad ja võitlevad sinu ülemvõimu vastu  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Went Punane päike

|
Postitatud: Kolm Okt 22, 2008 3:55 pm Teema: |
|
|
| boss kirjutas: | | Ma võin kohe ära öelda, et sa oled kole ja väga parasiitlik. |
look who`s talking  |
|
| Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Kolm Okt 22, 2008 4:29 pm Teema: |
|
|
| nipi kirjutas: | krt, ma hakkasin analüüsima praegu ja tajud kadusid täitsa ära, no mittemidagi ei saa kätte võib ka olla, et sortsid segavad...
aga niipalju, kui meenub viimasest nägemusest, on sul tumedad lokid ja levitad siin sürrealistide mõttemalle, kuidas see sobib? |
Teeme nii, et sobib. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Elleth Arengumaag

|
Postitatud: Kolm Okt 22, 2008 4:36 pm Teema: |
|
|
Ma lihtsalt ei ole näinud peale paganate mullivabu mehi. _________________ I do not play with dice and I don't believe in coincidences. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Went Punane päike

|
Postitatud: Kolm Okt 22, 2008 4:46 pm Teema: |
|
|
| Elleth kirjutas: | | Ma lihtsalt ei ole näinud peale paganate mullivabu mehi. |
pööra tähelepanu sellele, et millega sa vaatad silmadega vaadatakse, mitte kõrvadega  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
nikotiin Külaline
|
Postitatud: Kolm Okt 22, 2008 4:48 pm Teema: |
|
|
| Elleth kirjutas: | | Ma lihtsalt ei ole näinud peale paganate mullivabu mehi. |
Aga sa tilli oled näinud kuskohast sinu valgustus tuleb?
Viimati muutis seda nikotiin (Kolm Okt 22, 2008 5:22 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
© 2001, 2005 phpBB Group
|