| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
Andromeeda Indigo päike.

|
Postitatud: Teis Nov 11, 2008 8:08 pm Teema: |
|
|
| täiega pessimist. eriti pessimistlik jõu raiskamise suhtes. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
nipi Oranz päike

|
Postitatud: Teis Nov 11, 2008 8:11 pm Teema: |
|
|
psäh, pessimism igatahes lekitab rohkem, kui muretus  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
valkyrie Indigo päike.

|
Postitatud: Teis Nov 11, 2008 8:32 pm Teema: |
|
|
| haldjanool kirjutas: |
see aeg on läbi, kus ma ennast tapsin - väga vastik aeg oli. |
kas jätsid suitsetamise maha? _________________ Muna jaoks on kana kõigest moodus teha teist muna |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Went Punane päike

|
Postitatud: Teis Nov 11, 2008 11:59 pm Teema: |
|
|
| nipi kirjutas: | pessimistid  |
üldse mitte see õppetund, mis siit saadakse on vaat, et üks elu väärtuslikemaid. siin õpetatakse kõrkust ja saama selle eest tasu mina neid küll sellest väärtuslikust õppetunnist "päästa" ei taha  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
nipi Oranz päike

|
Postitatud: Kolm Nov 12, 2008 12:01 am Teema: |
|
|
pedagoogid siis  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Went Punane päike

|
Postitatud: Kolm Nov 12, 2008 12:22 am Teema: |
|
|
| nipi kirjutas: | pedagoogid siis  |
ka seda mitte. õppida on vaja ka (meil siis, kellel meil omaarust midagi õpetada on) mittesekkumist - mittetegemist kuigi näpud sügelevad ja tahaks tõde kuulutada ja maailm äraparandada  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
nipi Oranz päike

|
Postitatud: Kolm Nov 12, 2008 2:52 am Teema: |
|
|
nehehh, aga see äkki on ka selline kahe otsaga asi... nuh, arvamus, et võiks olla kellelegi midagi õpetada väärib ehk tõesti mittetegemist, aga teisalt, endast peab ka hoolima, onju - kui ikka näpud sügelevad, siis selle vägisi allasurumine võib maohaavu põhjustada
et ehk piisab, kui saada üle õpetamise soovist, aga mitte tappa sealjuures nö jagamissuutlikust... nuh, et kui miski ikka tahab välja pääseda ja avalduda (mõni mõte nt), mis tast siis vägistada, las aga laotub laia ilma - kes sellest õpib, kas ja mida, seda ei maksa niiväga enda mureks võtta  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
haldjanool Arengumaag

Liitunud: 17 Märts 2005 Postitusi: 5797 Asukoht: goriolisi tuules
|
Postitatud: Kolm Nov 12, 2008 3:24 am Teema: |
|
|
| nipi kirjutas: | ja kanana sündinu võiks õppida ennast tapma nagu vaikselt, ilma suurema lärmita  |
muideks, need "kanad" on ammu muutunud vähemalt "vaarao kanadeks"... kui mitte rohkem  _________________ just before the darkness... |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Went Punane päike

|
Postitatud: Kolm Nov 12, 2008 1:51 pm Teema: |
|
|
| nipi kirjutas: | nehehh, aga see äkki on ka selline kahe otsaga asi... nuh, arvamus, et võiks olla kellelegi midagi õpetada väärib ehk tõesti mittetegemist, aga teisalt, endast peab ka hoolima, onju - kui ikka näpud sügelevad, siis selle vägisi allasurumine võib maohaavu põhjustada
et ehk piisab, kui saada üle õpetamise soovist, aga mitte tappa sealjuures nö jagamissuutlikust... nuh, et kui miski ikka tahab välja pääseda ja avalduda (mõni mõte nt), mis tast siis vägistada, las aga laotub laia ilma - kes sellest õpib, kas ja mida, seda ei maksa niiväga enda mureks võtta  |
jah. mittetegemisest ei peaks saama tegemist  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Norn Indigo päike.

|
Postitatud: Kolm Nov 12, 2008 5:56 pm Teema: |
|
|
Teada ju et õpetajad ise kõige rohkem õpilased.
Sõjamees armastab tegutseda, siis vigadest õppida. Süsteemipeerud juba ennem anaalüüsivad, siis teevad või lasevad teistel teha. Primkad ei õpi kunagi. Seejuures kõik nad võivad olla küprokimehed või omamoodi väiksed nõiad.
Aga inglid ei pidavat sittuma ega peereta  _________________ Pole olemas kaht ühesugust asja. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Roltsick Infoparasiit
|
Postitatud: Kolm Nov 12, 2008 6:03 pm Teema: Re: Kuidas leida 6iget meest ? |
|
|
| naine kirjutas: | | Kuidas leida õiget meest? | das ist liftne. hakka õigeks naiseks. fooruminime valik pole argument. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
nipi Oranz päike

|
Postitatud: Kolm Nov 12, 2008 7:07 pm Teema: |
|
|
 |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Roltsick Infoparasiit
|
Postitatud: Kolm Nov 12, 2008 8:40 pm Teema: leidnud |
|
|
| natürlich, mul kodus on juba üks kuriemme |
|
| Tagasi üles |
|
 |
stereobrain Pruun päike

|
Postitatud: Kolm Nov 12, 2008 8:44 pm Teema: |
|
|
oi taivas tule appi! kuuskuuskuus ja elutute silmadega viisnurgasoldan! kedamida sa nipi teenid?
 _________________ delirium tremens |
|
| Tagasi üles |
|
 |
humorismihaldjas Punane päike

|
Postitatud: Kolm Nov 12, 2008 8:46 pm Teema: |
|
|
täiesti teenimatult saadud  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
hall kass Indigo päike.

|
Postitatud: Kolm Nov 12, 2008 10:18 pm Teema: |
|
|
| Norn kirjutas: |
Aga inglid ei pidavat sittuma ega peereta  |
Ei tea, mida siis teeb parasjagu Luscinia avataril sitsiv inglike Asend ja see tiibade tõmblemine viitavad küll totaalsele kehalisele kergendusele ehk siis see inglike pani vist õige suure kangi maha... |
|
| Tagasi üles |
|
 |
keku
|
Postitatud: Nelj Nov 13, 2008 11:51 pm Teema: |
|
|
naine, õige mees tuleb siis, kui oled vanad vabaks lasknud ja ei otsi enam. _________________ armastuses peitub elujõud ja elu ilu |
|
| Tagasi üles |
|
 |
humorismihaldjas Punane päike

|
Postitatud: Reede Nov 14, 2008 12:42 am Teema: |
|
|
sest veel ta ehk üllatab
aga kord... ... |
|
| Tagasi üles |
|
 |
naine Kollane päike

|
Postitatud: Laup Nov 15, 2008 8:21 am Teema: |
|
|
ehh Carmen.. tead ma ytlen, loll jutt suhu tagasi...
Viimati muutis seda naine (Laup Nov 15, 2008 8:51 am). Kokku muudetud 2 korda |
|
| Tagasi üles |
|
 |
naine Kollane päike

|
Postitatud: Laup Nov 15, 2008 8:36 am Teema: |
|
|
| Andromeeda kirjutas: |
| naine kirjutas: | | Aga suhetes ! N2iteks tekib m6te, et miks mina pean pingutama, et m6nele mehele natukenegi meelej2rgi olla. Ainult siis, kui ma mehest v2ga huvitatud olen. Samas on ju 6ige, hea mehe nimel peab alati natuke pingutama, aga mitte selleks et t6estada ennast talle vaid et olla ... (mh?) |
Oled sa kunagi üldse järele mõelnud, (mitte pea ega mõistusega tingimata) mida üldse sinu jaoks tähendab - OLLA? Kas üldse saab olla - teise inimese jaoks. Ja veel huvitavam on oma olemise teisele- tõestamine, kuidas see küll peaks käima?
| naine kirjutas: | | Ma veel m6tlen selle yle natuke, m6tlen, kes ma ise olen. |
muidu hea mõte, kuid kivisse raiuda ei kõlba. |
Tead, ju ma ei saagi OLLAAA ! Tead ma olen kuulnud enne ka neist ulludest naistest, kes ei saa olla, ju olen.. oma ullusega ja ongi hea yksi olla. Kergem ka...
Olla t2hendab seda, et saan iga kell astuda sinnapoole kus tahan, ilma et keegi kleidisabas ripuks. Ja pole kohanud veel meest, kes ei ripuks...
Ma ei yritanud sisemiselt justkui kunagi t6estada, aga ma sain aru nyyd hoopis, et k6ik mehed ootavad seda nii kole v2ga. Nii kangesti. Mina loll aga olen arvanud, et see nii peab olema.
Olen kohanud naisi, kes selle t6estamisega aga p2ris segaseks on omadega kohe l2inud, kahju on neist kyll, aga teha ju ka pole midagi, aga tundub, et ise hakkan ka sinna poole tyyrima oma ulluses, hea et sabast enne kinni sain. Nagu ma enne mainisin, n2gija mees n2eb ise, mis v2lja naisest kiirgab. Kuna enamus mehed vist aga n2e, v6i ei aha seda tunnisada, otsivad nad 6estusi igap2ev fyysilises vormis, s6nades, tegudes. Targad mehed aga hoiavad vist yldse naistest eemale V2hemalt ulludest....
Tuleb vist lihtsalt olla ? K2ia oma rada. Arvatavasti on suhetes nii, et kui tekib ellu keegi, tuleb oma rajalt k6rvale natuke astuda, aga mulle ei meeldi see. Kas see t2hendab, et paljudel seda polegi ? Ju ei suuda ma luua kompromisse, arvasin, et olen palju painduvam... |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
© 2001, 2005 phpBB Group
|