Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula uusi saateid www.valgusejavarjupiiril.ee
Vanad saated!

KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsőnumite lugemiseks logi sissePrivaatsőnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

Selgeltnägijate tuleproov 2009
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 25, 26, 27  Järgmine

Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Reklaam
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Jason
Punane päike
Punane päike

PostitusPostitatud: Püh Nov 22, 2009 12:02 pm    Teema: Vasta viitega

akk kirjutas:
Jason, kas sa kelgukoeri vaatasid , eelmist osa. seal Post on sinu sarnane.

ei vaatand. kes on post?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum Saada e-mail Vaata liikme veebilehte MSN Messenger
akk
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Püh Nov 22, 2009 12:09 pm    Teema: Vasta viitega

ma tahtsin sulle seletada miks selgeltnägemine ei ole üldjuhul võimalik.
et sa raha ei raiskaks asjatult ja oma korteri panti ei paneks
näiteks ülesanne selline - tõmmata taro pakist kindel kaart ilma vaatamata, näiteks kasinus- suur arkaani kaart
loogika järgi loetakse ja laotakse kaarte mitu korda mustkunstis et seda trikki sooritada
aga kui teha seda energiate kasutamisega, siis kehtib põhimõte, et sarnased tõmbuvad - see on loodusseadus
see tähendab, et kasinuse kaarti saab tõmmata pakist alles siis kui ollakse seda energiat mõnda aega praktiseerinud
kui inimesele tekib lambist mõte see kaart tõmmata siis see ei õnnestu kuna see oleks loodusseaduste rikkumine ja põhjus-tagajärje eiramine
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum
Jason
Punane päike
Punane päike

PostitusPostitatud: Püh Nov 22, 2009 12:11 pm    Teema: Vasta viitega

Thorondor kirjutas:
Kui mitte lihtsamalt, siis vähemalt sama lihtsalt saab kätte 100 000$, kui tõestad ära, et kuu on olemas.

ja kartulivõtmise võimalikkuse tõestamise eest oli kah thorondoril mingi auhind üleval, kui ma õigesti mäletan.

ainuke erinevus nende ning minu, randi ja skeptik.ee esitatud väljakutsete vahe on see, et nende tingimused on püstitatud selliselt, et igasugune võit on välistatud. kõige paremini iseloomustab selliseid pseudoväljakutseid ühe põhjatust kretiinist usuhullu kent hovindi $10K pakkumine sellele, kes tõestab evolutsiooni olemasolu. selleks tuleb soovijal näidata hovindile kassi, kes sündis pardist või koera, kes sündis lambast või muud taolist. selliseid väljakutseid iseloomustabki see, et auhinna võitmiseks tuleb esitada "tõendeid", mis pole tõestatava asjaga mitte kuidagi seotud: ükski evolutsionist pole mitte kunagi väitnud, et evolutsioon tähendab seda, et pardist sünnib kass.

skeptikute väljakutsed on aga absoluutselt vastupidised: sooviavaldaja ise kirjeldab, millised võimed tal on ja kuidas need väljenduvad. selle põhjal konstrueeritakse katse ja kontrollmehhanism, mille eesmärgiks on välistada pettus ja juhuslikkus.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum Saada e-mail Vaata liikme veebilehte MSN Messenger
Jason
Punane päike
Punane päike

PostitusPostitatud: Püh Nov 22, 2009 12:16 pm    Teema: Vasta viitega

akk kirjutas:
ma tahtsin sulle seletada miks selgeltnägemine ei ole üldjuhul võimalik.
et sa raha ei raiskaks asjatult ja oma korteri panti ei paneks.

ära muretse. kui võimeid pole, ei raiska ma ka raha.

akk kirjutas:
näiteks ülesanne selline - tõmmata taro pakist kindel kaart ilma vaatamata, näiteks kasinus- suur arkaani kaart
loogika järgi loetakse ja laotakse kaarte mitu korda mustkunstis et seda trikki sooritada
aga kui teha seda energiate kasutamisega, siis kehtib põhimõte, et sarnased tõmbuvad - see on loodusseadus
see tähendab, et kasinuse kaarti saab tõmmata pakist alles siis kui ollakse seda energiat mõnda aega praktiseerinud
kui inimesele tekib lambist mõte see kaart tõmmata siis see ei õnnestu kuna see oleks loodusseaduste rikkumine ja põhjus-tagajärje eiramine

see energiate kasutamise kirjeldus kvalifitseerub minu jaoks täiesti paranormaalseks. seda enam, et loodusseaduste kohaselt smanimelised hoopis tõukuvad (pluss ja miinus). järgmiseks tuleb leida keegi, kes mulle seda kaarditõmbamist selgelt üle juhuslikkuse demonstreerib.
Tagasi üles
boss
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Püh Nov 22, 2009 2:17 pm    Teema: Vasta viitega

Jason- ma suudan tumedat ainet mõjutada.
Kas klassifitseerub paranormaalsuse alla?
Tagasi üles
akk
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Püh Nov 22, 2009 4:08 pm    Teema: Vasta viitega

Tsiteerin::
see energiate kasutamise kirjeldus kvalifitseerub minu jaoks täiesti paranormaalseks. seda enam, et loodusseaduste kohaselt smanimelised hoopis tõukuvad (pluss ja miinus). järgmiseks tuleb leida keegi, kes mulle seda kaarditõmbamist selgelt üle juhuslikkuse demonstreerib.

see on selge et pluss ja miinus tõmbuvad kuid siin on tegemist psühhiliste nähtustega mitte elekriliste nähtustega
mina olen seda viimased neli Võta ja Jäta saadet vaadates demonstreerinud neli korda. Neli korda järjest olen arvanud miljoni ära taro kaartide abil. Muidugi see saade ei ole reaalajas st enne toimunud kuid see ei loe.
Tagasi üles
Jason
Punane päike
Punane päike

PostitusPostitatud: Püh Nov 22, 2009 4:11 pm    Teema: Vasta viitega

boss kirjutas:
Jason- ma suudan tumedat ainet mõjutada.
Kas klassifitseerub paranormaalsuse alla?

vaja on palju täpsustada:
mida sa mõtled tumeda aine all? mismoodi sa seda mõjutad? kuidas saaks tõestada, et mõjutamine on toimunud ja just sina selle eest vastutad?
Tagasi üles
Jason
Punane päike
Punane päike

PostitusPostitatud: Püh Nov 22, 2009 4:17 pm    Teema: Vasta viitega

akk kirjutas:
see on selge et pluss ja miinus tõmbuvad kuid siin on tegemist psühhiliste nähtustega mitte elekriliste nähtustega

kas see kui naine ja mees tõmbuvad, on kah elektriline, mitte aga psüühiline nähtus?

akk kirjutas:
mina olen seda viimased neli Võta ja Jäta saadet vaadates demonstreerinud neli korda. Neli korda järjest olen arvanud miljoni ära taro kaartide abil. Muidugi see saade ei ole reaalajas st enne toimunud kuid see ei loe.

loeb nii palju, et kuni pole välistatud kaks detaili, esiteks see, et sa saate osalistelt oled infot saanud ja teiseks see, et sa niisama plära ajad, ma seda ei usu.

aga sellest pole hullu, sest nimetatud väide on äärmiselt kergesti kontrollitav: sinu ees on ... hmm, palju seal saates neid kohvreid ongi...24? no ütleme siis, et 24 ümbrikut erinevate numbritega sedelitega. või ka mingi muu sisaldiseg, mis on unikaalsed ja millest ühe kopkkulepitu asukoha pead sina siis taro kaartidega tuvastama. tuleb veel välja selgitada, mitu katset sul peab pihta minema, et inimlikul tasandil igasugune juhuslikkus välistada ja seejärel - anna aga minna.
Tagasi üles
akk
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Püh Nov 22, 2009 4:29 pm    Teema: Vasta viitega

loeb nii palju, et kuni pole välistatud kaks detaili, esiteks see, et sa saate osalistelt oled infot saanud ja teiseks see, et sa niisama plära ajad, ma seda ei usu.

aga sellest pole hullu, sest nimetatud väide on äärmiselt kergesti kontrollitav: sinu ees on ... hmm, palju seal saates neid kohvreid ongi...24? no ütleme siis, et 24 ümbrikut erinevate numbritega sedelitega. või ka mingi muu sisaldiseg, mis on unikaalsed ja millest ühe kopkkulepitu asukoha pead sina siis taro kaartidega tuvastama. tuleb veel välja selgitada, mitu katset sul peab pihta minema, et inimlikul tasandil igasugune juhuslikkus välistada ja seejärel - anna aga minna.

seal on 26 kohvrit. Ja see on täiesti ajuvaba arvamine, et mul on saates tuttavaid ja tean ette. Ma panen kaarte sellepärast, et endal oleks huvitavam saadet vaadata. Niisama plära ajamine ei paku mingit pinget.
Tagasi üles
akk
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Püh Nov 22, 2009 4:30 pm    Teema: Vasta viitega

topelt
Tagasi üles
akk
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Püh Nov 22, 2009 5:11 pm    Teema: Vasta viitega

Jason
Seda võib ka distantsilt teha. Järgmine kord vaatad Võta ja Jäta saadet ja paned 26 kaarti taro pakist ja ma distantsilt teen bioenergeetilist mõjutamist ja peaksid saama sama tulemuse. Vahemaad ei oma tähtsust.
Tagasi üles
indigokleerik
Sitaseenlane
Sitaseenlane

PostitusPostitatud: Püh Nov 22, 2009 6:16 pm    Teema: Vasta viitega

Armastus ju võitis Smile nagu Sergei ütles Cool
Jason
Punane päike
Punane päike

PostitusPostitatud: Püh Nov 22, 2009 9:21 pm    Teema: Vasta viitega

ajuvaba on hoopis arvata, et ma nüüd kohe usungi, et sul pole eelinfot. küsimus aga polegi selles, kas ma usun või mitte, vaid selles, et VÄLISTADA igasugused muud infoallikad peale "selgeltnägemise" vmt.

selleks saame kokku ja teeme selle asja minugi poolest kasvõi 66 ümbrikuga ära.
Tagasi üles
akk
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Püh Nov 22, 2009 10:41 pm    Teema: Vasta viitega

ajuvaba on hoopis arvata, et ma nüüd kohe usungi, et sul pole eelinfot. küsimus aga polegi selles, kas ma usun või mitte, vaid selles, et VÄLISTADA igasugused muud infoallikad peale "selgeltnägemise" vmt.

selleks saame kokku ja teeme selle asja minugi poolest kasvõi 66 ümbrikuga ära.

Kokku pole vaja saada. Ma mõtlesin distantsilt bioenergeetilist mõjutamist kus vahemaad pole tähtsad. Sõlmime suusõnalise kokkuleppe ja Sa teed selle asja ise ära.
Tagasi üles
akk
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Püh Nov 22, 2009 11:01 pm    Teema: Vasta viitega

Alguses sõlmiksime siin kirjalikult kokkuleppe ja siis vaatad saadet järgmine kord. Segad kaardid hästi ära. Kaardid peavad olema suvalist pidi. Siis laod 26 kaarti ja keerad need kõik pilt ülessepoole. Kui numbreid öeldakse, siis keerad valed kaardid teistpidi , et näha mis kaardid mängust välja lähevad. Enne numbrite ütlemist pead oma kaardi mõttes välja valima kus arvad, et on miljon. Pärast mängu lõppu ütled mulle mis kaart oli tegelikult miljoni kohal. Segamise ajal tuleb vaadata inimest kes saates osaleb. Segamine, ladumine peab olema lõpetatud enne kui esimene number öeldakse.
Tagasi üles
Jason
Punane päike
Punane päike

PostitusPostitatud: Püh Nov 22, 2009 11:35 pm    Teema: Vasta viitega

saatega võib küll niisama pulli pärast mängida, aga kuna pole garanteeritud, et sul puudub eelinfo, siis ei lähe see mitte mingi, isegi mitte pooliku ega osalise katsena arvesse. meie testide eesmärk pole mitte lisaküsimusi tekitada (äkki ta kasutas mingit pettust?) vaid küsimuste hulka hoopis vähendada. esimene asi olekski seetõttu igasuguste kõrvaliste infoallikate välistamine.
Tagasi üles
akk
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Püh Nov 22, 2009 11:42 pm    Teema: Vasta viitega

kas ameerikas elamine on sind mõjutanud. . Ma rääkisin ju selgelt, et ma kasutan bioenergeetilist kaugmõjutamist ja testime sind, mitte mind. Sest kui mind testiksime, siis on sul alati öelda, et mul on abivahendeid ja katse ei loeks.
Tagasi üles
Jason
Punane päike
Punane päike

PostitusPostitatud: Esm Nov 23, 2009 9:28 am    Teema: Vasta viitega

oot, mis mõttes testime mind? ole nüüd hea ja pane omapoolne katse kirjeldus võimalikult täpselt ja arusaadavalt kirja.
Tagasi üles
akk
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Esm Nov 23, 2009 1:26 pm    Teema: Vasta viitega

oot, mis mõttes testime mind? ole nüüd hea ja pane omapoolne katse kirjeldus võimalikult täpselt ja arusaadavalt kirja.

sa oled vist tõesti liiga kaua ameerikas elanud. kas ei oska eesti keelt või ei ole mu eelmist kirja üldse lugenud või oled lihtsalt raske taipamisega ja liiga punktuaalne . see sarnaneb baskini ja järvi teleanektoodile juba kui baskin seletas järvile üliõpilase Kuule kohta, lõpuks läks päris naljakaks. ma pean ka vist enne suhkruvett jooma klaasitäie , enne kui uuesti selemata hakkaks
Tagasi üles
Jason
Punane päike
Punane päike

PostitusPostitatud: Esm Nov 23, 2009 1:43 pm    Teema: Vasta viitega

akk ei paista üldiselt taipavat, et taolised katsed eeldavad tõesti VÄGA täpset ja punktuaalset reeglistikku. kuivõrd mina sinu võimeid ei tunne, siis eeldaks, et just sina neid TÄPSELT kirjeldad ja omapoolse katsemudeli soovitad. kahjuks aga paistab, et sulle meeldib tõsise jutu asemel rohkem niisama ümber augu tiirutada ja keerutada.
Tagasi üles
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Reklaam Kőik ajad on GMT + 3 Tundi
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 25, 26, 27  Järgmine
Lehekülg 19, lehekülgi kokku 27

Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes

© 2001, 2005 phpBB Group