| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
vaba inimene Tumeroheline päike

Liitunud: 17 Nov 2004 Postitusi: 189 Asukoht: Seal kus parajasti juhtun olema
|
Postitatud: Nelj Nov 25, 2004 5:11 pm Teema: Eluülessanne |
|
|
| Tere, mul on selline probleem, et ma nagu mitte ei saa aru mida ma enda praegusest elust peaksin õppima. Üks ja seesama rutiin kordub pidevalt. Varem ma ikka peale pikka arutamist suutsin välja mõelda, mida ma peaks konkreetsest olukorrast õppima ja saingi aru. Aga praegu ma olen üritanud läbi mõelda, erinevaid variante ja proovinud tegutseda arukamalt ja paremalt aga midagi ei muutu, ükskõik kuidas ma ka ennast ei muudaks. Üldiselt läheb mul üldse halvasti, ei ole juskui õnne. Sellesama probleemiga nii pikalt tegutseda muutub väga ebameeldivaks ja ma ei saa kuidagi enda elurutiini muuta. Ma nii tahaks teada mida ma peaks enda hetkeseisundist õppima või kuidas toimida et enda elu paremaks muuta. Kas selleks ei ole mingit vahendit või meetodit? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Arxos Külaline
|
Postitatud: Nelj Nov 25, 2004 5:14 pm Teema: |
|
|
Soovitan sul elu õppida, õppida elama, arendada ennast vaimselt, proovida näha illusioonidest läbi ja saada aru, mis maailmas tegelikult toimub ning mis see maailm tegelikult on.
Kõik kasulik mis sa konkreetses elus õpid, kandub üle ka järgmistesse kehastustesse, kõik mitte vajalik aga visatakse pö. prügikasti... |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Celtic Külaline
|
Postitatud: Nelj Nov 25, 2004 5:32 pm Teema: |
|
|
mittevajalikku prahti pole olemas...
kõik on kellelegi kuskil vajalik.
see mis hetkel on sulle mittevajalik see võib järgmises elus lla vajalik.
edukad inimesed ongi need inimesed kel on antud teadmised juba eelmises kehastuses omandatud. tuleb leida kesktee, mitte neil oskustel pidama jääda ning vanast rasvast elada. muidu võib juhtuda et vana rasv saab kiiremini otsa kui vaja. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Arxos Külaline
|
Postitatud: Nelj Nov 25, 2004 6:02 pm Teema: |
|
|
| celtic kirjutas: | mittevajalikku prahti pole olemas...
kõik on kellelegi kuskil vajalik.
see mis hetkel on sulle mittevajalik see võib järgmises elus lla vajalik.
edukad inimesed ongi need inimesed kel on antud teadmised juba eelmises kehastuses omandatud. tuleb leida kesktee, mitte neil oskustel pidama jääda ning vanast rasvast elada. muidu võib juhtuda et vana rasv saab kiiremini otsa kui vaja. |
No seda pole ma väitnudki, et ennast arendada ei tuleks. Minu jaoks ongi põhiline elueesmärk areng. Kõike suht kasutuid teadmisi sa kaasa ei võta, kuna muidu ei ole enam uutele teadmistele ruumi... Kui mitu elu seda mõttetut jura endaga kaasas kannaksid, siis poleks uue jaoks kohta ja samuti ei leiaks kasulikku nii hästi üles, ei saaks vajalikke teadmiseid nii hästi kätte.
Kui sul tuba on igasugu asjadest pungil ning on isegi asjade hunnikud toas, siis sul ju palju raksem see hetkel õige ja vajalik üles leida. Sama kehtib ka paberivirnade puhul jne. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Celtic Külaline
|
Postitatud: Nelj Nov 25, 2004 6:32 pm Teema: |
|
|
| vaimsust ei saa piiridega määratleda arxos... |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Arxos Külaline
|
Postitatud: Nelj Nov 25, 2004 6:53 pm Teema: |
|
|
| celtic kirjutas: | | vaimsust ei saa piiridega määratleda arxos... |
Tsiteeri ja näita, kus kohas olen ma mingeid karme piire seadnud.
Kui sa veel tähele pole pannud, siis minu väga paljude postitatud lausete taga on ...
Ma kirjutan oma postitusi umbes nii kiiresti, kui mul näpud liiguvad.
Ma ei silu oma postitusi mingi 5 minutit, kirjutan nii kuidas tuleb ja tuleb küll. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Celtic Külaline
|
Postitatud: Nelj Nov 25, 2004 8:09 pm Teema: |
|
|
| Arxos kirjutas: | | Kõike suht kasutuid teadmisi sa kaasa ei võta, kuna muidu ei ole enam uutele teadmistele ruumi... Kui mitu elu seda mõttetut jura endaga kaasas kannaksid, siis poleks uue jaoks kohta |
|
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tüünas Arengumaag

|
|
| Tagasi üles |
|
 |
Poder Lilla päike

|
Postitatud: Nelj Apr 28, 2005 5:08 pm Teema: |
|
|
Tegelikult on ühe ja sama liini järgimine täiesti normaalne. Samas teed sa tegelikult ka iga kord veidi teistmoodi. Tavaliselt paned sa tähele, et midagi peaks teisiti tegema siis, kui võimalus juba möödas. Mina soovitaksin mõelda selle võimaluse peale tagant järele ja eriti just sellele, mis asjaolud tekitasid selle või teise võimaluse. Seega on elurutiini muutmise võimaluse ettenägemine siiski mingil määral võimalik. Proovi, ehk läheb täkke. Võib-olla tuleks kasutada raskemaid võimalusi, kuna sellist teed mööda minek pakub rohkem huvi ja kordaminek rõõmu. Muidugi võib ka lihtsalt oodata, sest võimalusi elu huvitavamaks muutmiseks tuleb kindlasti ning võib juhtuda, et sa satud märkama. Tuleb osata märgata, kuid ei tasu ebaõnnestumise korral meelt heita (võimalusi peaks lõputult olema).
P.S. mina ei segaks siia mehi-naisi, "vaimset arendamist", mente ja muud keerulist. Kui muu ei aita, viska mõni aken segi ja vaata mis juhtub... _________________ Kui teid huvitavad minu usulised tõekspidamised, siis uurige järgi Püha Joosepi koduleheküljelt |
|
| Tagasi üles |
|
 |
haldjanool Arengumaag

Liitunud: 17 Märts 2005 Postitusi: 5797 Asukoht: goriolisi tuules
|
Postitatud: Nelj Apr 28, 2005 6:56 pm Teema: |
|
|
kui asi kordub, siis see on mà rk sellest, et sa ei saanud aru. kui sa aru saad, aga ikka valesti teed, jà rgmine kord variatsiooni, et sundida sind tegevust muutama (nn puust ette ja punaseks). kui aru saad ja à ra lahendad, siis enam sama situatsiooni ei teki _________________ just before the darkness... |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
© 2001, 2005 phpBB Group
|