| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
akk Indigo päike.

|
Postitatud: Püh Dets 25, 2005 8:36 pm Teema: |
|
|
| Nemad toidavad mind ja mina toidan neid. Sina toidad Paganate juhti ja nemad toidavad sind. See sõna "toitmine" mind ei eruta. Ma võin lugeda mida Krisna on kirja pannud, samas ma võin ka Paganatega suhelda nende endi maailmavaate kohaselt. Kes ma rohkem olen, kas pagan või krisnaiit, kurat seda teab. Kokkuvõttes Sa oled see kes Sa oled. You are what you is sõltumata mida sa loed või järgid. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
oggy Hall päike

|
Postitatud: Kolm Dets 28, 2005 4:55 pm Teema: |
|
|
| Tsiteerin:: |
Primka
Külmavareline
Soojavereline
Haldjas
Ingel
Pooljumal
Süsteemikas
Valgusjumal
Dünaamika (esimese astme looja)
Staatika (teise astme looja)
Nullist sünnitaja (Kolmanda astme looja)
Muideks see heararhia läheb veel edasi. |
Kas maapealse elu jooksul on võimalik liikuda ühest astmest teise ? Ja kui on kas siis kohe mitme astme võrra on ka võimalik ühe elu jooksul edasi liikuda või astmeid vahele jätte (väga kiirelt läbida). Kas madalamale astmele uuesti on ka võimalik langeda ? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tokroda Alfaisane

|
Postitatud: Kolm Dets 28, 2005 5:00 pm Teema: |
|
|
Üle ühe astme ei jõua.
Ainult kehastudes saabki astet tõsta. _________________ Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
BluePearl- Külaline
|
Postitatud: Kolm Dets 28, 2005 9:51 pm Teema: |
|
|
| Kuidas seda teada, mis astme peal ise on? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tokroda Alfaisane

|
Postitatud: Nelj Dets 29, 2005 2:38 am Teema: |
|
|
Millist tööd välja vead.
Millest oled sõltuv, millest vaba. _________________ Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
jalutaja Külaline
|
Postitatud: Nelj Dets 29, 2005 3:09 am Teema: |
|
|
Süsteemidetreial - see mu amet
Viimati muutis seda jalutaja (Reede Dets 30, 2005 3:24 am). Kokku muudetud 1 kord |
|
| Tagasi üles |
|
 |
oggy Hall päike

|
Postitatud: Nelj Dets 29, 2005 2:56 pm Teema: |
|
|
Kas inimesed on liigitatud selle liigituse järgi tuuma taseme järgi ?
Kui nii, siis nagu ma aru sain ühe elu jooksul suurt ära teha ei jõua...
Primkale vist midagi suurt selgeks teha on võimatu, kuna tuum on liiga närune. Aga vastupidi, näiteks Inglit on vist võimalik ära rikkuda küll kui teda sünnist saati on valesti kasvatatud. Seega inimene kellel pole vaimset nägemist, vaid ainult teooriad (nagu mina) võib ajada kollistunud ingli sassi näiteks primkaga esialgu ?
Ütleme, kui ma nüüd olen lugenud natuke nendest arengu astmetest ja teada saanud, et areneda saab ainult ühe astme võrra. Kas mul on mõtet tahta teada oma tuuma arengu astet ?
Põhjuseid on 2 (võibolla rohkem, aga praegu ei tulnud meelde). Esiteks kui ma saan teada, et tuuma tase on madal, siis nagu ei ole suurt missiooni tunnet areneda, kuna palju niikuinii ei saa areneda selle elu jooksul ja kes teab mis järgmine elu veel toob. Teine variant: arengu potensiaal on kõrge, siis võib jälle nii juhtuda, et lasen kummi lõdvaks.
Või tohin ma siiski küsida oma taset ? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
wudu Külaline
|
Postitatud: Nelj Dets 29, 2005 3:02 pm Teema: |
|
|
Aga milleks?
Lihtsalt arene. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
oggy Hall päike

|
Postitatud: Nelj Dets 29, 2005 3:10 pm Teema: |
|
|
| wudu kirjutas: | Aga milleks?
Lihtsalt arene. |
Et vastavale arenguastmele parimad harjutused leida
Kuigi tegelikult ma tean, et kogu see pask on lihtsalt uudishimu, mis on põhjustatud, väärikusest, mis omakorda on põhjustatud........error....disk full...insert new disk....loading.... |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tokroda Alfaisane

|
Postitatud: Reede Dets 30, 2005 2:56 pm Teema: |
|
|
Ma arvan, et katse eksitus meetodiga saad õige asja kätte. Inimene, kui on see, kes ta on on ise rahul ja meeldiv teistele ja vahet pole, kas ta on ingel või primka.
Muideks Sinu mõtlemise järgi otsustada oled vähemalt haldjs. Aga sa võid olla ka palju enamat. _________________ Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
oggy Hall päike

|
Postitatud: Reede Jan 13, 2006 12:23 pm Teema: |
|
|
Mu paps on kogu aeg olnud liiga uhke ja enesekindel, seega ta ei usu, et tema ebaõnnestumised võivad tulla temast enesest. Alati süüdistab selles teisi. Teda huvitavad ka juudid. Seega ükspäev sai ta kokku mingi juudi papiga, kes pidi temalt maha võtma ebaõnnestumiste vöö, niipalju kui mina sellest papist kuulsin, siis olevat see mingisugune süvausklikust võimetega juudipapp.
Ja nii mu paps kogudusse jooksiski. Kus alguses talt see papp, enda jutu järgi ebaõnnestumiste vöö maha võttis ja pärast jutluse ajal ka paps koguduse ette kutsuti ja siis talle 2 pappi+kogudus palvet lugesid ja vanamees ise pidi seda järele kordama.
Nüüd ise mainis, et tal pole enam energiat ja sööb muudkui. Arvab, et see ikka kahtlane värk on, kuna papp ei tahtnud temaga templirüütlitest ja Iisraeli ajaloost rääkida, olevat ütelnud, et see saatanast.
Paps pole aga milleski kindel peale iseenda ja niimoodi ta muudkui otsib mujalt oma ebaõnnestumiste põhjuseid.
Oskab keegi arvata mida need võimetega papid inimestele oma palvetega peale panevad ? Mulle tundub küll, et mingiks energiavampiiriks teevad või siis lihtsalt ma kujutan ette, et vanamehe juures sitt olla. Tal ristimine ka peal. Et panidki mingi kolli lisaks äkki ? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
mats
|
Postitatud: Laup Apr 29, 2006 3:25 pm Teema: Re: Saatana välja ajamine |
|
|
| Naine kirjutas: | ehk siis eksortsism.
Kuidas mõjub inimesele see, et temast hakkavad kristlased kambakesi saatanat välja ajama? |
Oleneb täesti konkreetsest inimesest, kellest seda saatanat välja aetakse ja ajajatest. Ajamise metoodikast samuti. Oleks enne nõu andmist vaja nii saatana pesapaik kui ka ajajad üle vaadadata. Minul poleks midagi selle vastu kui minust seda saatanad välja ajavad ilusad noored neiud ja nad seda meeldivalt teevad.  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
© 2001, 2005 phpBB Group
|