Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula uusi saateid www.valgusejavarjupiiril.ee
Vanad saated!

KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

Korealane Kimm
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 20, 21, 22  Järgmine

Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Tokroda mõtted.
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Elvis
Sitaseenlane
Sitaseenlane

PostitusPostitatud: Püh Veeb 19, 2006 9:56 pm    Teema: Vasta viitega

Tokroda kirjutas:
Ja ülejäänud pildi pange ise kokku.

Õige lause, iga üks paneb pildi enda jaoks ise kokku.

Se paneb ka asjale punkti.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
Dmitri Petrjakov
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Püh Veeb 19, 2006 10:52 pm    Teema: Vasta viitega

Naine kirjutas:
Nillid energiat, et seda oma venelasest "sõbrale" tassida.

Laughing Laughing Laughing
Arengumaag

PostitusPostitatud: Püh Veeb 19, 2006 10:53 pm    Teema: Vasta viitega

Naine kirjutas:
Elvis kirjutas:
Sul polegi väge,miks ma peaks tahtma midagi mida sul pole.

Aga jah,siis milline sorts.?

Mida sa elvis sitaseen siis teed siin? Nillid energiat, et seda oma venelasest "sõbrale" tassida.

huvitav kes see venelasest sõber on? peale soolapuhumist nagu "tokkidel" midagi pole
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Elvis
Sitaseenlane
Sitaseenlane

PostitusPostitatud: Püh Veeb 19, 2006 11:02 pm    Teema: Vasta viitega

Dmitri Petrjakov kirjutas:
Naine kirjutas:
Nillid energiat, et seda oma venelasest "sõbrale" tassida.

Tahad mu sõber olla. Rolling Eyes
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
Dmitri Petrjakov
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Püh Veeb 19, 2006 11:03 pm    Teema: Vasta viitega

skyzer kirjutas:

huvitav kes see venelasest sõber on?

Tõepoolest!!! Laughing Laughing
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Püh Veeb 19, 2006 11:03 pm    Teema: Vasta viitega

Elvis kirjutas:

Tahad mu sõber olla. Rolling Eyes

Sitaseenlane
Sitaseenlane

PostitusPostitatud: Esm Veeb 20, 2006 2:39 pm    Teema: Vasta viitega

Tokroda kirjutas:
Gerdenel kirjutas:
Ma näen üht väga haiget meest, kel pole eriti kaua elada jäänud.
Sa näed tegelikult kristlaste plaani. Tuleta seda aega meelde, kui Katus sõidab kirjutas mulle, et kui ma ära ei lõpeta, siis suren maha. Ja Coco ennustas mulle, et mul jäänud ainult paar aastat. Aga mis tegelikult juhtus Question Kes tegelikult ära suri Question
Muideks Kas sa tead, miks sa paganate tuuma ei näe Question Sa oled hetkel kristlaste võrgus, klannis. See klann ei pääse paganate tuumi röövima. Seepärast Sa ei näegi seda.

Sina Tok lähed hoopis vanglaleivale ja hakkad seal kukeks, palju tervisi ja head vastupidamist sulle sellel teel Very Happy
Madu77
Arengumaag

PostitusPostitatud: Esm Veeb 20, 2006 4:19 pm    Teema: Vasta viitega

Tehke mulle palun üks asi selgeks, et miks krt te tulete ründama nii foorumis kui ka paratasandil? Mida ma näiteks Gerdele tegin, et ta mind ründama pidi? Ma tahaks nende inimeste enda põhjendust kuulda, et miks nad ründavad? Olen ma neile kurja teinud?
Nagu ma juba ennist ütlesin, et kõik mis inimene teistele teeb.. tuleb talle endale tagasi (kvantiteet ja kvaliteet ei ole kusjuures konstantsed sellega mis vastu tuleb).. seega mina igatahes mõtlen küll enne põhjalikult, miks ma midagi teen..
Kuidagi tüütu on .. võiksin selle asemel hoopis muudele asjadele keskenduda kui rünnakuid tõrjuda..
akk
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Esm Veeb 20, 2006 4:32 pm    Teema: Vasta viitega

maagiline ring, maagiratas tuleb teha. mingid jõud ajavad inimesi tülli
raske on oma agresiivsust kontrollida. tahaks kõigile mölakatele tappa anda ja kõik naised tahaks läbi keppida.
Tagasi üles
haldjanool
Arengumaag

PostitusPostitatud: Esm Veeb 20, 2006 4:37 pm    Teema: Vasta viitega

Andromeeda kirjutas:

Sinu väidetes oli kohe selline jõud ja veendumus, nagu sa teaksid midagi hästi isiklikult.
Minus tekitaski huvi, mis alustel sa teist nii hoolega kaitsma asusid. Question

Ps. See peab küll kuradi vägev taotlus olema, mille nimel selline asi üles keeratakse Idea

kuna ma tunnen teda paremini kui keegi teine, siis ma tean ka millisena ja kuidas nähakse teda (olen pidanud oluliseks see endale selgeks teha) ja milline ta on tegelikult. ja pole vist adekvaatne, kui kellestki levib väärarusaam, mis on tekkinud osaliselt ka pahatahtliku kujustamise tulemusena.
chirmaa
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Esm Veeb 20, 2006 4:42 pm    Teema: Vasta viitega

akk kirjutas:
maagiline ring, maagiratas tuleb teha. mingid jõud ajavad inimesi tülli
raske on oma agresiivsust kontrollida. tahaks kõigile mölakatele tappa anda ja kõik naised tahaks läbi keppida.

Mu ümber ka paar mölakat, kas annan aadressi?
Tokroda
Alfaisane

PostitusPostitatud: Teis Veeb 21, 2006 12:26 am    Teema: Vasta viitega

indigokleerik kirjutas:
Sina Tok lähed hoopis vanglaleivale ja hakkad seal kukeks, palju tervisi ja head vastupidamist sulle sellel teel Very Happy
Mis Sa minu pärast muretsed, muretse enda tuleviku pärast. Mina näen pilti, kus Elvis laseb su maha.
Gerdenel
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Teis Veeb 21, 2006 12:49 am    Teema: Vasta viitega

Tsiteerin::
Mida ma näiteks Gerdele tegin, et ta mind ründama pidi?
Ma pole sind rünnanud ja milleks üldse peaks ma seda tegema? Shocked

Paranoia Exclamation
Madu77
Arengumaag

PostitusPostitatud: Teis Veeb 21, 2006 10:46 am    Teema: Vasta viitega

Gerdenel kirjutas:
Tsiteerin::
Mida ma näiteks Gerdele tegin, et ta mind ründama pidi?
Ma pole sind rünnanud ja milleks üldse peaks ma seda tegema? Shocked

Paranoia Exclamation

Ma võin küll veel roheline olla, kuid nägijana ma ikka oskan asju õieti nimetada, sest seda see oli.. ja pealegi sa ju tead ise väga hästi, et ründasid ja mõistsid mu surma.. Minu küsimus on, et miks sa seda tegid?
Andromeeda
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Teis Veeb 21, 2006 11:50 am    Teema: Vasta viitega

Seoses ründamisega, on minul ainult üks küsimus. Nagu ma aru saan, kõik mis on või mis lõppeb, mis saab olema, seda määrab JÕUD.
Ilmselt ma pärist täpselt ei saa aru, mis aspektid on JÕUL, kuid kõlama on jäänud selline seisukoht, et jõud "toetab" teatud seisuse saavutanud isetuid inimesi, keda jõud on usaldanud siis sündmusi vahendama ja kujundama. Kas ma saan aru õieti, et jõu eesmärk on toetada arenemist (ka õnne, loovust, armastust universiumis ja elavas).

Küsimus ise on selline. Andke teie, ja ka JÕUD ise mulle andeks, kuid ma ei suuda näha mitte ÜHESKI, siin postitanud inimeses sellist, kes oleks nii isetu, inimesi armastav ja puhas, et ma ideaalides suudaksin teda lõpuni kujutleda JÕU soosikuna. Ma näen meeletut ja verist, halastamatut võitlust. Ma näen lõputut jagelemist, kättemaksu, võrdlemist, mõõtmist ja parem olla tahtmist. On huvitavaid teooriaid, praktilisemaid ja vähempraktilisemaid, nägemist, manamist, komplekse ja sõltuvusi. Isegi armastuse varje trehvab siinseal sekka...

Kui keegi teist on nii puhas, et olla JÕU vääriline, siis miks ta seda nii hoolega varjab?

KAS olen nii tundetu, arenematu ja pime, et ma seda ÕIGET näha teis ei suuda? Inimesed, inimesed vaid, kõigi oma heade külgede ja vigadega, tükkis.

Kui see minust sõltuks, ma ei usaldaks JÕUDU ühelegi teist, ega ühelegi teisele elavale inimesele, ja kaugel sellest, et seda ise taotleks.
Rääkida jõust, see oleks sellises aspektis üüratu vastutus. Kas keegi julgeb teist ütelda, et temas on kõik vajalikud omadused... et tema võib mõista miljoneid elama ja surema?
Tagasi üles
Andromeeda
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Teis Veeb 21, 2006 11:59 am    Teema: Vasta viitega

Jõud võib ju olla minus endas, jõud võib sel juhul olla igas inimeses...
Ainult, kui jõud sellisel viisil mitmeid erinevaid inimesi toetab, sünnib sellest tahete konflikt, ja minu meelest on just see domineeriv siin foorumis.
Kuna konflikt on nii terav, ei suuda ma ette kujutada, et keegi neist jõu kandajatest, oleks piisavalt puhas... See ju tekitab kaost ja hävingut hetkel... mitte arengut.

Räägi mulle palun lähemalt jõust ja räägi ka "sinilinnust".
Tagasi üles
Madu77
Arengumaag

PostitusPostitatud: Teis Veeb 21, 2006 12:07 pm    Teema: Vasta viitega

Andromeeda kirjutas:
Seoses ründamisega, on minul ainult üks küsimus. Nagu ma aru saan, kõik mis on või mis lõppeb, mis saab olema, seda määrab JÕUD.
Ilmselt ma pärist täpselt ei saa aru, mis aspektid on JÕUL, kuid kõlama on jäänud selline seisukoht, et jõud "toetab" teatud seisuse saavutanud isetuid inimesi, keda jõud on usaldanud siis sündmusi vahendama ja kujundama. Kas ma saan aru õieti, et jõu eesmärk on toetada arenemist (ka õnne, loovust, armastust universiumis ja elavas).

Küsimus ise on selline. Andke teie, ja ka JÕUD ise mulle andeks, kuid ma ei suuda näha mitte ÜHESKI, siin postitanud inimeses sellist, kes oleks nii isetu, inimesi armastav ja puhas, et ma ideaalides suudaksin teda lõpuni kujutleda JÕU soosikuna. Ma näen meeletut ja verist, halastamatut võitlust. Ma näen lõputut jagelemist, kättemaksu, võrdlemist, mõõtmist ja parem olla tahtmist. On huvitavaid teooriaid, praktilisemaid ja vähempraktilisemaid, nägemist, manamist, komplekse ja sõltuvusi. Isegi armastuse varje trehvab siinseal sekka...

Kui keegi teist on nii puhas, et olla JÕU vääriline, siis miks ta seda nii hoolega varjab?

KAS olen nii tundetu, arenematu ja pime, et ma seda ÕIGET näha teis ei suuda? Inimesed, inimesed vaid, kõigi oma heade külgede ja vigadega, tükkis.

Kui see minust sõltuks, ma ei usaldaks JÕUDU ühelegi teist, ega ühelegi teisele elavale inimesele, ja kaugel sellest, et seda ise taotleks.
Rääkida jõust, see oleks sellises aspektis üüratu vastutus. Kas keegi julgeb teist ütelda, et temas on kõik vajalikud omadused... et tema võib mõista miljoneid elama ja surema?

Ma usun, et kellegil pole õigust määrata kedagi surema..
On kolme liiki jõudusid:
- egregori jõud, mis on võrgustikus olevate inimeste energia kasutamine
- looduslikud jõud - maajõud
- isiklik jõud
Need inimesed, kes kasutavad jõudu sitta keeramiseks kasutavad egregori jõudu, sest maajõud ei toeta sellist maagi..
Need inimesed, keda toetavad maa jõud.. kasutavad jõudu õilsatel eesmärkidel - ravitsemine, teooriate loomine, rahva valgustamine, jms.
Paganaid toetavad maajõud. Maajõu kasutamisel kehtivad reeglid, kes kasutab kurjasti maajõudu jääb sellest ilma..

Viimati muutis seda Madu77 (Teis Veeb 21, 2006 12:10 pm). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
Andromeeda
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Teis Veeb 21, 2006 12:29 pm    Teema: Vasta viitega

teemat, mis on seal lingi taga, pean üheks väga asjalikuks osaks siin, lugesin praegu veelkord üle. Ja ilmselt ei saa kõike seal üteldust enne mõista, kui endal "valgus" paistab...
Kuid see üleminek välise mõistmiselt sisemise mõistmisele ei ole nii kiire ja kerge tekkima.
Igasuguseid hirme ja kahtlusi on ju, mis tuleb läbi näha ja ületada enne...
Tagasi üles
Andromeeda
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Teis Veeb 21, 2006 12:38 pm    Teema: Vasta viitega

Madu77 kirjutas:

Ma usun, et kellegil pole õigust määrata kedagi surema..
On kolme liiki jõudusid:
- egregori jõud, mis on võrgustikus olevate inimeste energia kasutamine
- looduslikud jõud - maajõud
- isiklik jõud
Need inimesed, kes kasutavad jõudu sitta keeramiseks kasutavad egregori jõudu, sest maajõud ei toeta sellist maagi..
Need inimesed, keda toetavad maa jõud.. kasutavad jõudu õilsatel eesmärkidel - ravitsemine, teooriate loomine, rahva valgustamine, jms.
Paganaid toetavad maajõud. Maajõu kasutamisel kehtivad reeglid, kes kasutab kurjasti maajõudu jääb sellest ilma..

Mul on selline tunne, et sinu käsitlus JÕU allikana, on mõnevõrra piiratud.
Rääkides jõust ei pidanud mina silmas esimese taseme palnetaarset mulli, seega maa jõudu ainuüksi, vaid JÕUDU. (ma ei pidanud seda silmas halvustavalt maa jõu suhtes)
Seda, mis tegutseb ja loob kõigil Tokrodale tuntud tasemetel ja ka nendel tasemetel mida Tok ja keegi teine ei tunne. Seega, te saate kirjeldada JÕUDU teile tuntud vormis, sedagi ilmselt osaliselt.
Tagasi üles
Andromeeda
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Teis Veeb 21, 2006 12:42 pm    Teema: Vasta viitega

visitor kirjutas:

jah, enne ei saa mõista, kui mõistad enda kogemustes seda va tahete asja Smile.
üks soovitus üleminekuks sisemise mõistmisele : ära anna nii palju järele halale.
sinus on hirmukuju ja selle tõttu annad järele halale.
mõista oma hirmukuju ja alistu saatusele. ja sa näed, et see "hirmukuju" kaob.

edu!

Ma ei tea, kas mõistsin, kuid tänud igaljuhul.
Ehk on hiljem abiks, kui mõistmine tuleb Smile
Tagasi üles
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Tokroda mõtted. Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 20, 21, 22  Järgmine
Lehekülg 15, lehekülgi kokku 22

Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes

© 2001, 2005 phpBB Group