| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
Gerdenel Indigo päike.

|
Postitatud: Reede Juul 21, 2006 11:17 pm Teema: |
|
|
Miks peaksite USKUMA?
muig. Mõni programm läks lühisesse, et uskumine tekib?
Ma kirjutan üldisemalt, mitte konkreetselt sulle vastates. Sinu väidetest pole raske aru saada.
Mis selles Gerdenelis nii erilist on? Nimi nagu iga teinegi. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Naine Külaline
|
Postitatud: Reede Juul 21, 2006 11:23 pm Teema: |
|
|
Igas sinu tähes mis sa kirjutad, üritad ennast veel ja veelkord tõestada. Vaata ennast lõpuks kõrvalt. Mida sa üritad tõestada ?
Arvad, et see, et sa üksi oma urkas istud teeb sind teistest paremaks ? Miski eriline vajadus on sul ennast upitada pidevalt teiste arvelt, saa üle sellest.
Sa ei suuda lihtsalt mõista, et on erinevad inimese ja erinevad teed. arvad, et sina oled nüüd kõige õigema tee leidnud, universaalse, mis peab sobima kõigile. Ei, see sobib ainult sulle. Palun. Aga ära arva, et see teistele sobib.
Sinu mõttemudelid on sinule endale vajalikud. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Naine Külaline
|
Postitatud: Reede Juul 21, 2006 11:24 pm Teema: |
|
|
| Gerdenel kirjutas: | | Inimene ongi terviklik kui ta on Mees või Naine. |
Miks tahad sina mõlemad olla ? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
akk Indigo päike.

|
Postitatud: Reede Juul 21, 2006 11:32 pm Teema: |
|
|
| miks mina tahan mõlemad olla? ma mõtlen. sellepärast, et maailma paremini tajuda ja olla ettevaatlikum. mõnel juhul võib see olla ellujäämiseks vajalik |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Gerdenel Indigo päike.

|
Postitatud: Reede Juul 21, 2006 11:38 pm Teema: |
|
|
Ma ei pea end teistest paremaks.
Tõestamist näed seal, kus seda pole, seega on probleem sinus endas. Hoopis mina peaks küsima, et mis "tõestamise probleem" ja "kujustamise probleem"see paganatel on, et pidevalt seda teistes näevad, aga ise teevad.
Vaatan end kõrvalt, alt ja ülevalt. Täiesti piisav.
Olen naine ja ei ole kunagi soovinud olla mõlemat. See, et mõned seda pidevalt kujustavad on juba nende endi asi, mitte minu probleem.
Vastupidi, ma mõistan väga hästi, et on erinevad teed. Minu tee sobibki vaid mulle ja mitte kellelegi teisele. Ka seda olen ma väitnud. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Kati Külaline
|
Postitatud: Laup Juul 22, 2006 8:45 am Teema: |
|
|
mõtlesin nats seda teemat siin.
nüüd on kujunenud olukord kus kõik on välja näidanud,et millise nurga alt nad Tokroda teooriat võtavad. mõni kasutab seda programmina,teine kogemisena. lõppeks pole vahet. aga diskussiooni ajal on oluline aru saada,et kas teine pool mõtestab kogetut lahti või alles jookseb kogemust läbi. lõpptulemused peavadki pisut üksteisest erinema. muidu oleks kõik inimesed "ühte nägu". |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Naine Külaline
|
Postitatud: Laup Juul 22, 2006 3:18 pm Teema: |
|
|
| Mehe mõttemudel ongi ka mehe kogemused, mitte keegi teine ei saa aga naiselt tema kogemusi ära võtta. Naine ei peaks aga alati sõbrannade nõu kuulda võtma, vaid mehe. Valis mehe, kuulaku teda. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Kati Külaline
|
Postitatud: Laup Juul 22, 2006 4:07 pm Teema: |
|
|
meeste valguse esmased levitajad on nende naised. ja naised on need,kes selle valguse läbi testivad.näiteks üksteist tümitades. naine valib ,et millise relvaga (mehe valgusega) sõtta läheb. on võimalik,et kõik naised kaklevad ühe mehe valgusega (kui see on taotluslik). nii nagu naine soovib tõestada oma suutlikust paljunemise alal, nii soovib ta tõestada väljavalitud mehele ,et just tema on see ,kes kõige paremini tema valgust kannab. samas on see sõltumine ja programmide maailm. räägime ,et ei pea kellelegi midagi tõestama ja ometi teeme seda ikka ja jälle.
selles valguses paistab mulle,et mees saab oma kogemused läbi naiste.
kui nüüd võtta see levinud näide,et naine on arvuti ehk raud ja mees sisu ehk tarkvara siis järeldub ,et mees on programm. programm,mis on sõltuvuses sellest,et keegi teda pidevalt updateks. tarkvara,mis täidab naise ja kasutab enda teostamisel naist. Kui programm on algusest peale tehtud viisil,et jookseb võimalikult iga raua peal, on ühilduv teiste programmidega, pidevas arengu ja seetõttu ei jää vanaks siis võib juhtuda ,et mingil hetkel peab ta välja kolima rauast mis oma võimalustega enam programmi täisvõimsusel töötamist ei luba.
samas on tal alati vaja masinat,mille sees toimida.
arvutiraud ise on endas jooksvate programmide ori. et mingit programmi edukalt kasutada on vaja vahest isegi mõni uuem jupp peale panna. alati pole see võimalik. aga põhimõtteliselt on suund ikka selline ,et masinat on vaja selleks ,et kasutada programme. ja programme liigutatakse ühest masinast teise. programmi edasi kandmiseks on vaja naist.
üks masin võib endasse võtta mitu programmi. operatsioonisüsteemi sobiks võrrelda siis Jumalaga,kellesse masin/naine usub. kuna masinad on kasutamiseks,siis on ka programm-mehed ja masin-naised, kellegi jaoks olemas. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tokroda Alfaisane

|
Postitatud: Püh Juul 23, 2006 3:26 am Teema: |
|
|
Muideks naiste keeriseid (arvuti tüüpe) on 5
Meeste programme 12 erinevat tüüpi.
Ja kui vaadelda kristlust, siis satanistid kasutavad 5 süsteemi. Ehk riistvara.
Kristlased (12 apostlit) teevad programme.
millegipärast nad praakisid ühe programmi välja (Juuda) _________________ Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Kati Külaline
|
Postitatud: Püh Juul 23, 2006 12:08 pm Teema: |
|
|
mul tuli siuke mõte,et ühiskond on nagu suur internet.
ühiskondliku moraali alluvad on need ,kes lasevad ennast progeda. inimene siiski vist ei tohiks programmide maailmasse kinni jääda. elik siis on valik: kas oled ise või lased ennast progeda. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
boss Indigo päike.

|
Postitatud: Püh Juul 23, 2006 12:41 pm Teema: |
|
|
| Kati kirjutas: | mul tuli siuke mõte,et ühiskond on nagu suur internet.
ühiskondliku moraali alluvad on need ,kes lasevad ennast progeda. inimene siiski vist ei tohiks programmide maailmasse kinni jääda. elik siis on valik: kas oled ise või lased ennast progeda. |
Ma olen ka selle üle mõelnud.Olen jõudnud järelduseni, et inimestel puudub jõud. Nad sünnivad siia tugevana, kuid nii kui hakkad vanemaks saama, hakatakse seda jõudu purustama. Kuna liialt paljud inimesed on ära progetud, siis neid kes on vabad on vähe. Seega, on inimesed juba sünnist saati ära rikutud, sest vanemad on ära rikutud. Laps elab ju siiski ema mullis ja ema lollike annab programme edasi.
Ma teen ühe uue teema enda alla, seal üritan ma valjult mõtiskleda selle üle, millest see tingitud on  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
torukybarik Arengumaag
Liitunud: 24 Nov 2004 Postitusi: 446 Asukoht: tagasiteel tagurpidiantslast
|
Postitatud: Esm Juul 24, 2006 11:03 am Teema: |
|
|
| Kati kirjutas: | mul tuli siuke mõte,et ühiskond on nagu suur internet.
Ilma programmideta tegutseda ei saa, ükskõik kust nad siis pärit on.
Sel juhul siis taandub küsimus sellele, kelle käes klaver on. Naisel võib ju kõvaketta peal olla way rohkem programme kui neid korraga käima mahub, igaks elujuhtumiks. Kui klaver on naise enda käes, siis ta ise valib, mida jooksutab, kui aga nuppe näpib spetsialist kaadri taga, siis on naine vaid vahendiks. Jälle analoogia arvutiga- nii naisesse kui arvutisse on võimalik backdoore paigaldada, et mingit programmi kaugelt, ilma klaverit puutumata, käima tõmmata. _________________ Tapan majas ja aias |
|
| Tagasi üles |
|
 |
boss Indigo päike.

|
Postitatud: Esm Juul 24, 2006 11:40 am Teema: |
|
|
Suurim vahe ongu just, et kust kohast need pärit on. See on midagi sellist, et võõra omaga(Ise arvad ju otseloomulikult, et sina seda juhid) sattud peesse. Kui aga kasutad enda programme siis oled sina enda juht.
Tegelikult ma pole ültse kindel, et neid programme vaja on.Ma pean natuke mõtlema selle üle.
Kuid tegelikult praegusel hetkel panin ma tähele ühte asja. Nii nagu kristlased on nt paganatele pannud negatiivse tähenduse, oleme meie justkui pannud sõnale programm negatiivse tähenduse. Kas tõesti siis sellel programmil midagi head ei ole? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tokroda Alfaisane

|
Postitatud: Esm Juul 24, 2006 7:16 pm Teema: |
|
|
Programm ei ole paha. ta lihtsalt on.
Paganlikul programmil on lihtsalt teine eesmärk.
Üks paneb inimest orjalikult käituma, teine jumalana.
NB: mul on parim tarkvara  _________________ Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
boss Indigo päike.

|
Postitatud: Esm Juul 24, 2006 8:38 pm Teema: |
|
|
| Nja, ma mõistan, kuid siiski räägivad enamus inimesi siin programmist kui halvast! |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Naine Külaline
|
Postitatud: Esm Juul 24, 2006 10:54 pm Teema: |
|
|
Need, kellel ei ole programme.
Programm on ju mõttemudel, kuidas inimene mõtleb. Kõik mõtlevad natuke erinevalt, oma nurga alt, aga kas nende mõtted ka ühte kohta välja jõuavad ? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tokroda Alfaisane

|
Postitatud: Esm Juul 24, 2006 11:29 pm Teema: |
|
|
| boss kirjutas: | | Nja, ma mõistan, kuid siiski räägivad enamus inimesi siin programmist kui halvast! | Võõrad, orjastavad programmid on halvad. _________________ Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
boss Indigo päike.

|
Postitatud: Teis Juul 25, 2006 9:51 am Teema: |
|
|
Tead, ma olen nüüd segaduses.
On olemas siis sinu sõnade järgi, head ja halvad programmid. Minu arust on veel olemas ka enda programmid, ehk siis mida ise lood ja ise kasutad.
Kuid kuidas mõista seda lauset, et programmide maailma ei tohi kinni jääda, sellest võiks järeldada, et inimestel on võimalik ka elada ilma programmideta. Kuid kui programm on mingi mõttemudel, siis ei ole see ju võimalik. Ehk siis kuidas mõista seda lauset, et ei tohiks jääda progede maailma kinni? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
akk Indigo päike.

|
Postitatud: Teis Juul 25, 2006 11:24 am Teema: |
|
|
| Mingeid omasid ja võõraid, häid ja halbu programme pole olemas. On ainult huvitavad programmid ja ebahuvitavad programmid. Enamus programme on ebahuvitavad, mitte halvad, head, omad või võõrad. Huvitavad on need programmid mis on juba osaliselt endal olemas. Kui programm on suur, siis on inimene isiksus. Aga kui see suur programm ei haaku väljaspool olevate programmidega, siis on inimene kasutu isiksus. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
ER Külaline
|
Postitatud: Teis Juul 25, 2006 11:28 am Teema: |
|
|
| akk kirjutas: | | Mingeid omasid ja võõraid, häid ja halbu programme pole olemas. On ainult huvitavad programmid ja ebahuvitavad programmid. . |
ja mille poolest erineb see huvitav-ebahuvitav duaalsus hea-halb duaalsusest  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
© 2001, 2005 phpBB Group
|