| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
Schism Arengumaag
|
Postitatud: Nelj Jan 26, 2006 12:13 am Teema: |
|
|
| Arxos kirjutas: | | Mul ei ole juba umbes 9 kuud olnud mingit külmetust või palavikku. Tihti on olnud nii, et õhtul tuunen ennast päris haigena ja olen arvanud, et järgmine päev ärkan päris haigena, aga hommikul on olnud just kõik jälle nagu korras... |
Just hiljuti, sama lugu.. Uni aitaski energiat taastada.
Külmetushaigused tekivad siis, kui organismis ei ole enam piisavalt energiat, et võidelda kahjulike mõjude vastu. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
inx Külaline
|
Postitatud: Nelj Jan 26, 2006 2:42 pm Teema: |
|
|
Selle haigestumise peale olen mina kah vahel mõelnud,mulle tundub,et see oleneb vägagi "siseringi" emotsionaalsest atmosfäärist... Väiksena oli ikka kindel reegel,et iga talv sai üks korralik mädane angiin ära põetud.
Peale 20 eluaastat toimus muutus, ei hakka eriti mingid haigused külge,kõik suured gripilained on üle elatud, vaat,et käi tööl peaaegu üksi,kõik ümberringi rivist väljas.Ma pole oma perearstigi näinud,kord oli vaja saatelehte küsida,siis oli ta kah puhkusel
Oma laste juures olen aga tähele pannud seda,et kodus olles on nad samuti haiguste eest "kaitstud".Väga harva, kuskil paari aasta tagant tuleb ette aga siis tavaliselt võtab ikka pikali ka,kõrge palavikuga. Siis higistame välja ja korras, ei mingit vindumist.
Tütar kolis aasta tagasi isa juurde elama ja siis hakkas pihta,küll oli mega nohu periood,küll oli selline bronhiit,et kuu aega kooli ei saanud ja seda 2 korda järjest,küll kõhu hädad... kohalik perepoeg pidavat kah koguaeg haige olema,ikka kõrvapõletikud ja bronhiidid... Sealse atmosfääriga ma muidugi täpselt kursis pole, |
|
| Tagasi üles |
|
 |
chirmaa Indigo päike.

|
Postitatud: Nelj Jan 26, 2006 3:01 pm Teema: |
|
|
Mul sama lugu, et minu juures lapsed nagu ilma hädadeta, aga laste isa järeltulija pidevalt tõbine. Oma lapsed õnneks eriti ei kipu sinna.  _________________ Mängur |
|
| Tagasi üles |
|
 |
skyzer Arengumaag

|
Postitatud: Nelj Jan 26, 2006 9:16 pm Teema: |
|
|
| inx kirjutas: | Selle haigestumise peale olen mina kah vahel mõelnud,mulle tundub,et see oleneb vägagi "siseringi" emotsionaalsest atmosfäärist... Väiksena oli ikka kindel reegel,et iga talv sai üks korralik mädane angiin ära põetud.
Peale 20 eluaastat toimus muutus, ei hakka eriti mingid haigused külge,kõik suured gripilained on üle elatud, vaat,et käi tööl peaaegu üksi,kõik ümberringi rivist väljas.Ma pole oma perearstigi näinud,kord oli vaja saatelehte küsida,siis oli ta kah puhkusel
Oma laste juures olen aga tähele pannud seda,et kodus olles on nad samuti haiguste eest "kaitstud".Väga harva, kuskil paari aasta tagant tuleb ette aga siis tavaliselt võtab ikka pikali ka,kõrge palavikuga. Siis higistame välja ja korras, ei mingit vindumist.
Tütar kolis aasta tagasi isa juurde elama ja siis hakkas pihta,küll oli mega nohu periood,küll oli selline bronhiit,et kuu aega kooli ei saanud ja seda 2 korda järjest,küll kõhu hädad... kohalik perepoeg pidavat kah koguaeg haige olema,ikka kõrvapõletikud ja bronhiidid... Sealse atmosfääriga ma muidugi täpselt kursis pole, |
selge ju et kui isa on haige, laseb peeru, aevastab suu lahti ja käed taskus, nuuskab kraanikaussi, siis pisikud liiguvad vabalt mööda õhku ringi.
Pole siin mingit maagilist ringi, kõike saab ka ratsionaalselt ära seletada, mingit vürtsi ning fantaasiat lisamata. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
lee Tumeroheline päike

|
Postitatud: Nelj Jan 26, 2006 10:38 pm Teema: |
|
|
| Roltsick kirjutas: | | > ... kodanik Raul (Kivi?) |
jah, Kivi. (avalik inf palun mitte kustutada)
siit leiad tema kui ametniku kohta tutvustuse: http://www.parnu.ee/index.php?id=105 _________________ otsin vana väravat
ühtsama tühja teed käies
Shohaku
(renga nr kaheksa) |
|
| Tagasi üles |
|
 |
inx Külaline
|
Postitatud: Reede Jan 27, 2006 9:14 am Teema: |
|
|
| skyzer - ... venemaa luure ei maga, tubli! |
|
| Tagasi üles |
|
 |
metavo Valge päike

|
Postitatud: Püh Veeb 12, 2006 4:49 pm Teema: |
|
|
| Ma ise lähtun põhimõttest, et kõik mis on loodud tugevdamaks immuunsust, nõrgendavad selle toimet saada hakkama. Seetõttu üritan mitte välja kujundada kindlaid dieete ja tarvitada võimalikult vähe vitamiini/muid tablette, mida just ilmtingimata vaja ei lähe. Tervist on kõige parem külma eest kaitsta sooja kampsuniga(sallid unustage: D), mütsiga ja terve mõistusega. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
keku
|
Postitatud: Püh Veeb 12, 2006 10:56 pm Teema: |
|
|
kolm nädalat võttis aega, aga üle sain sellest virelemisest. tervis tagasi. aitäh, kes vastata viitsisid. inimese vaim ja haigused on nii lahedalt seotud, et ühte parandades, paraneb ka teine. _________________ armastuses peitub elujõud ja elu ilu |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Carisma Valge päike

|
Postitatud: Nelj Sept 07, 2006 9:23 pm Teema: |
|
|
Aastaid on mul säilinud teadmine, et ma ei jää haigeks. Ma ei külmeta kunagi, kuna pole eriti suuri võimalust selleks. Kui on ka väike köha/nohu kallale tulnud, siis olen osavalt sellest toitude ja jookidega jagu saand. Palavikku ma üldiselt ei tunne, tunnen et palav hakkab, ei muud. Neid teadmisi olen omale nii sügavale sisestanud, et haigus ei ole minu vastu saanud.
Nüüd ei saa aru mis toimub, hirmus köha on kallal ja kõike olen juba proovinud, raviteed, meed ja jalavannid, sibulad, saunad, sinep ja jäägermeister aga köha läheb aina hullemaks. Lihtsalt selline tunne tekib, et kuskil on midagi mäda ja asi pole õige :S Külmetand ma ei ole, kus ma üldse nii nõrgaks jäin, et viirus külge hakkas...
Homme lähen nukralt arsti juurde, kirjutab mulle mürgiseid tablette välja :S sest 1,5 nädalaga ei ole ma sellest ise võitu saanud. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tokroda Alfaisane

|
Postitatud: Reede Sept 08, 2006 1:39 am Teema: |
|
|
Maailm muutub.
Järelikult Sind kaitsenud visuaalmaailm on hävinenud. _________________ Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Carisma Valge päike

|
Postitatud: Reede Sept 08, 2006 10:03 am Teema: |
|
|
öeldi et kopsupõletik  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
leints Pagan
|
Postitatud: Reede Sept 08, 2006 12:49 pm Teema: |
|
|
põen suhteliselt harva haiguseid. aga kui haigus kallale tuleb siis võimsalt.
viimati olin haige selle aasta alguses ja nädal aega jutti. tegu oli külmetusega. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tokroda Alfaisane

|
Postitatud: Laup Sept 09, 2006 1:49 am Teema: |
|
|
| Carisma kirjutas: | öeldi et kopsupõletik  | Seotud vabadusega.
keskond pole piisavalt turvaline Sinujaoks enam. _________________ Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
daimon
|
Postitatud: Teis Sept 12, 2006 1:47 am Teema: |
|
|
| Pole kunagi külmetushaigusi põdenud.Ei teagi mis asi on palavik.Mina põletan palju viirukeid,eriti head on eukalüpt,lavendel jm.Vanasti ju katku ajal ka põletati viirukeid,see hävitas ka kõige hullemad bakterid.Mujal maailmas võetakse viirukid kaasa ka haiglasse jne. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Wahya Punane päike

|
Postitatud: Teis Sept 12, 2006 9:50 am Teema: |
|
|
kõige lihtsam viis on tegeleda regulaarselt spordiga
ujumine ja jooks on parimad
kuid see on ju liiga lihtne ja tüütu ja ärme sellist asja proovi |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
© 2001, 2005 phpBB Group
|