Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula uusi saateid www.valgusejavarjupiiril.ee
Vanad saated!

KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsőnumite lugemiseks logi sissePrivaatsőnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

UnenÀguse seletused
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 35, 36, 37  Järgmine

Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> UnenĂ€od
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
MadliN
Valge pÀike
Valge pÀike

PostitusPostitatud: Kolm Okt 21, 2009 3:59 pm    Teema: Kas keegi oskab seletada? Vasta viitega

TĂ€na öösel nĂ€gin vĂ€ga palju igasuguseid unenĂ€gusid aga ĂŒks ei anna mulle rahu. Niisiis, ma olin omateada enda tagahoovis koos oma eksiga, me lihtsalt rÀÀkisime kui ĂŒhel hetkel hakkas mul ninast kohutavalt verd jooksma, siis hakkas kĂ”rvadest ja suust..lĂ”ppude lĂ”puks ma lihtsalt jooksin nii rĂ€igelt versest ja mul endal polnud sellest eriti midagi, ma olin rahulik. Aga minu eks lĂ€ks endast jumalasta vĂ€lja. Ta nĂ€rvitses nii hullult ei jooksis Ă€ra. Tahaks teada millest nii verine unenĂ€gu ja kas mu eksil on mingi osa sellest, et tema seal ĂŒldse oli?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum
.Raul.
Indigo pÀike.
Indigo pÀike.

PostitusPostitatud: Nelj Okt 22, 2009 3:05 am    Teema: Vasta viitega

Kaks madu. Mitte mĂŒrgised. Üks oli emane, tema vĂ€rvus oli mingi tume. Ja isane, tema vĂ€rvus oli lumivalge. Neil oli saba otsas pronksi vĂ”i vaske meenutav julla, veidi meenutas padruni kesta.
Igatahes pidid nad paarituma ja sellest pidid hakkama sĂŒndima siidiussid.
Noh, maod hakkasid paarituma ja ĂŒmber nende tekkis selline valge kest. Umbes nagu kookoni moodi.
MutitÀdi
Hall pÀike
Hall pÀike

PostitusPostitatud: Nelj Okt 22, 2009 1:59 pm    Teema: Vasta viitega

Need on 3 und mida nĂ€gin ĂŒhe öö jooksul. Nad on mul siiani meeles nagu oleksin seal olnud pĂ€riselt.

1. uni: Ma olen oma Ă”e juures. Vaatan aknast vĂ€lja ja nĂ€en rÀÀmas maju, kodutuid, narkomaane. NĂ€en oma Ă”elapsi teisel pool tĂ€navat. Jooksen vĂ€lja, et neid pÀÀsta. Ise muudkui mĂ”teln, et saaks nad Ă”nnelikult kĂ€tte ilma et narkarid meid nĂ€eks. Toon nad sealt Ă€ra, lasen uksest sisse. Ja tulevad narkarid, ĂŒks neist torkab mind nĂ”elaga. Ütleb: "Sa tegid kĂ”ik, mis vaja, nĂŒĂŒd mine edasi." Nad panevad mu mingi rula peale ja lĂŒkkavad mĂ€est ĂŒles. Ärkan.

2.uni: Olen imeliusas kohas. See on aed..lĂ”putu aed. Seal on jĂ”ed ja jĂ€rved.. puud, lilled..loomad. Seisan keset seda ilu, mĂ”tlen, et see on aeg enne kĂ”iki aegu. Tuleb keegi pikk ja sale naine. Ta viib mu koopasse ja nĂ€itab ĂŒrginimeste joonistusi koopa seinal. me suhteleme telepaatiliselt. Ta naeratab koguaeg. Ta ĂŒtleb, et koopas on peidus elu kristall ja lahkub. Tulen koopast vĂ€lja ja nĂ€en delfiine jĂ”es. Nad rÀÀgivad minuga, et elu algab uuesti. Ma olen Ă”nnelik. LĂ€hen koopasse kristalli otsima ja Ă€rkan.

3.uni: Olen ĂŒrginimene. Mingid nahad on mu ĂŒmber. Istun koopas ja vaatan, kuids teised minu klanni liikmed jagelevad. Mulle meenub kristall ja ma hakkan seda seina seest vĂ€lja kraapima. LĂ”puks kui olen augu seina sisse teinud leian kristalli, mis nĂ€eb vĂ€lja nagu potike, millel on helesinine leek kĂŒljes. Kui eemaldan poti avast tekib auk. NĂ€en seal lĂ€bi meie maailma, sellisena nagu ta praegu on. Viin potikese lĂ”kke juurde ja panen tulle. LĂ”ke lööb siniselt helendama. Siis hakkavad Ă€kki kĂ”ik koopainimesed koopa seintele mingit imelikku kirja kirjutama. Tuleb pikk ja sale naine ning ĂŒtleb, et me oleme tema lapsed. Ärkan
UnRespected
Tumeroheline pÀike
Tumeroheline pÀike

PostitusPostitatud: Laup Okt 31, 2009 1:27 pm    Teema: Vasta viitega

Eile nÀgin, et mind sÔid elusast peast mingid lihasööja- kollid, tÀna ajasid mind taga jaapani spioonid, kes oskasid liigagi hÀsti vÔitluskunste. Mis vÀrk on? Very Happy
kason
Beez pÀike
Beez pÀike

PostitusPostitatud: Laup Okt 31, 2009 1:38 pm    Teema: Vasta viitega

UnRespected kirjutas:
Eile nÀgin, et mind sÔid elusast peast mingid lihasööja- kollid, tÀna ajasid mind taga jaapani spioonid, kes oskasid liigagi hÀsti vÔitluskunste. Mis vÀrk on? Very Happy

Mul jĂ€i Ă”htul kĂ”ht tĂŒhjaks kĂŒll, aga.... et asi sedasi arenes...sorry!
Tagasi üles
gladiaator
Indigo pÀike.
Indigo pÀike.

PostitusPostitatud: Laup Okt 31, 2009 3:46 pm    Teema: Vasta viitega

Mina ilusaid vĂ€ikseid tĂŒdrukuid ei söö isegi unes mitte. Laughing Aga unes kajastuvad meie alateadvusesse kogunenud asjad,mida oleme kogenud reaalses elus vĂ”i fantaasiamaailmas.Unes vĂ”ivad painama jÀÀda mingid erutavad vĂ”i hĂ€irivad sĂŒndmused,mis vĂ”ivad ka fantaasiamaailmast pĂ€rit olla,ka teostuvad unes tavaliselt soovunelmad vĂ”i siis vastupidi painajad.
UnRespected
Tumeroheline pÀike
Tumeroheline pÀike

PostitusPostitatud: Laup Okt 31, 2009 7:41 pm    Teema: Vasta viitega

gladiaator kirjutas:
Mina ilusaid vĂ€ikseid tĂŒdrukuid ei söö isegi unes mitte. Laughing

Kust Sa tead, kui vÀike ja ilus ma olen? Laughing
gladiaator
Indigo pÀike.
Indigo pÀike.

PostitusPostitatud: Laup Okt 31, 2009 7:54 pm    Teema: Vasta viitega

Ise oled ju oma pildid netti riputanud,mis,seal siis ĂŒlemĂ”istuse kĂ€ib.Helloween ju Laughing .
radiaator
Külaline

PostitusPostitatud: Laup Okt 31, 2009 8:17 pm    Teema: Vasta viitega

gladiaator kirjutas:
Ise oled ju oma pildid netti riputanud,mis,seal siis ĂŒlemĂ”istuse kĂ€ib.Helloween ju Laughing .

vaatasin ka selle unrespectedi kodukat, kuradi ĂŒlbik raisk, teil kĂ”igil on ju privileeg puberteediga suhelda "Personal Quote: Talking with me is a privilege, not a right."
see on sellele http://www.youtube.com/watch?v=5gWM3TzIipE
Tagasi üles
gladiaator
Indigo pÀike.
Indigo pÀike.

PostitusPostitatud: Laup Okt 31, 2009 8:31 pm    Teema: Vasta viitega

Viimati muutis seda gladiaator (Laup Okt 31, 2009 10:49 pm). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
radiaator
Külaline

PostitusPostitatud: Laup Okt 31, 2009 8:35 pm    Teema: Vasta viitega

sorry
pane edasi
Tagasi üles
UnRespected
Tumeroheline pÀike
Tumeroheline pÀike

PostitusPostitatud: Laup Okt 31, 2009 11:45 pm    Teema: Vasta viitega

*naerab*
Simps
Beez pÀike
Beez pÀike

PostitusPostitatud: Esm Nov 09, 2009 8:33 am    Teema: Vasta viitega

Ma nĂ€gin, et mul olid klaasikillud (vĂ€ikesed ja palju) kurgus ja loputasin neid veega, et vĂ€lja köhida. Sain pĂ€ris palju neid vĂ€lja. Seos on ĂŒhe inimesega, kuid ei tea, kas killud olid seal tema ĂŒlbe kĂ€itumise vĂ”i minu vale suhtumise pĂ€rast.
Tagasi üles
Simps
Beez pÀike
Beez pÀike

PostitusPostitatud: Teis Nov 10, 2009 10:05 pm    Teema: Vasta viitega

Otse tÔlkides vÔiks jÔuda sellise jÀrelduseni...
klaas on midagi positiivset, tervendavat, valgustavat
kui kurk tÀhendab isiksust, siis killud kraapisid isiksust
ja ajasin need veega kurgust vÀlja, st kÔrvaldasin isiksusest midagi, mis seda hÀiris vÔi mis oli isiksuses valesti
Tagasi üles
Hella
Arengumaag

PostitusPostitatud: Reede Nov 13, 2009 12:19 am    Teema: Vasta viitega

Kas keegi oskab seletada, mida see tĂ€hendab, kui ĂŒks katkine inimene, kellega ennast mingitpidi taas energeetiliselt eelmisel Ă”htul olin sidunud, mulle unes kohtudes esimese asjana knopkasid kĂ”htu tulistab? Üks knopka lĂ€ks kohe vĂ€ga sĂŒgavale naba alla, teised sain maha endalt nĂ€pitud. Peale seda Ă€rkasin ĂŒles keset ööd. Ma tean, et see midagi vĂ€ga tĂ€htsat ja mustriliselt ettekuulutavat tĂ€hendab, aga ei suuda ammendavalt sĂ”nastada. Kas keegi aitab?

Knopka, knopka, knopka?... Confused
Tagasi üles
Simps
Beez pÀike
Beez pÀike

PostitusPostitatud: Nelj Nov 19, 2009 11:27 am    Teema: Vasta viitega

Kas keegi oskab öelda, mida tĂ€hendavad kĂŒĂŒnlad?
NĂ€gin unes, et olin ĂŒhe inimesega minu pool, rÀÀkisime ja pĂŒĂŒdsin kĂŒĂŒnalt sĂŒĂŒdata, see ei tahtnud pĂ”lema minna, vaid vajus Ă€ra ja nagu sulas enda sisse. Peale seda see inimene varsti lahkus. Kuidagi imelik oli vaadata, kuidas ta lĂ€ks. Kas see vĂ”is tĂ€hendada millegi lĂ”ppu vĂ”i midagi muud?
Tagasi üles
UnRespected
Tumeroheline pÀike
Tumeroheline pÀike

PostitusPostitatud: Püh Nov 22, 2009 11:13 am    Teema: Vasta viitega

Ma ei nĂ€inud ĂŒhtegi korda oma poissi unes ei meie suhte ajal poole aasta jooksul ega ka peale tema surma(suri selle aasta septembri keskpaigas). TĂ€na siis esimest korda. NĂ€gin, et ta ilmus kuskilt tagasi, polnudki surnud ja kĂ”ik oli imeliselt hĂ€sti. See tunne, et sain teda taas hoida ja nĂ€ha oli nii kirjeldamatu...
Ilmselt ei tĂ€henda see unenĂ€gu midagi, pigem ĂŒks ebareaalne soovunelm?
UnRespected
Tumeroheline pÀike
Tumeroheline pÀike

PostitusPostitatud: Püh Dets 06, 2009 12:35 am    Teema: Vasta viitega

...ja taaskord oli unenÀgu seoses mu poisi mÀlestusega.
NĂ€gin, et jalutasin ĂŒksi kuskil maakohas, mĂ”ned ĂŒksikud majad ĂŒmbritsesid mind. Olin osaliselt tee kaotanud ja kĂŒsisin ĂŒhelt vanapaarilt, kes mööda lĂ€ks, kuidas linna saab(kusjuures tĂ€psustasin, kuidas "Tartu kesklinna" saab, mu poiss elas Tartu lĂ€hedal). Nad nĂ€itasid teed ja ĂŒtlesid muuseas, et Kallaste(koht Tartu lĂ€hedal, seal oli mu poisi kodu) on sealpool(nĂ€idates kĂ€ega). Selle peale meenus mu poiss ja ma lĂ€ksin endast vĂ€lja. JĂ€rsku olin mingi vana maja juures, mille ees seistes vallandus mingi vĂ€ga tugev ja uskumatult tuttav emotsioon. Ma hakkasin hĂŒsteeriliselt nutma ja viskusin asfaldile maha. Haarasin peast ja karjusin.
Mul on vaid kaks korda olnud taolist unenÀgu, kus vallandub vÀga tugevalt mingi vÀga tuttav emotsioon. Ja see oligi teine. Saab sellest midagi vÀlja lugeda? See kÔik oli nii tÔene ja selge...
.Raul.
Indigo pÀike.
Indigo pÀike.

PostitusPostitatud: Laup Dets 19, 2009 1:03 am    Teema: Vasta viitega

Olin maal. Vana rehetoa taga ja seal oli Ă”hus öökull. Vasak tiib oli tal surutud vastu kĂŒlge ja parema tiivaga vehkides hoidis ta ennast Ă”hus. Nokk oli tal lahti ja nokkast paistis nagu kala roostik, kuid millegi pĂ€rast olin kindel, et see on mao skelet.. (umbes nii, et öökull pĂŒĂŒdis mao kinni aga siis jĂ€i madu talle kurku kinni ning siis mĂ€danes madd Ă€ra ja alles jĂ€i skelett) Siis öökull lendas jĂ”epoole, ehk paremale. JĂ€rsku oli tee kĂ”rval tiiger. Ma vĂ”tsin talt kraest kinni, et ta jooksu ei paneks Very Happy ja hakkasin teda toa poole viima. Kuid siis tuli naabri isane koer ja tahtsi tiigrile kallale minna. Hoidsin vasaku kĂ€ega tiigrit kinni ja paremaga haarasin koera kraest kinni. Siis ma nendega toa poole lĂ€ksin. Kuid siis sai koer tiigri tagumikust hammastega kinni. Ma pĂŒĂŒdsin vasaku kĂ€ega tiigrit paigal hoida ja parema kĂ€ega pĂŒĂŒdsin koera tiigrist eemale tĂ”mmata. Ise sĂ”imasin koera, et "lollakas koer lase lahti, tiiger kui kĂ€ppaga lööb oled sa surnud."
haldjanool
Arengumaag

PostitusPostitatud: Laup Dets 19, 2009 11:08 am    Teema: Vasta viitega

raul.
miski teadmine on hÀdas mingite vanade surnud seisukohtadega.
praegu igatahes on need seisukohad tervele mÔistusele ohtlikud.
tulemus on, et mingi ĂŒhiskondlik "poliitiliselt korrektne" asi pĂŒĂŒab vĂ”imust vĂ”tta miski eluterve, aga millegipĂ€rast natuke pelgava seisukoha ĂŒle.
kusjuures see seisukoht sisaldab enesekaitset ja omaenda Ôigusi.
sa muidugi pĂŒĂŒad mĂ”lemat kasutada, aga vist peaks selle asja minema lööma ja seisukohale julgust andma.
aga enne seda peaks need surnud seisukohad vÀlja viskama (miski karkass, st reeglid)
öökull - tarkus
maoskelett - surunud, vananenud reeglistik
koer - poliitiliselt korrektne pugeja
tiiger - eluterve territooriumivalitseja
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> UnenĂ€od Kőik ajad on GMT + 3 Tundi
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 35, 36, 37  Järgmine
Lehekülg 32, lehekülgi kokku 37

Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes

© 2001, 2005 phpBB Group