Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula uusi saateid www.valgusejavarjupiiril.ee
Vanad saated!

KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

Mida naised meestelt tahavad saada?
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5 ... 13, 14, 15  Järgmine

Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Suhted, sidusväljad, seksuaalsus
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
chirmaa
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Reede Veeb 24, 2006 4:44 pm    Teema: Vasta viitega

23.veebruar oli meestepäev...
Gerdenel
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Reede Veeb 24, 2006 5:01 pm    Teema: Vasta viitega

Tsiteerin::
kui on vaja mehele vabadust, et mees saaks ise oma vigu teha ja õppida, piirab
kui on vaja usaldada meest tema valikutes, tänitab (ma ütlesin kohe)
kui on vaja lasta mehel otsustada, kujustab
kui on vaja lahendust, võtab programme egregorilt, selle asemel et mehel luua lasta
Kuidas saab naine meest õppimisel piirata? Valikud teevad nii naine kui mees, seega, kui naine teeb valiku takistada, siis ta õpib, mida see kaasa toob.
Kuna kõigil on oma valikud/otsustamised, siis ei peagi teised kedagi usaldama, targutamine on omaette teema ja tuleneb emotsioonidest ja hirmudest.
Arenetakse koos, muidu areng ei toimi, kuna on pooluses. Uusi programme ei luua vaid nö avastatakse eneste jaoks ehk mees toob valguse alla ja naine lisab pimeduse aspekti. Need on ennem juba olemas, kuigi mitte siis konkreetsete inimeste jaoks. See, et keegi ei tea, ei välista, et teine kusagil juba teab.
viplala
Arengumaag

PostitusPostitatud: Reede Veeb 24, 2006 7:55 pm    Teema: Vasta viitega

lee kirjeldas ühte konkreetset, väga levinud mullitõmbamise tehnikat, mida sai siis lähemalt vaadeldud.

Päris huvitav, kuidas naiskoor selle peale ägedasti "ah need mehed " teemal üles astus. Laughing
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
tiivul
Tumeroheline päike
Tumeroheline päike

PostitusPostitatud: Reede Veeb 24, 2006 8:56 pm    Teema: Vasta viitega

viplala kirjutas:
lee kirjeldas ühte konkreetset, väga levinud mullitõmbamise tehnikat, mida sai siis lähemalt vaadeldud.

Päris huvitav, kuidas naiskoor selle peale ägedasti "ah need mehed " teemal üles astus. Laughing

ka meeskoori reageering oli pooluses. Ühest erandist ei maksa ju reeglit kehtesatada. Enam avarust, maailm ei ole nii üheülbane.
Tagasi üles
viplala
Arengumaag

PostitusPostitatud: Reede Veeb 24, 2006 9:46 pm    Teema: Vasta viitega

tiivul,
justnimelt sina olid see, kes ühest näitest, mis muuseas ei ole mingi erand, üldistuse laiali venitas. Oma viimase vastuse võid täiega endale adresseerida.

Seda, mille peale ärritutakse, on omakorda huvitav jälgida. Rolling Eyes
Tagasi üles
tiivul
Tumeroheline päike
Tumeroheline päike

PostitusPostitatud: Reede Veeb 24, 2006 10:05 pm    Teema: Vasta viitega

viplala kirjutas:
tiivul,
justnimelt sina olid see, kes ühest näitest, mis muuseas ei ole mingi erand, üldistuse laiali venitas. Oma viimase vastuse võid täiega endale adresseerida.

Seda, mille peale ärritutakse, on omakorda huvitav jälgida. Rolling Eyes

Igas kirjatükis ei maksa näha ärritust. Milleks üldse reageerisid, kui puutepunkti ei ole? Tühja koha peal keerutad tolmu, rahune maha.
Kui tahad enamat välja kiskuda, siis vale puu all haugatad!
Tagasi üles
lee
Tumeroheline päike
Tumeroheline päike

PostitusPostitatud: Reede Veeb 24, 2006 10:08 pm    Teema: Vasta viitega

viplala

kuidas ei ole naisel vajadust mehe emotsioonidest juhinduda? seleta lollile. palun. kas mehel ei ole emotsioone, mida naine mõistaks. või naine ei tohi või ei saa neist juhinduda? kui mulliteemata kuidagi ei saa (huvitav, kelle mullis on mulliteema?), siis püüan seletada nii nagu ma sellest aru saan. mõtlen olukorda, kus mullis ollakse vabatahtlikult. mees otsustab naise eest lugedes naise emotsioone. naine loeb mehe emotsioone ja loob mullis keskkonna, et mees saaks pulina-mulinata luua, seda, mida vajalikuks ja õigeks peab. aga mull ei ole vangla. seal ei hoita kedagi kinni. kas selline asi on ilmvõimatu? siinse teooria järgi?

mille krdi pärast on mul vaja mulli tirida kedagi, kes seal olla ei taha? mis mõnu saab olla sellest hüvest, mis välja petetud. kas vabatahtliku, mõlemalt poolt tunnetatud paratamatusena (see on just see õige, vähemlt praegusel etapil) ei ole suhe võimalik? see on jah utoopiline värk. pigem selline tugitoolifilosoofia teooria ideaalsest "riigist" Smile eks olen varsti ummikus. elu on midagi muud....

torukybarik
ma ju seletasingi, et vajadused muutuvad. see ei tähenda, et nii manipuleeritakse. milleks mulle allutatav mees? kui ta tajub mu vajadusi emotsioonidest, jus siis tunneb mind piisavalt ja tal on hea. nagu ka mul. ma olen selline nagu olen. just selle pärast. tujud ei ole allutamiseks. ma olengi tujukas. kui ei saa mind loetud, ei pea minu juures püsima. kõnni kuhu tahad. kirjutan enda eest. tean küll, et paljud kasutavad tujusid manipuleerimiseks ja bläbläblä.

sa kirjutasid:
Aga naisele on õpetatud, et ta peab hoopis kontrollima meest, kuna mees on rumal, saamatu ja ebapraktiline ning muidu mees jookseb ära ja kuidas sa siis toetud.

kas arvadki nii, et kõiki naisi on sellises vaimus kasvatatud. oledki ainult sellistega kokku puutunud? jama lugu, sul pole vedanud. või oled stereotüüpse arvamuse haardes ja/või sind ongi kasvatatud nii arvama.

selliselt käituv naine ja tema kasvatajad ei ole veel väljunud omasüülisest alaealisusest. ma vestsin siin rohkem neist, kes suudavad endale aru anda ja vastutada tunnetega seotud tegude eest.

tiivul
aga kui pooled poleks pooluses, siis sellist teemat ei olekski püstitatud Smile

Shohaku
(renga nr kaheksa)
Tagasi üles
viplala
Arengumaag

PostitusPostitatud: Reede Veeb 24, 2006 11:09 pm    Teema: Vasta viitega

Emotsioonid on nii naisel kui mehel loomulikult ühtmoodi olemas, aga emotsioonide tootja on naine, vähemalt mis mehe-naise suhet puudutab. Naise emotsioon levib mehele otse ja väga kergelt aga et naine mehe emotsioonist nakatuks, peab mees midagi nähtavat tegema. Ebasümmeetria on siin päris suur.Kindlasti on inimesed erinevad, kuid üldine tendents on ikkagi just selline.

Siit ka see, et naine saab oma emotsiooniga juhtida, nö. mulli tõmmata.

Selle emotsiooni- ja muliteema juures on mehe jaoks oluline aru saada kuhumaani on tegemist sellega, et arvestad ja hoolid teisest ja kustmaalt algab kontrolli kaotamine enda toimetamiste üle.

Mees ise ei tunne vajadust, et naine tema emotsioonis ujuks, mees vajab, et naine temasse usuks.
Tagasi üles
Elvis
Sitaseenlane
Sitaseenlane

PostitusPostitatud: Reede Veeb 24, 2006 11:11 pm    Teema: Vasta viitega

Ni mees kui naine toodavad emotsioone täpselt ühte moodi,ka suhete puhul.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
viplala
Arengumaag

PostitusPostitatud: Reede Veeb 24, 2006 11:30 pm    Teema: Vasta viitega

sina pole kumbki, niiet võid oma tarkused endale jätta
Tagasi üles
lee
Tumeroheline päike
Tumeroheline päike

PostitusPostitatud: Laup Veeb 25, 2006 12:00 am    Teema: Vasta viitega

viplala

Emotsioonid on nii naisel kui mehel loomulikult ühtmoodi olemas, aga emotsioonide tootja on naine, vähemalt mis mehe-naise suhet puudutab. Naise emotsioon levib mehele otse ja väga kergelt aga et naine mehe emotsioonist nakatuks, peab mees midagi nähtavat tegema. Ebasümmeetria on siin päris suur.Kindlasti on inimesed erinevad, kuid üldine tendents on ikkagi just selline.

seletasid. aitäh. üldine tendents. mnjah. oletame, et tegemist ei ole üldise tendentsiga. peaks ju ikka olema võimalik (ikka see vaba tahe), et naine saab mehe emotsioone lugedes meest ja tema vajadusi õigesti tajuda? ei vääri vastust. lihtsalt targutan. ma kaldun arvama, et enamik siinseid naisi ei mahu üldise tendentsi alla. aga võin ka selle arvamusega puusse panna.

Siit ka see, et naine saab oma emotsiooniga juhtida, nö. mulli tõmmata.
Selle emotsiooni- ja muliteema juures on mehe jaoks oluline aru saada kuhumaani on tegemist sellega, et arvestad ja hoolid teisest ja kustmaalt algab kontrolli kaotamine enda toimetamiste üle.

kahepoolne võrdne vabatahtlik suhe eeldab, et ei kasutataks teist poolt ära. (kollivärk?) kas siin ei peaks naine olukorda (enda emotsioone) sellisena hoidma, et mees neist valesti aru ei saaks. et mees teaks, mida ta teeb. jällegi, kas mees oskab naist õigesti lugeda? kas mees usaldab naist ja naine meest? puder ja kapsad. naine ei tea tõesti, mida ta tahab Smile

Mees ise ei tunne vajadust, et naine tema emotsioonis ujuks, mees vajab, et naine temasse usuks.

aga miks teeb naine tegemist mehega, kellesse ta ei usu Rolling Eyes
sealt ju kõik alguse saabki. ma usun mehesse, tema võimetesse, tema mõistusesse, oskusesse mind juhtida, teha õigeid otsuseid. edit: alles siis tuleb kõik muu.

Edit: järelikult ei oska mees lugeda naisest välja seda, et naine temasse usub. mehe ebakindlus? või vajab pidevat tõendust sellele, et temasse usutakse? sellepärast ronivadki mulli (kas tõesti ilma mullitamiseta ei saa enam ühekst teemas, prrr, tüütu), et luua endale eomotsioon/teadmine/otsida kinnitust sellest, et temasse usutakse? mehed, saage vabaks. oma kahtlustest. eelkõige tuleb uskuda iseendasse. see loob naisele pildi, et tegemist on kindla mehega, kellesse uskumine rappa ei vii. midagi sellist?

Shohaku
(renga nr kaheksa)

Viimati muutis seda lee (Laup Veeb 25, 2006 11:31 am). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
haldjanool
Arengumaag

PostitusPostitatud: Laup Veeb 25, 2006 12:34 am    Teema: Vasta viitega

viplala kirjutas:
Selle asja nimi on "sina pead minu emotsioonist juhitud olema".

ja selle asja nimi on omakorda "mullis istumine".
Tokroda
Alfaisane

PostitusPostitatud: Laup Veeb 25, 2006 12:21 pm    Teema: Vasta viitega

Millal ükskord hakkavad naised oma seksuaalsust kontrollima.
Ma olen tüdinud sellest, et vöörinstalatsioon juhib naiste käitumist, tahet ja ka seda, kellega nad seksivad ja kuidas suhtuda mehesse.
Elvis
Sitaseenlane
Sitaseenlane

PostitusPostitatud: Laup Veeb 25, 2006 12:23 pm    Teema: Vasta viitega

Tokroda kirjutas:
Ma olen tüdinud sellest, et vöörinstalatsioon juhib naiste käitumist, tahet ja ka seda, kellega nad seksivad ja kuidas suhtuda mehesse.

Sa tahad seda ise kontrollida. Rolling Eyes
Tagasi üles
Tokroda
Alfaisane

PostitusPostitatud: Laup Veeb 25, 2006 12:26 pm    Teema: Vasta viitega

Elvis kirjutas:
Tokroda kirjutas:

Sa tahad seda ise kontrollida. Rolling Eyes

Ma võtan kontrolli üle.
Loomulikult ma ei puuduta naisi, kes tahavad olla iseenda peremehed.
Aga kui naine tahab olla ori, siis võtan orjad vöörinstalatsiooni käest ära.
Elvis
Sitaseenlane
Sitaseenlane

PostitusPostitatud: Laup Veeb 25, 2006 12:27 pm    Teema: Vasta viitega

Ja teed nad ise orjadeks, eks se plaan teil kollidel oligi.
Tagasi üles
Tokroda
Alfaisane

PostitusPostitatud: Laup Veeb 25, 2006 12:28 pm    Teema: Vasta viitega

Mina, kui kõrge tasemega mees ei tooda orje.
Aga Sina küll.
Iga naisel on vaba valik: Anda jõud Sulle ja muutuda orjaks või liituda minuga, muutudes valitsejaks. Jah see su isandatele ei meeldi.
lee
Tumeroheline päike
Tumeroheline päike

PostitusPostitatud: Laup Veeb 25, 2006 12:35 pm    Teema: Vasta viitega

Tokroda

kas nii: kui usun mehesse, siis tahan olla (tema edit: või võõrinstallatsiooni, keda mees esindab) ori? aga seleta, kas võrde suhe ei ole kuidagii võimalik? või olen ma millestki väga valesti aru saanud. mida mehed siis tahavad/tahtma p e a v a d ja samuti naised tahavad/tahtma p e a v a d?

toimetan täpselt nii nagu ise õigeks pean (ikka vaistu ja tunnete ajel: usk mehesse ja bläblä). ja enda teada kontrollin oma seksuaalsust kah. kas see välistab, et ma ei suuda adekvaatselt hinnata, kas olen kellegi/millegi ori ehk ei? kas see tähendab, et tegelikult ei kontrolli ma oma seksuaalsust, vaid arvan end seda tegevat?

Shohaku
(renga nr kaheksa)

Viimati muutis seda lee (Laup Veeb 25, 2006 2:39 pm). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
Elvis
Sitaseenlane
Sitaseenlane

PostitusPostitatud: Laup Veeb 25, 2006 12:47 pm    Teema: Vasta viitega

Tok,kuidas saab ori teha kellestki valitsejat.Oma isanda(nn õgija) kuuleka alamana värbasid sa vaid uusi orje.
Tagasi üles
Tokroda
Alfaisane

PostitusPostitatud: Laup Veeb 25, 2006 6:32 pm    Teema: Vasta viitega

Lee.
mehe ja naise võrdsus: mees annab oma meheliku aspekti, naine naiseliku.
kui naine pakub seda, mida mees, siis on ta petis.

Seksuaalsus? Oijee. Ma pole veel kohand naist, kes oleks selle peremees.
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Suhted, sidusväljad, seksuaalsus Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5 ... 13, 14, 15  Järgmine
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 15

Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes

© 2001, 2005 phpBB Group