| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
pi

|
Postitatud: Püh Juul 23, 2006 11:16 pm Teema: |
|
|
| deem, pooli asju mida ma välja ytlen ei mõtle ma ise yldse tõsiselt. vabandust. kooli lõpetasin ka ammu ära |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Kait Arengumaag

Liitunud: 14 Juul 2004 Postitusi: 296 Asukoht: pildil: mina jummel nokroodaga
|
Postitatud: Püh Juul 23, 2006 11:47 pm Teema: |
|
|
| pi kirjutas: | | deem, pooli asju mida ma välja ytlen ei mõtle ma ise yldse tõsiselt. vabandust. kooli lõpetasin ka ammu ära |
vatseeongiseeasi...  _________________ andis jummel ammeti, annab ka möö-istuse (Vormsi vanasõna tokrotsist) |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Kabala Pruun päike

|
Postitatud: Esm Juul 24, 2006 12:22 am Teema: |
|
|
| pi kirjutas: | kui mul on nõida vaja siis kyll kunagi viib elu mind nendega kokku. alati kui ma olen ise tahtnud oma elus midagi forsseerida, siis on kehvemini läinud kui asjadel sujuvalt areneda lastes.  |
Teine võimalus siis ise nõiaks saamise poole püüelda. Siis ei ole vaja kaugelt otsida.  _________________ tee, mida teed, kui see kurja ei too |
|
| Tagasi üles |
|
 |
pi

|
Postitatud: Esm Juul 24, 2006 1:36 am Teema: |
|
|
| Kabala kirjutas: | | pi kirjutas: | kui mul on nõida vaja siis kyll kunagi viib elu mind nendega kokku. alati kui ma olen ise tahtnud oma elus midagi forsseerida, siis on kehvemini läinud kui asjadel sujuvalt areneda lastes.  |
Teine võimalus siis ise nõiaks saamise poole püüelda. Siis ei ole vaja kaugelt otsida.  |
ma arvasin, et nõiaks synnitakse |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Kabala Pruun päike

|
Postitatud: Esm Juul 24, 2006 1:55 pm Teema: |
|
|
| pi kirjutas: | | Kabala kirjutas: | | pi kirjutas: | kui mul on nõida vaja siis kyll kunagi viib elu mind nendega kokku. alati kui ma olen ise tahtnud oma elus midagi forsseerida, siis on kehvemini läinud kui asjadel sujuvalt areneda lastes.  |
Teine võimalus siis ise nõiaks saamise poole püüelda. Siis ei ole vaja kaugelt otsida.  |
ma arvasin, et nõiaks synnitakse |
Oled siis täheldanud, et mõnel kohe sündides "võlukepp käes on" või ? Eks siin sõltub paljugi ikka enda otsustest ja sellest, millega tegeleda tahad. Mitmetel on ju näiteks kõik eeldused, aga nõiana nad ennast määratleda ei soovi. Samas on inimesi, kes lihtsalt teevad oma otsuse, hakkavad asjadega tegelema ja kõik hakkab tasapisi toimima.  _________________ tee, mida teed, kui see kurja ei too |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tokroda Alfaisane

|
Postitatud: Esm Juul 24, 2006 6:59 pm Teema: |
|
|
| pi kirjutas: | | ma arvasin, et nõiaks synnitakse | Oi sünni järgi on igal inimesel hunnik varandust kaasas. Aga selleks, et see avalduks, tuleb TÖÖD teha.
Aga inimene müüb ju oma jupid maha. Seda teeb ta sedasi, kui haarab midagi omameelest tasuta.
Jäta meelde kuldsed sõnad:
Tasuta lõunaid pole olemas. _________________ Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tulejumalanna Lilla päike

|
Postitatud: Teis Juul 25, 2006 4:49 pm Teema: |
|
|
Usalda iseennast ja saada igasugused mutikesed, kes sind millestki vabastada tahavad, seenele. Ainus millest nad sind vabastavad, on raha. _________________ Tarkus on arusaam sellest, kui vähe me tegelikult teame. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tokroda Alfaisane

|
Postitatud: Teis Juul 25, 2006 9:24 pm Teema: |
|
|
Aga kirikusse mine kindlasti.
Jäta meelde, tõeline kristlane peab andma 10% oma sissetulekust  _________________ Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
pi

|
Postitatud: Teis Aug 01, 2006 9:00 pm Teema: |
|
|
 |
|
| Tagasi üles |
|
 |
akk Indigo päike.

|
Postitatud: Teis Aug 01, 2006 9:35 pm Teema: |
|
|
| Tõelisel kristlasel, ma arvan, on mida anda ka. Mul küll kahju ei oleks anda. Aga enne tuleb see raha teenida. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
© 2001, 2005 phpBB Group
|