| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
akk Indigo päike.

|
Postitatud: Laup Nov 21, 2009 2:51 pm Teema: |
|
|
| ma ei ole üldse väitnud et selgeltnägemine on olemas. ma rääkisin sensitiivsusest. loogika järgi oleks olnud hitler ja laama äraarvatav, sest ega neid ülesandeid ei oleks muidu pandud. ja isegi kui keegi oleks hitleri ja laama äraarvanud, siis see ei oleks tõestanud selgeltnägemist. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
akk Indigo päike.

|
Postitatud: Laup Nov 21, 2009 2:52 pm Teema: |
|
|
| post läks topelt, see on mingi foorumi viga |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Roltsick Infoparasiit
|
Postitatud: Laup Nov 21, 2009 3:38 pm Teema: selgeltnägemine vs. huupi lahmimine |
|
|
ma ei himusta Jasoni isiklikku raha, aga paar õlut võiks ta küll välja teha.
kohtusin koridoris juurdelõikajaga, kes kĂĽsis: "kuule, kas sul plekieemaldusvahendit on?" mille peale viskasin ĂĽle õla, omastarust naljatoonil, "jah, mul on plekikäärid." pärastpoole muidugi kinnitasin endale ĂĽmber ehitajate tööriistavöö, toppisin selle taskud kaltsukesi ja pudelikesi (mul ON, mille hulgast valida) täis ning suundusin juurdelõikustsehhi, kus ladestuslaual lebas plekiga kangas. taidlesin seal selle plekikese kallal kõva veerand tundi, aga tulemusteta. seega osutuski õigeks esmane viivitamatu reageering: seda plekki saab eemaldada ainult kääridega. _________________ Зри в корень! - - Козьма Прутков |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Jason Punane päike

|
Postitatud: Laup Nov 21, 2009 5:08 pm Teema: |
|
|
| akk kirjutas: | | ma ei ole üldse väitnud et selgeltnägemine on olemas. ma rääkisin sensitiivsusest. loogika järgi oleks olnud hitler ja laama äraarvatav, sest ega neid ülesandeid ei oleks muidu pandud. ja isegi kui keegi oleks hitleri ja laama äraarvanud, siis see ei oleks tõestanud selgeltnägemist. |
jah, mõni on tõesti sensitiivsem kui teine, näiteks valulävi on madalam ja emotsioonid löövad kergemini üle pea. see, mida sa aga selle teemaga seoses silmas pead, on lihtsalt loogiliste järelduste tegemise oskus. see on aga korraliku katse käigus kergesti piisava juhuslikkuse faktori sissetoomisega igasugustest paravõimetest eristatav. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Jason Punane päike

|
Postitatud: Laup Nov 21, 2009 5:10 pm Teema: Re: selgeltnägemine vs. huupi lahmimine |
|
|
| Roltsick kirjutas: | ma ei himusta Jasoni isiklikku raha, aga paar õlut võiks ta küll välja teha.
kohtusin koridoris bla-bla-bla... |
kui sa sisutu jutu asemel mingit sisulist paravõimet demonstreeriksid, saaksid pikemat aega minu kulul õlut juua. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
akk Indigo päike.

|
Postitatud: Laup Nov 21, 2009 5:54 pm Teema: |
|
|
see on umbes nagu, et kui küsida kommunistilt kes on tema seljataga. vastus peaks olema une pealt lenin või marx või muu tuntud kommu
sama on selle selgeltnägemisega. hitler küll ei olnud selgeltnägija aga andis paljudele selgeltnägijatele tööd. oma leivaisa tundmine lihtsalt. muidugi raskus oleks olnud järjekorra määramisel, et kas laama enne ja hitler pärast või vastupidi |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Roltsick Infoparasiit
|
Postitatud: Laup Nov 21, 2009 6:22 pm Teema: |
|
|
eesmärk polnudki mingite "võimete" tõestamine või kostitamise väljapressimine; pigem paralleli toomine juhtumile, kus umbropsu lajatamine osutubki täpseimaks vastuseks, nagu Jasonil "võitja" äraarvamine.
aga kui Jasonile sobib "paravõimete" tõestus pelgalt internetikeskkonnas, lugegu käesoleva foorumi PrĂĽgikasti, seal on kaks näidet. _________________ Зри в корень! - - Козьма Прутков |
|
| Tagasi üles |
|
 |
boss Indigo päike.

|
Postitatud: Laup Nov 21, 2009 8:51 pm Teema: |
|
|
| Mis 100k võitmiseks tegema peab? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
indigokleerik Sitaseenlane

|
Postitatud: Laup Nov 21, 2009 9:19 pm Teema: |
|
|
jaga sergei kontakt mulle  _________________ Always Outnumbered, Never Outgunned  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
akk Indigo päike.

|
Postitatud: Laup Nov 21, 2009 9:58 pm Teema: |
|
|
| ma ei saa aru mis tõestust jason siin oma 1oo K taga ajab. vähegi sensitiivsele inimesele tõestab paravõimeid iga päev midagi. näiteks kasvõi taro kaardid |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Jason Punane päike

|
Postitatud: Püh Nov 22, 2009 12:17 am Teema: |
|
|
| Roltsick kirjutas: | | aga kui Jasonile sobib "paravõimete" tõestus pelgalt internetikeskkonnas, lugegu käesoleva foorumi Prügikasti, seal on kaks näidet. |
täpsemalt? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
akk Indigo päike.

|
Postitatud: Püh Nov 22, 2009 12:21 am Teema: |
|
|
| Ma vaatasin Hermann Simmi filmi, Riigireetur ja seal oli ka üks paravõimeid tõestav fakt. See luuletus seal mis ennustas tulevikku talle koolikaaslaste kokkutulekul. Tuli meelde see teooria mis Abirama rääkis nõmme raadios märkide lugemisest. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Jason Punane päike

|
Postitatud: Püh Nov 22, 2009 12:23 am Teema: |
|
|
| boss kirjutas: | | Mis 100k võitmiseks tegema peab? |
demonstreerima kontrollitud tingimustes omal vabal valikul nimetatud paranormaalse võime olemasolu.
muidugi pole asi niisama lihtne. esiteks peab kõnealune võime kvalifitseeruma üldkasutatavas tähenduses paranormaalseks, teiseks tuleb jõuda kokkuleppele testitingimustes. etterutates mainin ära, et testitingimuste kokkuleppimine ei tähenda mitte midagi enamat kui seda, et tuleb välistada kõikvõimalikud paravõimetest väljapoole jäävad tegurid: pettus, juhuslikkus jmt. minu seisukohast pole selle testi eesmärgiks mitte niivõrd tõestada, et on olemas mingit sorti paravõime kui, et VÄLISTADA igasuguse pettuse või statistilise juhuslikkuse kasutamine.
niisama lihtne ongi. kuivõrd tagatiseks on mu korter, siis loodan siiralt, et kohe tekib terve järjekord mind vihkavatest selgeltnägijatest, kes soovivad mulle kohta kätte näidata ja mult selle lubatud 100K välja nõutavad.
jään siis ootele |
|
| Tagasi üles |
|
 |
akk Indigo päike.

|
Postitatud: Püh Nov 22, 2009 12:26 am Teema: |
|
|
| Tsiteerin:: | | Mis 100k võitmiseks tegema peab? |
See 100 K jutt hakkab juba meenutama Herman Simmi juhtumit. Piisavalt edevust, rahaahnust , auahnust ja ongi järgmine ohver leitud
Viimati muutis seda akk (Püh Nov 22, 2009 12:27 am). Kokku muudetud 1 kord |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Jason Punane päike

|
Postitatud: Püh Nov 22, 2009 12:27 am Teema: |
|
|
| akk kirjutas: | | ma ei saa aru mis tõestust jason siin oma 1oo K taga ajab. vähegi sensitiivsele inimesele tõestab paravõimeid iga päev midagi. näiteks kasvõi taro kaardid |
akk, lepiks õige kokku, et me teineteist enam ei kommenteeri? kuivõrd sinu kommentaarid minu postitistele nõuaks justkluid minupoolset vastust, ent kõlavad niivõrd rumalalt, siis ma eelistaks jätta vastamata. niisiis, teme viisakalt? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
akk Indigo päike.

|
Postitatud: Püh Nov 22, 2009 12:28 am Teema: |
|
|
| Eksid. Ma ei tee sinuga mingeid kokkuleppeid. Mul ei ole võitluse vastu mitte midagi. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Jason Punane päike

|
Postitatud: Püh Nov 22, 2009 12:41 am Teema: |
|
|
| võitluse vastu pole midagi, aga kokkuleppeid ei tee? kas see tähendab siis, et hakkad värke tõestama ilma auhinnale pretendeerimata? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
akk Indigo päike.

|
Postitatud: Püh Nov 22, 2009 1:06 am Teema: |
|
|
| Jason, kas sa kelgukoeri vaatasid , eelmist osa. seal Post on sinu sarnane. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Thorondor Hall päike

|
Postitatud: Püh Nov 22, 2009 2:38 am Teema: |
|
|
| Kui mitte lihtsamalt, siis vähemalt sama lihtsalt saab kätte 100 000$, kui tõestad ära, et kuu on olemas. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
indigokleerik Sitaseenlane

|
Postitatud: Püh Nov 22, 2009 2:53 am Teema: |
|
|
No tegelikult see 100K on mängust väljas ja finaal vol2 tuleb lihtsalt võidu peale  _________________ Always Outnumbered, Never Outgunned  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|